Williams: "Kontrolü Bırakmayacağım"

yazar:

kategori:

Cuma günü Williams, kendisinin ve Patrick Head’in, takımdaki bir kısım hissesini iş adamı ve amatör yarışcı Toto Wolff tarafından idare edilen bir Avusturyalı yatırımcı şirkete sattığını açıkladı.

Ama Frank Williams, takımın bütün kontrolünü yine elinde bulunduracağını belirtti.

Fransk Williams: “Formula 1 çalışmalarımı veya bu şirketle olan ilişkimi durdurma gibi bir niyetim yok”

“Toto, az miktarda hisseye sahip olacak. Şirket hâlâ benim kontrolüm altında ve tamamen gidene kadar işlerin kontrolünü bırakmayağım”

Williams, hisse satışından takımın sportif açıdan etkilenmeyeceğini söyledi ama Wolff’un takımdaki ilişkisinin yeni sponsorlara bir kapı açabileceğini ekledi.

Williams: “Gerçekten hiç bir şey değişmez. CEO’muz olarak Adam Parr, gün gün işleri takip ediyor. Takımın sponsorluk çalışmalarına özel ilgim var ve buradaki diğer çocuklarla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyorum. Patrick hâlâ çok ilgili ve her gün geliyor”

“Şüphesiz Toto, çok kurnaz bir iş adamı ve bir çok işe yatırım yaptı, yarattı ve kâr ile sattı”

“Sponsor bulmada kesinlikle çok yardımı dokunabilir. Bu, onun başarılı ve aktif olabileceği bir alan, eminim”

Wolff, Williams’taki hisselerinin %10 ile %49 arasında olduğunu doğruladı.


Yorumlar

  1. evet ben de o habere yaptin sandim o yuzden sordum.

  2. üçü bir arada resminede yapılabilirdi. fakat frank williamsın gösterdiği fedakarlığa bir örnek diye duygularımı dile getirdim. onları düşünürken…canımda zaten sıkkın bazen bahane arıyor insan hüzünlenmek için. neyse…

    http://www.youtube.com/watch?v=LFBpREV40so&feature=related

  3. mansur pardon son yorumu yanlis habere mi yaptin bana mi oyle geldi 🙂

  4. son yillarda f1 izlemeye baslayan bazi insanlari estetik kaygisi sarmis durumda.

    nico rosberg, kimi rakkonen, fernando alonso, sebastian vettel, christian horner gibi genc pilot, takim patronu, hatta yaris gorevlisi, takim calisani arar oldular.

    arkadasim az laf cok is. bu alanda tipe mipe bakilmaz. verilen emege, bilgiye bakilir. ve f1'e de ogrenmeye gelir adamlar, ogretmeye gelmezler. adam bu yasta bile kim bilir neler ogreniyordur. sen onun degil milyonda, milyarda biri kadar bir emek vermemissindir bu sporun gelismesi icin, nasil boyle yorum yapmaya cesaret gosterebiliyorsun sasiyorum.

  5. vega nitro f1technical adlı bir site yazmış. girdim baktım f1 başladı başlayalı ölenlerin listesi var. hüzünlendim. şu an onlar toprağın altında…geride bıraktığı insanlar…herşeyin bir bedeli var hayatta…hepsi birer kahraman…evrensel bir dua… okudum bir fatiha…

  6. o yoruma sadece YUH denir. bu adamlar şu anda izlemekten keyif aldığımız sporu bu haline getiren insanlardır. doğru siz tuttuğunuz pilot gittiğinde belki gidersiniz ama williams 1977den beri sporda emek veriyor ve ölene kadar da verecektir.

  7. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "ya kimse takıyo mu bunu :):" dedigin İnsan F1'in Temel Taşlarindan Biri… Sıfırdan gelip başarıya ulaşmış birisi..Ayrica Mansur Arkadasimizin Yorumu Cok Güzel..

  8. bir trafik kazasında araç takla atıyor ve boynu kırılıyor. o zamandan bu zamana felç. ama azme bakarmısın? Allah böyle insanları sever.

  9. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    ya kimse takıyo mu bunu :):) millet ferrari – mcLaren – Mercedes davası yuzunden dunya savası cıkarcak nerdeyse bu konusuyo hala 🙂 bize ne 😛

  10. ben bu amcadan korkuyorum yav:)
    the saw filmindeki kuklaya benziyor.
    http://www.sideshowtoy.com/mas_assets/jpg/4336_press01-001.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir