Lauda "Schumacher'in Dönmesi Mümkün Değil"

yazar:

kategori:

Uzun zamandan beri Schumacher’in Mercedes ile Formula 1’e dönebileceği söylentiler arasında ve Mercedes tarafları bu haberi kesin bir ifade ile asla yalanlamadı.

Formula 1 Resmi sitesine konuşan Lauda “Bu söylentilerde en ufak bir doğruluğun olduğuna inanmıyorum, en azından işaretler o yönde.”

“Felipe’nin kazasının ardından böyle bir fırsat penceresi oluştu ve Michael fiziksel olarak yeterli olsaydı bu şansı değerlendirir, 3-4 yarışa çıkabilir, kendisini kanıtlayabilir ve adrenalini yaşayıp diğerlerine oranla nerede olduğunu görebilirdi.”

“Ancak tam bir sezon çıkarabileceğini düşünmüyorum. Öyle olsaydı neden yarışmayı bıraktı? Ancak bu benim kişisel görüşüm.”

“Button’ın ayrılmasıyla Rosberg şu anda tek sürücü, tabiki iyi bir sürücü, ancak size 24 saat sorun çıkarabilecek iyi bir sürücü ile daha da iyi olursunuz.”

“Onlar (Mercedes) şu anda seçimde dikkatli olmalılar ve 2. kokpite de zirveden bir isim koymalılar.”

“Ferrari’nin Alonso-Massa ikilisi ve Mclaren’in iki İngiliz şampiyonu çok rekabetçi çiftler.  Aynı zamanda Red Bull sürücüleri Vettel ve Webber’in de nasıl olduklarını gördük bu yüzden Gümüş Oklar pilotlarıyla diğerlerine karşı yüzleşecekler. Bana göre tüm zirvedeki pilotlar çoktan imza attılar.” dedi.

Lauda ayrıca Mclaren PAtronu Ron Dennis’in 2 İngiliz çiftten oluşan takım kurmasına şaşırmadığını söyledi.

Lauda “Ron Dennis’in 2 İngiliz şampiyondan oluşan takım kurmak istediği doğruydu. Diğer taraftan Ross Brawn da Jenson’un sezonun 2. yarısındaki performansından tam olarak memnun değildi ancak eğer Mercedes Jenson kadar iyi birisini bulamazsa işleri zor olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bence scchumı donmemelı.7 kez dunya samp olmussun.gelıp olabılecegını dusunuyorsa gelsın derım.ama cıta yı kendı yukselttı ve kendı cıtası altında kalırsa ıste ozaman antı schumıcılere gun dogar.ben schumıcı degılım ve hıc olmadım ama gelmemesi yararına.sen en tepedesın neden asagı ınmek ıstıyorsun kardesım.kartal yuvasından otur seyret.donme baskalının gazınada gelme schumı.

  2. söyleyene bak. sanki kendin geri dönüp şampiyon olmadın. senin yapabildiğini Schumi 40 kere yapar. boş konuşmakta üstüne yok.

  3. Heildfeld olsaydı çoktan açıklamışlardı onu şu an bekletiyorlar bnce ya Schumi yada Kimi gelicek umarım Kimi olur

  4. Tolga Soydan avatarı

    kimiyi getirin diyor 🙂

  5. sevgin mutlu avatarı

    "Button'ın ayrılmasıyla Rosberg şu anda tek sürücü, tabiki iyi bir sürücü, ancak size 24 saat sorun çıkarabilecek iyi bir sürücü ile daha da iyi olursunuz."

    ???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir