Brawn Rosberg'i İşaret Etti, Schumacher Konusunu Yalanladı

yazar:

kategori:

24 yaşındaki Alman sürücü Rosberg’in Mercedes GP’ye katılacağı biliniyor ancak taraflar henüz bu konuda resmi açıklama yapmadılar.

2010 pilot dizilimi hakkında Bild’e konuşan Brawn “Henüz bir şey söyleyemem. Hedefim 2 deneyimli sürücüye sahip olmak.”

“Formula 1’de 4 sene geçirmesinin ardından artık Rosberg’i deneyimli sürücü olarak gösterebiliriz.” dedi.

Schumacher, Yeni Bir Kariyer Başlatmayacak

Son günlerde Michael Schumacher’in Mercedes GP ile Formula 1’e döneceği spekülasyonları var ve bu spekülasyonlar Eddie Jordan’ın iddialarıyla hız kazanmıştı.

Ancak Ross Brawn, birlikte 7 şampiyonluk kazandığı Schumacher’in döneceği iddialarını kabul etmiyor.

Brawn “Medyanın hayali dışında bu konuda bir şey yok.”

“Michael, Ferrari ile geçici olarak dönebilirdi ancak o, yeni bir kariyere başlamak istemiyor.” dedi.


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Mercedees eğer Nick ve Nico ile başlarsa ve rekabetçi bir araçları olucaksa ki temelleri çok iyi artık kaynaklarıda sağlam hiçde geride kalmazlar.Takımda Kimi olunca o takımın uçacağının garantisi mi var?2009 da Ferrari uçabildi mi?Deemekki sen önce araç yapıcaksın sorna pilota bakıcaksın.Ayrıca flash transfer derdinde değiller.Herkes kendince birşeyler düşünüyor.Önemli olan en nokta transferi yapmak flashı yapıp içierlinde patlarsa ne olucak?

  2. KEMAL SENGUL avatarı

    raikoneni schumacherden yüksek görenler 2007 deki brezilya yarısının son 4-5 turu izlesin ve ondan sonra konussun

  3. go kimi go juan tribünlerde yazılan bu resmi bulamadım bulabilen varmı?

  4. Heildfeld transferi süpriz kelimesinin hiçbir harfini karşılamaz sıradan bi traansfer olur Mercedes Buttonı Mclarene kaptırınca kaybettiği prestij kaybı bnce bu transferle 10 kat daha da azalır.Nick iyi pilot ancak bi Kimi Schumi Alonso gibide bir ışığa sahip Mercedes sezona sükse yaparak girmek istiyorsa Flash bir isimi getirmeli sıradan bir ismi değil 🙂

  5. nası bu kadar eminsin Mansur aanlamadım gitti inş haklı çıkarsın

  6. mercedes eğer rosberg ve quick nick heidfeld le başlarsa çok gerilerde kalırlar. kendileride farkındalar. tek çareleri var eğer mclaren ve ferrariyle hatta redbulla başaçıkmak istiyorlarsa oda kimi raikkonen….bana göre önümüzdeki senenin en iyi aracı mercedes gp olacak. kimi raikkonen hakettiği takıma ve araca kavuşacak…ve almanyadaki yarışta mercedes tribününde yıllar önce yazıldığı gibi GO KIMI GO NICO olacak…heyt be:)))

  7. kimi raikkonen…olursa Achilles söyledi dersiniz.:)

  8. Bu hafta pilot kadrosu açıklanır ama heildfeldi alırlarsa Mercedesin diğer takımların kadrolarına oranla zayıf kalacağını düşünmekteyim. Kimi ihtimali kesin olarak bitmedi daha hem menajeri ikna ederlerse neden olmasın demişti Kimi de röpörtajın sonunda bakalım önümüzdeki günlerde neler olcak die bitirmişti ayrıca o haber Mclarenle ilişkinin bittiği ama Mercedesle görüşmelerin başlamadığı aralıkta yapılmış olabilir

  9. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Yani süpriz isim Heidfeld mi?

  10. Şumi değil Kimi değil kim peki? Heidfeld mi yoksa gayet tecrübelidir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir