Brawn "Schumacher Uzun Vadeli Çözüm Değil"

yazar:

kategori:

Daha önce Nick Fry ve Norbert Haug, Schumacher’i kesin bir ifade ille reddedemişti ve son olarak Brawn da bunu yapamadı.

Auto Motor Und Sport’a konuşan Brawn “Abu Dhabi’de planları üzerine Michael ile konuştum.”

“O, bana Ferrari ile geçici olarak dönmeyi planladığını söyledi. Biz uzun vadeli çözüm arıyoruz. Bu nedenle birlikte olacağımızı düşünmüyorum.” dedi.

Rtl.de’ye konuşan menajer Willi Weber ise “Geçtiğimiz günlerde Schumacher’in doktoru Peil ile konuştum. Michael’in iyileşme sürecinde iyi gelişme gösterdiğini söyledi. Çok memnun.” dedi.

Bu arada Mirror gazetesinde çıkan habere göre ise Mercedes, Schumacher’e pilotluk dışında da görev verebilir.

Gazetedeki haberde Schumacher’e danışmanlık ya da firma elçiliği görevinin verilebileceği de iddia edildi.

Schumacher’in şu anda Ferrari yol araçları departmanında görevi olduğu, F1 takımındaki danışmanlık rolünün bittiği biliniyor.

 


Yorumlar

  1. Bu aradada adam değilim 🙂

  2. Heyecanlı biriyimdir ben supernatural izliyoruz zannedersem İnş bu yazdığım haber doğrudurda biraz sakinleşebilirim =)

  3. kimmppa…sen ne kadar panik ve aceleci bir adammışsın:) bekle biraz. Allah bile kainatı 7 günde yaratmış. acele işe lucifer karışır.:)

  4. Viewing the very peace suited and available candidates, but I think if it is closed, so we Kimi Räikkönen. He could start right away tomorrow. Kimi knows that I want him, Fry said, the British journalist. Fryın Kimi hakkında söyledikleri ılta sanomatta yayınlandı

    Räikkönen's contract with Mercedes, the company also supports the partner in the stables, and 30 percent bought abudhabilainen investment Aabar Investments birisi tam olarak türkçeye çevirebilirmi yanlış anlamak istemiyorum çünkü bu haberi 🙂

  5. kimi gelince birçok arkadaşın keyfi kaçacak:)))

  6. sn.çelik…okuduğunuz haberleri burada yayınlarmısınız?

  7. Gelecekte Vettel, kısa vadede ise Heidfeld veya Schumacher. Gerçekten her koşulda sevinçli olabiliriz.

  8. heildfeld'i alacaklar sonunda, niye bu kadar yaygara yapıyolar anlamıyorum

  9. Kanımca Şumi kıyaslandığında uzun vadede Kimiden daha faydalı olur,en azından Vettel boşa çıkana kadar,hiç olmazsa Şumi yarıştığında herşeyiyle kendini yüzde yüz bu spora veriyor..

  10. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Schumacher yarışmak istiyor ama Ferrari ona bir koltuk sağlayamıyor. 3 araç sadece bir fantazi bunun gerçekleşmesi için takım sayısının azalması lazım ki aksine takım sayıları arttırılıyor.

    Hali hazırda Schumacher için çok iyi bir seçenek var. Ferrariyi bırakıp Mercedesle yarışması olasılıklar dahilinde. Eğer bu sene yarışamazsa gelecek senelerde yarışma şansı da katlanarak azalacak.

    Brawn Schumachere çok sıkcak bakmıyor gibi. Ancak Mercedesin ilgilendiğide bir gerçek. Sanıyorum Mercedes onun kararını bekliyor.

  11. okuduğum haberler raikkonenin en az bir sene ayrılığa karar verdiği yönünde. bunu kendisine en yakın kaynaklardan birisi heiki kulta diyor turun sanomattan. wrcden bazı yarışlara katılması için teklifler olduğu iddialar arasında.

  12. bakın nick fry ne demiş:Takımın CEO'su Nick Fry ise, Mercedes'in Rosberg'in yanında kimin yarışacağına karar vermekte acelesi olmadığını ancak gelecek ay içinde muhtemelen ikinci pilotun da kesinleşeceğini söyledi.gelecek ay derken kimi'nin tatilinin bitmesini beklemiyo olmasınlar:D

  13. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Schumacher Mercedes'e gelmeyecek o kadar belli oluyorki.çünkü o geçici olarak da olsa Ferrari'yle yarışmak istiyor kırmızı tulumu giymek istiyor onun Ferrari'ye olan katkıları ve bağımlılığı tartışılamaz zaten.Schumacher ve Ferrari her zaman birbirini tamamlamıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir