Massa: “Baskı Raikkonen’i Etkiliyor”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, eski takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in Ferrari’deki baskıyı kaldırmada zorlandığı için bazı yarışlarda sıkıntı yaşadığını düşünüyor.

2014’te Fernando Alonso’nun yanında sıkıntılı bir sezon geçiren Raikkonen, bu sezona daha umutlu ve iyi başladı ancak ilk 8 yarışta sıralamalarda 7 kez geride kalırken puan durumunda da takım arkadaşının 48 puan gerisine düştü.

Massa “Kesinlikle diğer şeylerden çok baskıdan daha çok etkileniyor.”

“Herkesin söylediği gibi ‘Buz adam’ aslında öyle değil. Tabi ki o da baskı altında sorun yaşayabilir ve bunu bazı sonuçlarıyla gösterdi.”

“Bu yüzden rahatlamalı ve elinden gelenin en iyisini yapmalı çünkü o kesinlikle büyük bir yetenek ve şu an yaptığından çok daha iyisini yapabilir.” dedi.

Massa, Ferrari’de istenen sonuç gelmediğinde baskının da arttığını söylüyor.

Massa “Ferrari  büyük bir şirket. Bu yüzden ister iyi ister kötü olsun hep medyadasınız.”

“Bazen bu pilota yardımcı olmuyor. Bu durum bazen takımın pilotlarını kontrol etmesine de yardımcı olmuyor.”

“Ancak kesinlikle Ferrari’nin en büyük takımlardan birisi olduğunu biliyoruz. Formula 1’in en popüler takımı bu yüzden orada baskı diğer takımlardan çok daha fazla oluyor.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Baskı Raikkonen’i Etkiliyor”” için 5 yanıt

  1. buraya yazıyorum silverstoneda yine bir ilk sayfa manşeti bizi bekliyor , ya ferrari sansasyonel bi hata yapıcak ya da raikkonen yine herşeye malolan bi hata yapıcak . Alın size yarış tahmini.

  2. Murat AYDIN avatarı

    Ferrari de malesef bu konuda kusursuz değil. Basit hatalar yapıyorlar.

  3. Massa diyorsa inanmak gerekir. Kaç sene beraber çalıştılar.

  4. Massa raikkonen büyük yetenek falan değil torku kontrol edemeyen aptalın biri ki 5 yaşında bu işe başlamış direksiyon, gaz pedalı vücudunun bi uzvu olmuş ama lanet olasıca torku kontrol edemiyor ne kadar mantıklı dimi şu adamı bu sitede veya dünya yeteneksiz ilan etmeye çalışıyor ya 😀

    1. Strong_Union avatarı

      2 yarışta herkes Tork Mühendisi oldu. Torkun ne olduğunu sorsak çoğu bilemicek yada internetten bakıp tanımını yapacak 🙂 Anketlerde en populer Raikkonen çıkıyor, populerlik birazda yaptıklarıyla, başarılarıyla oluşur ama bizimkilere sorsan yeteneksiz adamın teki 🙂 Geçmişteki hızına, kazandığı zaferleri bile bile bu adama yeteneksiz diyorlar ya ne körlük diyorum 🙂 Dünyanın başka yerindede Rai’ye bu kadar körü körüne giydiren fan grubu yoktur ha çünkü herkes spordan zevk almanın peşinde bizim gibi kavganın değil…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir