Bottas “Podyum İçin Ferrari’ye Göre Daha Avantajlıyız”

yazar:

kategori:

Williams pilotu Valtteri Bottas, Britanya sıralamalarında 4. sırada yer alıp Ferrariler’i geçmelerinin ardından podyum için iyi bir şansa sahip olduklarını söyledi.

Bugünkü sıralamalarda Mercedes’in en yakın rakibi Williams pilotları olurken Ferrari pilotları Williamslar’ın arkasında kaldılar.

Bottas “Bugün ne kadar gelişebileceğimizi biliyorduk ancak yine de bu kadar gelişmemize şaşırdık. İyi bir sonuç çünkü yarın bizim için çok iyi bir yarış olabilir.”

“Tabi ki her zaman takım arkadaşınızın önünde olmak istersiniz ancak harika bir mücadele oldu ve Felipe sonunda biraz daha fazla gelişmeyi başardı.”

“Şampiyonadaki en yakın rakibinizin önünde iki araçla birden yer almak harika.. Bizim için gerçekten iyi bir başlangıç noktası ve bu sefer podyum için onlara göre daha avantajlıyız.” dedi.


Yorumlar

“Bottas “Podyum İçin Ferrari’ye Göre Daha Avantajlıyız”” için 4 yanıt

  1. Yarın podyumda en az bir Williams görmek beni mutlu eder Ancak Raikkonen koltuk için Vettel’de podyum için bastıracaktır Williams pit ekibi yarışta dikkatle izleyeceğim şeylerden biri olacak genelde saçmaladıklarını biliyoruz

  2. Samet Demirel(GillVill) avatarı
    Samet Demirel(GillVill)

    İşin garibi eskiden pilotlar ve takımlar yarışı kazanabiliriz, mücadelinin içinde olacağız gibi açıklamalar yaparken günümüz F1’inde ise podyum için diğer takımlara göre daha şanslıyız tarzında açıklamalar yapıyorlar. İlginç bir durum doğrusu 🙂

  3. Senin olağanüstü yeteneklerin sayesinde mi?

  4. Valla böle felipe nin gerisinde kalırsan ferrari yi unut hacı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir