Massa "Hamilton-Button Harika Olur"

yazar:

kategori:

Sir Jackie Stewart ve David Coulthard, Button’un daha fazla parayı kabul edip MClaren’e geçmesinin kariyerini mahvedebileceği uyarısında bulunmuştu.

Daily Telegragraph, Button’un Mclaren’den eşit yaklaşım garantisi aldığını iddia etse de 1994’te Mclaren için yarışan Martin Brundle “Geçmişte onların sadece tek pilotu desteklediği dönemler oldu.” dedi.

Efsanevi yorumculardan Murray Walker, Button’ın Hamilton’a karşı mücadele edebileceğinden emin olmadığını söylerken Johnny Herbert, Button’ın MClren’de öv evlat Hamilton’un yanında üvey evlat gibi olacağını söyledi.

Felipe Massa ise “Görüşmeleri okudum ancak bunun kesin oluğ olmadığını bilmiyorum.”

“Eğer gerçekleşirse harika bir ikili olur.” dedi.


Yorumlar

  1. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    2-3 yarışa kalmaz 2 side birbirine küserler .Massa 1 yarış alonso'yu gecınce ızleyın Alonso'nun koparıcagı yaygarayı 😀

  2. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    ya sanane massa Allah'ını seversen ya Sen ne karısıyon rakıbının takımına.Arastırsınlar bu adamı kafası yerınde degıl hâla ya bır demecler verıyo gulmekten ölüyoruz.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    (santander isterse Ferrari Massayı durdurmazsa)Massa Alonso'yu , Lewis Button'ı yener

  4. mert merter avatarı

    önemli olan massa nin alonso ya ne kadar destek köstek olacagi deyil buradaki önemli konu ferrarinin esitlik politikasi ne kadar esitlik olacagi görecegiz bakalim.

  5. mert merter avatarı

    Bencede cok iyi bir ikili olur.
    ingiliz basini zaten hep ingiliz takimlarinin karsisinda olmustur Murray Walker de hödügün biri zaten massa,alonso ve lewis,button cok iyi bir ikili olurlar

  6. valla massa bir şekilde alonso'yla yarışacak ta Murray Walker'e katılıyorum button hamilton'a karşı mücadele etmekte zorlanacak tahminimce..

  7. ya siz massandan ne istiyorsunuz anlamıs degilim massa eski massa degil başa cıkablir elbette tartısmanın anlamı yok bence

  8. raikonen gibii sumi gibi takım arkadaşlığı yapmış biri massa bence alonso ilee başa çıkabilirr neden çıkamasın 2008 macaristan startı hatırlatırım

  9. bak şu konuşana…yahu sen önce alonsoyla nasıl başa çıkacaksın onu düşün. adam seni bir iki varyeteyle sezon ortasına doğru ikinci pilot yapacak. ait olduğun kimliğe geri döneceksin. ne kadarda kiminin yarışmasını istemeyen varmış. hayret…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir