Campos Aracı, FIA'dan İlk Onayı Aldı

yazar:

kategori:

Onaylama işlemi, Campos aracının tasarlandığı Parma’daki Dallara tesislerinde gerçekleştirildi.

Takımın teknik sorumlusu Toni Cuquerella: “Kokpitin onayı, bir Formula 1 aracının kalitesi ve durumunu belirleyen kritik bir unsurdur”

“Kokpitimizin tamamıyla onaylanmış olması, bizi seçkin bir noktaya taşıyor ve aracımız geliştirmeye devam etmemize izin veriyor.”

“Dallara, herşeyi zamanında yapmak ve ilk etapta bütün testleri geçmek için harika bir iş çıkardı. Yine de arka yapının da onaylanması gerekiyor, ki bu da aynı işlemlerden geçecek. Bu konuda kendi içimizdeki testler başarılı olmuştu.”

Takım patronu Adrian Campos: “FIA’nın bu onaylama testlerinden geçmek harika. Bu da Formula 1’e girişimizde birlikte olduğumuz tedarikçilerin ve iş ortakların teknik gücünü gösteriyor.”

“Orijinal takvime uyum sağlamak için Dallara’nın göstermiş olduğu çabaya teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde hâlâ uzun bir yolculuk var ama bu dönemde, Bahreyn’deki sezon açılışı için herşeyi garanti altına alma adına gerekli bütün adımları yerine getirebileceğimize inanıyoruz”


Yorumlar

  1. Campos'un, Dallara desteği ile aracını üretmesinin oldukça güzel bir hamle olduğunu görmüş olduk. Yeni gelen diğer bir takım kaza testlerini geçememişti ama Campos başardı. Bakalım Bahreyn'de oldukları zaman, aldığı kararların sonuçları ne olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir