Vettel Mercedes’in Hızlanmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Britanya’da ilk günü Mercedes’in hemen arkasında tamamlamalarına rağmen sıralamalarda farkın artmasını beklediğini söyledi.

Mercedes’ten Nico Rosberg bugünün lideri olurken onun 0.3 sn arkasında Ferrari pilotları Kimi Raikkonen ve Sebastian Vettel yer aldılar.

Vettel “Onlara ne oldu bilmiyorum. Onların hızını uzun sürüşlerde ve sabah gördük bu yüzden ne olursa olsun hızlı olacaklar.”

“Onun dışında her şey sürpriz olur ancak bu sonucu yarın tekrarlayabilirsek iyi haber olur.”

“Araçta herhangi bir sorun yaşamadık. Hemen hemen her şey beklediğimiz gibiydi.”

“Araçtaki his açısından henüz tamamen mutlu değilim ancak yarın ileri yönde adım atabiliriz.”

“Gelişebileceğimizi düşünüyorum. Bir kaç şey denedin. Artık neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamalıyız ve ona göre aracımızı yarına hazırlamalıyız.”

“Araçta yanlış bir şey olmadı. Pistte ritm tutturmak önemli bu yüzden tur atmak önemliydi.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Mercedes’in Hızlanmasını Bekliyor” için 12 yanıt

  1. Bu arada bugün Vettel’in dogum günüydü.
    Dogum günün kutlu olsun Şampiyon.

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      Pazar da benim doğum günüm tek dileğim Hamilton Vettel’in kazanmasına izin versin 🙂 didem bi el atsana yaa 🙂

  2. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Hani ağır yakıtla çıkacaktık,hani kozları göstermeyecektik, ne oldu ? Adamlarda ona göre davranıyorlar. Bizim tam gaz gitmediğimiz ne malum ? Ferrari yine antremanlarda hızlı görünse de sıralamada fark devasa olabilir. Zaten pist çok hızlı ve bize göre en büyük farkı burdan yakalıyorlar.

  3. Anlaşılan bu gün çogu pilot araçtan pek memnun değil.

  4. Sıralamalarda fark 0.5 civarına çıkar yine

  5. Olcak işmi avatarı

    Gerçekten Mercedes kazandığında sevinen birisi ve gerçekten mercedes taraftarı olan varmıdır bnce bu taraftarlk değil aynı redbull gibi kim kazanyorsa o nu tutuyorlar 3-5 yllk bişeyin taraftarı olmak bnce soğuk birşey taraftar demek için bişeyleri zorla kazanan cebelleşen bi taraf tutmak gerekiyor bnce yani Vay be takımıma bak alnının akyla aldı galibiyeti gerçekten ruhumda hissettim gibisinden birşeyler anlayın beni işte 🙁

    1. Ben Mercedes taraftariyim.Yirmi yildan beri destekliyorum.Takimim alninin aki ile rakiplerini ezer ve senin gibilere kabus gordurup abuk subuk yorumlar yaptirir.

      1. mercedes takım olarak 3-5 yıldır var f1 de . sen galiba motor destekçisisin

        1. Arkadaşa piston necati deriz. Motorlarla bir bağı var.

        2. Sauberle girdim.Sonra Mercedes nereye ben oraya.

    2. Anladık senide oruç vurmuş sanırım sana .

    3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      çok yanlış düşünüyorsun bu takım 2014 yılına kadar neler neler çekti..Özelliklede Michael Schumacher bu takımın bu seviyelere gelmesinde en büyük etkendir.Bu takım 2010-2011-2012 yıllarında tur yediğide oldu nadirde olsa pdyuma çıktığıda oldu..İlk galibiyetimiz 2012 yılında çin’de kazandık onun dışında hiç bir şey yok yani o kazanıyor diye onu tutuyoruz diye bişey yok.Ben şahsen Schumacher’i tutuyorum..Mercedes’te bıraktığı için şuan Hem lewis hem rosbergi yani takımı destekliyorum.biz burada 2014 yılına kadar acaba takım güncelleme getirecekmi acaba bırak podyumu 4. 5. olabilecekmi diye düşünrken ve olduğundada sevinirken şuan gayet tabi desteklerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir