Kvyat: Yapabileceğimizin En İyisiydi

yazar:

kategori:

İngiltere GP sıralamalarında iyi bir derece elde ederek yarışa yedinci sıradan başlayacak olan Daniil Kvyat ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi ve daha ileri gidemeyeceklerini ekledi.

“Başlangıç pozisyonumuz bugün elde edebilecğeimiz azami sonuçtu. Aracın performansını sonuna kadar kullanabildim, daha fazla çıkarılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.”

“Buraya çok fazla umut beslemeden geldik ve aracın sürüşü tüm haftasonu boyunca iyiydi. Pistte kendimi iyi hissettim ve yarınki yarışı iple çekiyorum.”

“Yarış şartları oldukça zorlayıcı olacak, ancak bazı iyi puanlar almayı umuyoruz.”


Yorumlar

“Kvyat: Yapabileceğimizin En İyisiydi” için 5 yanıt

  1. Raikkonen’den sonra bu çocuğu destekleyenilirim, agresif tarzını seviyorum (bu sene Red Bull da gösteremedi ama geçen sene Toro Rosso da baya agresif yarışları oldu). Umalımda Red Bull ayrılmasın da bu çocukları uzun süre seyredebilelim..

    1. destekleyenilirim= destekleyebilirim 🙂

  2. boggyvilian avatarı

    Keşke ilk 5 yarıştaki sorunları yaşamadı sorunlar bitti Monaco’dan itibaren gerçek hızını göstermeye başladı.Geçen seneki performansından belliydi zaten ne kadar hızlı olduğu.Sezon sonunda ne durumda olacağını göreceğiz en az geçen seneki Ricciardo kadar Kvyat’a da destek çıkması lazım Red Bull’un

  3. Bu adama Ricciardo kadar özen göstermeleri lazım. Kaç kere tokatladı Ric’i.

  4. En zor zamanlarimiz ama inşallah çıkarız bu kötü günlerden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir