TRF1 Karma Karting Yarışını FeRRaRi TR Kazandı

yazar:

kategori:

3 Şubat Pazar günü TRF1 olarak Karma Karting pistindeydik. Turnuvaya gelen arkadaşların ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz. Her şeyiyle güzel bir organizasyon oldu. Karma Karting yönetimine de ayrıca teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Daha önceden de belirttiğimiz gibi yaklaşık 30 kişilik bir turnuva düzenlendi. 10+10 dakikalık seanslarda sıralama turu formatında hızlı turlar atıldı. Her gruptan en hızlı turu atan 3er kişi yarı finale yükseldi. Bu arada havanın sürpriz yaparak ara ara pisti ıslattığını ve eğlenceli dakikalar yaşandığını da belirtelim.

Yarı finalde favori arkadaşlarımız çeşitli sebeplerden dolayı elendi ama hızını ispatlayan arkadaşlar final yarışına çıkmayı başarabildi. Yarışı arka sıralardan tırmanarak gelen Sermet Yanardağ (FeRRaRi TR) kazandı. Hemen arkasında ise Enes Güven (AEGShumi) ikinci sırada bitirdi. Fatih Küskü (Crash) ise uzun süre lider götürdüğü yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Bize göre son derece eğlenceli ve sorunsuz bir organizasyon oldu umarız diğer arkadaşlarımızda organizasyondan memnun kalmışlardır. Gelecek organizasyonlarda sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Karma Karting TRF1.NET Turnuva Final Yarisi
by TRF1-NET

Günün Fotoğrafları

ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim

ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim
ResimResimResim


Not: Organizasyon geçen hafta olmuştu. Server değişikliği nedeni ile video ve fotoğraflar ancak hazırlanabildi. Bu sebepten dolayı biraz gecikmeli veriyoruz.

Yorumlar

  1. Uriplollatata avatarı
    Uriplollatata

    Ne icin, tesekkur ariyordum

  2. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    bidaha ki sefer geldi cumartesi turnuva var ilgilenirsen Gökhan

  3. oooooo Ben muhabbetten baya geri kalmışım yaa wall bi dahaki seferde bende olmak isterim yane

  4. Peki viper 2011de üretimden kalkıyormuş ne olacak 😀

  5. evet bende senin gibi düşünüyorum sevtap ama song o hatayı yapmasa mısır şampiyon olamazdı, bunuda unutma…

  6. evet double iyi bişey ama en önemlisi insanın giydiğini kendine yakıştırması. ne de olsa hepimiz insanız demi ama. bence en büyük sertap erener çok güzel söylüyo. ama ne de olsa insan insandır. hayırlı geceler

  7. crash çok güzel tarif etmişsin. sanırım hatırladım. geçen gün orada biyeri ararken kaybolmuştum. o arada gözüme çarptı. kısmet…bi hafta sonu gideriz işallah

  8. öyle olsa gerek crash bey hala msnde ulaşamadık size 😀 bir soru sorcam gel artık daa

  9. coyote,e-5 ten kartal sapagına dal,oradan da sora sora bulursun:DDben de bu kdr biliyorum be arkadasım ama dedigim yontemle kesin bulursun ve gercekten gorundugu kadar guzel bir pist..inanılmaz zorlayıcı virajlara sahip kendinizi dinç hissettiginiz anlarda gitmenizi tavsiye ederim cunku 40 dakikalık sürüş beni her anlamda tüketti gecen hafta..

  10. kazanan arkadaşları tebrik ederim. ama birisi bana şu pistin yerini tarif edebilir mi? yol çok güzel görünüyor. hafta sonu bende gitmek istiyorum

  11. kazanan arkadaşları tebrik ederim. ama birisi bana şu pistin yerini tarif edebilir mi? yol çok güzel görünüyor. hafta sonu bende gitmek istiyorum

  12. benim içinde süper bir gündü. Team mate'imi tebrik ediyorum 🙂 Şans faktörü de günün içinde etkiliydi. Hava şartları sürekli değişti. pist ıslandı kurudu felen 😀 Ama çok güzel bir finalle dubleyi yaptık 😉 Katılan tüm arkadaslara artı başta apo abimiz(Adindar) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler

  13. harika bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz arkadaşlar.. herşeyin üstesinden gelip en iyisini yapmaya çalışmışsınız ve yapmışsınız da yani.. daha ne olabilirdi ki.. kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum, kazanmak için mücadele edenleri de.. bi dahaki sefere umarım aranızda ben de olurum..

  14. Güzel ve çekişmeli bir yarıştı seçmiş olduğum 3 numaralı araç hayal kırıklığına uğrattı beni iki sıralama turunda da aynı araç seçilirmi kardeşim seçtik işte şans bu ya..herşeye rağmen güzel bir yarış ve hafta sonu oldu.!

  15. sermet bu yarışı ''esnek tabanlarla'' kazanmış diyorlar…doğru mudur???

  16. çok güzel bir buluşmaydı gerçekten.keyif verici ve eğlenceliydi.
    crash,gerçekten harikaydı.=)öyle ama.
    arabalarda,pist,insanlar ve yarış düzeni çok güzeldi.
    gelmeyenler çok şey kaçırdı.fakat telafiside mümkün.bundan sonra böyle etkinlikler olacak çünkü.

    sermet,vidyonun indirilebilir halinide yapabilirmiyiz?

  17. tbrk eden arkadasa tesekkur ederim..sevgili mc_gohkan,sabotaj filan yoktu inan bana:DDhersey olması gerektigi gibiydi..cok az da olsa sans faktoru onem arz ediyordu ve o sans oranı finalde biraz daha benim aleyhime işledi sadece..bir miktarda daha kotu bir arac sectim cunku:DDama inanın cok keyifliydi hatta bence sitenin organize etmiş oldugu en iyi turnuvaydı araclarıyla katılanlarıyla ve pistiyle..

  18. orda olmak isterdim açıkcası…tebrikler sermet

  19. Tebrikler.

  20. sermooo beğenerek takip ediyoruz helal 😀

  21. Böyle bir organizasyonu şu Türkiye'de daha kim yapabilir kardeşim.İşte bizim farkımız bu…Çünkü biz TRF1.NET'iz

  22. çok guzel olmus cidden… ferrari tr ye de tebrikler…

  23. selam gercekten ılk bulusmamıza ragmen cok gusel ve eglencelıydı yarı fınale kadar geldım orda talıhsız bır kaza yasayınca sona kaldım ve elendım yooksa bırıncılıgı kaptırmazdım 😉 ama hakeden kazandı tebrık ederım arkadaslar umarım kısa surede tekrar bır araya gelırız

  24. Kazanan Ferrari tr nickli arkadaşımızı tebrik ederim.Video yu izleyince bile keyif aldım çok gzl bi iş çıkarmışsınız elinize sağlık.

  25. resimler, video hepsi çok guzel….Ozellikle telsiz konusmalari muthisti…1 gune neleri sigdirmissiniz.. Sermet, Enes, Fatih'i buradan tebrik ediyorum….
    Daha nice bulusmalara!!!!

  26. Çok güzel ve eğlenceli bir yarış ve organizasyondu… Sermet enes ve fatih tebrik ederim.. hakkeden kazandı 😛 videodaki Telsiz konusmalarına dikkatinizi çekerim arkadaşlar yok böyle bişey.. :))))))))

  27. Olmaz böyle bişey burda da mı ferrariciler kazandı :)) işin esprisi bi yana güzel org. olmuş yazın tekrarı olur inş.Crash in de önde ****ürdüğü yarışı üçüncü bitirmesi ihtimali bana aracına sabotaj yapılmış olabileceğini düşündürdü :))

  28. Tebrikler arkadaslar, cok guzel bir organizasyon olmus, Keske orda olabilseydik ama Bodrum`dan oraya yetismek zor 🙂 Son olarak Ferrari`lerin double yapmasi da ayrica sevindirdi bizi 😉

  29. Katıldığım en güzel organizasyonlardan biriydi. Kazanmak mutluluk verici evimizde tiim meytimle duble yaptık. Herkese Teşekkürler. Nick = FeRRaRi TR 😀 Nam-ı değer SerroMacheR. Tebrik edenlere teşekkürler. İnşallah birdahaki organizasyonda sizlerde bulunursunuz

  30. unutmadan söyleyeyim adindar jean todt gibi olmuş 🙂

  31. telsiz konusmalarını geç kaydettim öncesi daha güzeldi. hele sermetin fatihi sıkıştırdığı anlar çok heyecanlıydı. bi ara yağmur yağdı ve pist kayganlaştı sonra zaman geçtikçe kurumaya başladı o dönem çok zevkliydi. kısaca herçey çok güzeldi. katılan herkese teşekkürler.

  32. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    tebrıkler ferrari tr:D

  33. güzel görüntüler paylaşım için sağolun en sevindirici olay ferrarinin duble yapması olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir