Ecclestone: Williams Yeniden Şampiyon Olabilir

yazar:

kategori:

Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, Williams’ın yeniden şampiyon olabileceğine inanıyor.

Tarihinde pek çok şampiyonluk bulunan Williams, geçtiğimiz yıllarda gösterdiği kötü performanslardan sonra geçen yıl başlayan yeni dönemden itibaren podyumun en büyük adaylarından birisi haline geldi.

Williams’ın güçlü performansı hakkında konuşan Formula 1’in patronu, Williams’ın gelecekte yeniden şampiyon olacağı görüşünde.

Ecclestone “Belki Williams yeniden şampiyon olabilir. Frank Williams ofisinde çalışmaya devam ettiği sürece onları ekarte edemezsiniz. Bu olursa dünyanın en mutlu insanı olurum”

“Onlar için tek sorun büyük mali yapıya sahip olan Mercedes ve Ferrari gibi dev takımlar ile karşı karşıya olmaları” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Ecclestone: Williams Yeniden Şampiyon Olabilir” için 4 yanıt

  1. Mercedes motoruyla şampiyon olması imkansız.Williams ın şampiyon olması harika olurdu,ama sadece güzel bir hayal den öteye geçmez o motorla.

  2. Yarış kazanmaları bile mucizelere kalmışken şampiyon olmaları imkansız bence.

  3. Mercedes’in sadece kendine hayrı dokunacak. Williams şampiyon olmak istiyorsa BMW’yi bu spora getirmeli. Ron Dennis’e ne kadar kızsam da bazen haklı buluyorum. Mercedes sadece kendine çalışacak bundan sonra. Bu yüzden farklı motor üreticilerinin spora girmesi şart. Ya da fabrika takımı olup kendi motorlarını üretmeliler yoksa imkansız.

  4. Frank Williams’a fena bir saygım var. Yarış aşığı birisi olmak böyle bir şey sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir