Kobayashi, Toyota Sponsorlarını Alarak Renault'a Mı Geçiyor?

yazar:

kategori:

Fransız dergi Auto Hebdo’nun haberine göre 2009 sezonunun son iki yarışında etkiletici performans ortaya koyan çaylak Kobayashi, yarış koltuğu için kilit sponsorların desteğini alabilir.

Bahsi geçen sponsorlar, Toyota ile beraber olan Panasonic ve KDDI. Söylenene göre bu sponsorlar, Formula 1’de kalmak istiyorlar.

Panasonic, 2002’den bu yana Toyota’nın Formula 1’deki isim sponsoruydu; KDDI ise Japon telekomünikasyon şirketi.

Toyota festivalinde konuşan Kobayashi şöyle konuşmuştu: “Gelecek sene için menajerlerimin, diğerleri ile de görüştüğünü düşünüyorum. Ama düsürt olmak gerekirse şimdi bir mola vermek istiyorum”

“Aralık ayında, gelecek sezon adına görüşmeler yapmak için Avrupa’ya geri döneceğim. Bu yüzden şimdilik gelecek sene ne olacağını bilmiyorum”


Yorumlar

  1. adam piqe ile grosjean'in tüm yarışlarda alamadığı puanı 2 yarışta topladı çok büyük bir başarı

  2. Umarım gerçekleşir. Kobayashi gelecek vaat eden bir pilot ne kadar agresif olduğunu yarışta gösterdi ve bnce gelecek sene pistte olmayı yeni gelen pilotlardan daha çok hakkediyor 🙂

  3. resmi: kobayashi renault ta…..

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Hem Renault Hem De Kobayashi Için Umarim Gerçekleşir…

  5. Kobayashi oldukça rekabetçi bir şekilde yarışmış ve 2. yarışında puan almıştı. Bu rekabetçi sonuçla kendinin gelecek vaat eden bir pilot olduğunu gösterdi. Eğer bu transfer olacaksa, Renault'un geleceğine ve ekonomisine çok şey katacaktır. Hem de kendisi de mutlu olacaktır. Ayrıca zaten yanında aynı şekilde kaliteli bir başlangıç yapmış ve artık tecrübesini arttırmış bir Kubica var. Renault'un devam etmesi için güzel gelişmeler…

  6. Panasonic isim sponsoru olsa Renaultta çok güzel olur..Panasonic Renault F1 Team fena durmuyor…

  7. renonun basina milli piyango vurmus gibi olur, hem kobayashi hem milyonlar $$$$$$ =)

  8. Evet inşallah olur,herkes kazanır..

  9. efendimayin  avatarı

    İnşallah olur.

  10. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Renault akıllı bir takımdır. Alonso nun yerine onun gibi gelecek vaad eden Kubicayı aldılar. Yanına da Kobayashiyi alacaklarını sanıyorum. Bu kaçırılmayacak bir fırsat iki taraf için de.

  11. Sponsor ları da beraberinde getirecekse Renault için akıllıca bir seçim olur! Zaten piyasa da boş ta iyi bir pilot yok (Hekki ve Nick) dışın da.

  12. buna çok sevindim
    umarım dogrudur ve Kobayashi yi seneye gridde görürüz 2 yarışa çıkmasına ragmen f1 e renk katmıştı

  13. Renault F1'de kalmaya devam eder ise neden olmasın son iki yarışta herkesi büyüleğen Kobayashi ve yanında bonus olarak büyük sponsorlar karlı bir iş olucak Renault için umarım gerçekleşir.

  14. harika pilot iyi işler yapacagını umarım renoda…

  15. bu müthiş bir haber hem kobayshi inanılmaz bir pilot hemde panasonıc ve japon telecomu süper sponsorlar umarım dogrudur haber

  16. umarım gerçekleşir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir