Hamilton “Çok Fazla Performans Bulmam Gerekiyor”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, kendi evin İngiltere’de galibiyet kazanmak istiyorsa sıralamalara kadar daha fazla performans bulması gerektiğini söyledi.

Hamilton, Britanya GP öncesi gerçekleştirilen cuma antrenmanlarının ikisinde de takım arkadaşı Nico Rosberg’i geçmeyi başaramadı.

Hamilton “Umarım daha fazla performans bulabiliriz çünkü bulamazsak sorun yaşayacağız.”

“En kolay günlerden birisi değildi ancak genel olarak iyiydi. Uzun bölümlerde performansım harika değildi. Ayarlarda yapmamız gereken şeyler var.”

“Oturup bu konuda çalışmalıyım. Genel olarak dengeyi iyileştirmemiz lazım.” dedi.

Hamilton ilk seansta sadece takım arkadaşına geçilirken ikinci seansta Ferrari pilotlarına da geçilmişti.

 

 


Yorumlar

“Hamilton “Çok Fazla Performans Bulmam Gerekiyor”” için 9 yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    Problem aslında Monako’dan sonra başladı. Her ne kadar Kanada’yı kazansa da o antrenmanlarda da çok dağınık bir görüntü sergilemişti. Yani kısaca 3 haftadır aslında kayıplarda Lewis. Geçen sene 10-15 turda 7 saniye farkı kapatan adam geçen yarışta en ufak bir tepki bile veremedi. Kısaca yanlış giden bir şeyler var ve umarım en kısa sürede mental olarak toparlar kendini.

  2. Noldu sana be kara oglan

  3. Ya bırah!!! Pole sizde. İkinci sıra da.

  4. Uzun sürüşlerde istikrarlı değildi. Ya araçtan memnun olmadığı içindi ya da kartlarını açık oynamak istemedi Çünkü birbirlerinin verilerini inceleyebiliyorlar diye biliyorum Birçok kez pit stop yapıp orada start denemesi yaptı Bence, kendisinden emin gözüküyor eksik olduğu nokta üzerine yoğunlaştı seans boyunca

    1. Umarım dediğin gibidir

      1. Umarım 😉

  5. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

    Hamilton böyle sorunlar yaşadığı zaman genel de geride kalıyor.Bakalım neler olacak.Acaba rosberg şampiyonluğamı koşuyor 🙂 🙂

  6. Lewis genel olarak cuma günleri sorunlu başladıysa pazar günü de öyle gidiyor.Bu gece çalışıp performans bulamazsa işi çok zor bu yarış.

  7. Nico yarışlara psikolojik olarak çok çok iyi hazırlanıyor olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir