"Brawn Bu Hafta Mercedes, Rosberg ve Heidfeld'i Açıklayacak"

yazar:

kategori:

Daily Mail, Brawn-Merceded birlikteliğinin bu hafta içerisinde açıklanacağını ve takımda 2 Alman sürücü olacağını iddia etti.

Haberde “Mercedes Button’la anlaşmak yerine Nico Rosberg’i 1, Nick Heidfeld’i 2. pilot olarak açıklayacak.” sözlerine yer verildi.

Gazete, Nico Rosberg’in Jenson Button’ın yanında beklenen performansı veremeyeceği endişesi nedeniyle 2 sürücüyü bir arada istemediğini iddia etti.

Gazete ayrıca Mercedes’in mevcut anlaşmasının feshi için Mclaren’e 300 milyon Pound ödeyeceğini ancak motor tedariğine bir süre daha devam edeceğini yazdı.

 


Yorumlar

  1. mercedes istediği alman sürücüyü aldı. birde muhteşem bir pilot transferi kimi olurmu? madem bu kadar yatırım yapıyorsun. pilotlarında sıradışı pilotlar olması lazım.

  2. auto motor sportta cikan habere gore mercedes brawn %75ini almis, pilotlar button ve rosberg.

  3. Yavuz Balcı avatarı

    artık açıklasınlar neyi açıklayacaklarsa.ben ayrılmalarından yanayım.dediğim gibi 2011 sonuna kadar anlaşmaları var bu süreye kadar sadece motor vermeye devam ederler.sonrasında ise 2012 ve saf bir McLaren F1 takımı.ben dediğim gibi 4-5 sene başarılı olmamalarına bile razıyım ama yeterki tek isim olsun.

    MCLAREN F1 TEAM.

    Bu arada tutacağım tek takımda bu olur asla 2. takımım olmaz.hiç bir zaman takıma McLaren-Mercedes demedim hep McLaren di yine öyle kalacak.

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Mclaren-Mercedes birlikte kalırsa,(mercedes brawna yönelmezse) mclaren mecburen nick heidfelde razı gelmek zorunda çünkü artık almanlar iyice dellendi.. yok eğer bu haberler doğruysa mclaren için bence button daha ağır basıyor çünkü ingiliz bi takımda son şampiyonların(ki ikiside ingiliz)yer alacak olması kiminin gelmesinden daha iyi bir reklam olacaktır ve brawnla açık ve net bir sidik yarışının başlangıcı olacaktır..ayrıca zaten takımda hamitonun üzerine odaklanmaktan vazgeçmemiş olacak button da temiz sürüşüyle hamilton'un en iyi destekçisi olacaktır.. malesef şu anda işler kiminin aleyhine ilerliyor..hadi bakalım hayırlısı…

  5. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    button da mclaren e giderse kimi açıkta kalacak gibi görünüyor şu durumda.

  6. Ertan Akkaş avatarı

    Rüyamda Kimi'nin Ralliye gittiğini görmüştüm 🙁 Allahtan rüyalarım doğru çıkmıyor 🙂

  7. didem su an en rahat olan heidfeld herhalde. mclaren veya brawndan bos koltuk olursa diye bekliyor, olmazsa da sauber ile yola devam =)

  8. Benim için sevindirici olan Nick Heidfeld'in seneye gridde olması onun gibi puan canavarı bir pilotun açıkta kalmasına gönlüm hiç razı gelmezdi.

  9. 300 milyon pound büyük rakam. haber inandırıcı değil. şampiyon sürücüsünü neden dışarıda bıraksın?

  10. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Mclaren-Mercedes ortaklığı bitti denilebilir.

    Taşlar yavaş yavaş yerlerine oturuyor. Rosbergin yeri zaten garantiydi. Ross Buttonun Mclaren ile anlaşmasını bekliyor olabilir. Mclaren Button olursa Mercedesin tercihiyle Hedifeld Brawna geçer. Bu durumda Kimi boşta kalıyor. Eğer Mclaren Kimiyi tercih ederse Button Brawnda kalmak zorunda kalacak. Bu durumda Heidfeldde Sauberle devam edebilir.

    Mclaren koltuğu için Button Raikkonen yarışıyor. Bence ikisininde şansı eşit.

  11. Ya bi gidin allasen! Bu ne yahu, Brawn'ı Mercedes alacak Ross'u kovacak başına Schumi'yi getirecek ardından iki safkan Alman kurdu-pardon pilot getirecek de diyecekler yakında..

  12. Mclaren Kimi ile anlasirsa, sampiyon Button aciktami kalacak? :))

  13. artık hangi habere inanacağımızı şaşırdık gerçekten

  14. emiko emiko avatarı

    Peki Raikkonen nereye gidecek.Para yüzünden adam açıkta kalacak.yazıl olcak kimiye.

  15. isler ingiliz alman savasına dönüyor.
    kimi out olacak anlasılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir