Renault "F1 Geleceği Konusunda Temkinli"

yazar:

kategori:

Renault’nun F1 geleceği konusunda belirsizlik hâlâ devam etmekteyken Ghosn, yeni yıl girmeden önce kararlarını açıklayacaklarını söyledi.

Forbes India’ya konuşan Ghosn “Ne kadar adil olunacağı ve çevreci endişelere F1’in nasıl yaklaşacağı konusunda mücadeleler var. Teknoloji sayesinde sıfır emisyon getirilemez mi? Bu bakımdan F1 konusunda bir çok soru var.” dedi.

Renault için F1’in önemli olup olmayacağı sorulduğunda Ghosn “Eğer bazı endişelere cevap vermezse kimse için önemli olacağını düşünmüyorum.”

“Geride kalan bir sene içerisinde 3 üretici spordan ayrıldı. Bir senede 3 üretici! Bu da çözülmesi gereken bir çok soru olduğu anlamına geliyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Çok güzel ve yerinde bir açıklama.
    Bu tür açıklamaların devamını diliyorum. Üreticileri savunmadım hiç bir zaman fakat hem Renault farklı hem de bu konuda destekleri önemli. Bu gidişat ile 2014 'ü göremez F1. Ben motorsporlarında 0 emisyon kadar saçma bir şey göremiyorum. F1 ilk önce bir motor sporu, en iyi motorların mücadelesi (devasada denebilir fakat bir süredir değil) sonrasında teknoloji yarışıdır. Amerikan serileri F1 ve Avrupa serilerinin bu haline gülerler zamanı gelince. İlk önce askeri araçları 0 emisyona çeksinler sonra karışsınlar bizim yarış makinelerimize…

  2. Toyota daki senaryo burada da tekrarlanıyor,ufaktan mızmızlanmalar başladı,Renault kesin gidici gibi duruyor..

  3. sanrm renault ıcın yolun sonu gelıyor =(

  4. efendimayin  avatarı

    Kesinlikle 3 üretici çekildi f1 camiası kendini sorgulamalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir