Hulkenberg, Ferrari Dahil Seçeneklerini Değerlendiriyor

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Ferrari’nin 2016 için adayları arasında bulunduğu iddialarının ardından gelecek sene için tüm seçenekleri değerlendirdiğini söyledi.

Force India ile yarışan Hulkenberg’in gelecek sene için bir anlaşması bulunmuyor ve Alman pilotun adı Ferrari ile anılıyor.

Ferrari’nin öncelikle Williams’tan Valtteri Bottas’ı istediği ancak Bottas’ın Williams ile anlaşmasının devam ettiği ve İngiliz takımın Bottas’ı serbest bırakmak için ciddi miktarda para istediği düşünülüyor. Aynı durum Red Bull’dan Ricciardo için de geçerli ancak Ricciardo’nun da takımıyla anlaşması var.

Gelecek sene Force India’da kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Hulkenberg “Bu tekliflere bağlı.”

“Tabi ki tüm seçenekleri değerlendirirsiniz, piyasayı değerlendirirsiniz ve neyin mümkün olup neyin mümkün olabileceğine bakarsınız. Bunu yapmamak aptallık olur.”

“Ben rahat hissediyorum. En önemlisi iyi performans sergilemeye ve her hafta sonu % 100 seviyeye ulaşmam önemli. Elimden gelen en iyi şey bu. Diğer parçalar yerine oturacaktır.”

“Her şey benim kontrolümde değil. Seçimlerde etkili olan başka faktörler de var. Daha erken. Olduğum yerde mutlu ve rahatım. Mücadeleye ve çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Hulkenberg ayrıca Ferrari söylentilerinin düşüncelerini değiştirmediğini söylüyor.

Hulkenberg “Her zamanki gibi iki iyi yarış geçirdiğinizde bu olur… Bu durum beni çok fazla etkilemiyor çünkü daha önce de bunu yaşadım.”

“Şu an için pek önemli bir şey yok. Ben mevcut duruma odaklandım. Özellikle bu hafta sonu kullanacağımız yeni pakete odaklandım. Ondan maksimumu çıkarmaya odaklanmalıyız.” dedi.

Hulkenberg son olarak Le Mans’ta kazandığı galibiyet ile rüzgarı tersine çevirmeyi başardığını söyledi.

Hulkenberg “Gerçekten iyi 3 hafta oldu. Bir çok olumlu şey oldu. Avusturya’dan sonra evimde biraz rahatlayarak nefes aldım.”

“Her şey olumlu ve şu anda iyi bir momentum yakaladık. Bunu devam ettirmeye çalışacağım.” dedi.

Hulkenberg’in ayrıca gelecek sene Ferrari ile çok yakın birlikteliğe sahip olarak spora girecek Haas takımıyla yakın olduğu düşünülüyor.

 

 

 

 


Yorumlar

“Hulkenberg, Ferrari Dahil Seçeneklerini Değerlendiriyor” için bir yanıt

  1. Ferrari Bottas’ı alırsa Hülkenberg’e Williams yolu görünür. Adamın kalitesini biliyorlar. Mclaren, Red Bull, Sauber, Lotus koltukları dolu zaten. Fazla seçenek yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir