Hirvonen "Raikkonen'in Biraz Zamana İhtiyacı Olabilir"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in gelecek sene Formula 1’den uzak kalıp ralliye geçeceği tahmin ediliyor. Raikkonen 2009’da Super 2000 aracıyla Finlandiya rallisine katılmış ve kaza geçirene kadar etkileyici bir performans göstermişti.

Bu konuda konuşan Hirvonen “Kimi hızlı ve sürüş konusunda sorunu yok. Ancak performans notlarıyla hazırlanmak onun için zor bir durum.”

“Biz WRC sürücülerinin çok fazla deneyimi var ve ilk başta neredeyse tüm ralliler onun için bilinmez olacak. Kimi’nin en azından ilk sezonda başarılı olduğunu hayal etmek zor.” dedi.

Bu şüphesine rağmen Hirvonen, Raikkonen’in gelecek sene WRC’de mücadele etmesinin büyük bir olasılık olduğunu söyledi.

Hirvonen “O beni şaşırtmaz. Kimi bir sene ara verip ve dünya ralli şampiyonasında bazı yarışlara ya da tam sezona katılırsa şaşırmam.” dedi.


Yorumlar

  1. Tarafların bilmediğini bilecek insan, kaynak yok şuan dünyada. Durum belirsizliğini koruyor. Ne Almanlar nede Kimi tarafında sonuca varılmış bir anlaşma yok. Almanlar ince eleyip çok düşünüyormuş ayrıca. Bir çok kişi ile görüşüyorlarmış. Galiba net bir fikir birliğide yokmuş şuan. Almanlar tarafından bir iki kişi keşke Vettel hatta Kubica boşta olsa demiş.:)
    Sonuç şimdilik muamma ama sanırım çok uzun sürmeyecek.

  2. Teşekkür ederim de şu kaynaklarını açıklasan çatlıyoruz her gün burda ha oldu ha olucak diye bide olmazsa sonuç hayal kırıklığı olucak benim için 🙁

  3. gokhan cinar avatarı

    artık acıklansa kimmis mercedes in pilotu valla yeter siteye her girdigimde en cok onu merak ediyorum.kimi mercedes e gitsede rahatlasam yoksa seneye f1 izlemem ,bende 1 sene ara vericem. kimi hala gelmemişse genç ve gelecek vadeden bir pilot desteklerim herhalde bi 10 yıl götürür beni:D

  4. şaka:) bir teşekkür etmen yeter.

  5. Bilemem ama sonuca göre değişir 😉

  6. sonucu görünce ne ısmarlayacaksın?

  7. Mansur kaynakların güvenilir mi ;)hayal kırıklığı yaşatma bize sonra 🙂

  8. sıradışı olanı bilen kaynaklarım var kimi f1 de kalıyor.

  9. bence, kimi mercedesle anlaşamazsa WRC'ye geçecek ve başarılı ya da başarısız olsun tekrar F1'e dönmeyecek.

  10. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Mansur buna inanmak isterdim ama Red BULL'un hem Citroén sponsorLuğu Hemde Formula 1 de Sponsor takım bulundurması bu ihtimali kuvvetlendiriyor.Ve bende Kimi'nin WRC geçeceğine inananLaRdanım.
    Bu sayede Hem WRC izlenme oranı büyük ölçüde artacak Hem RED BULL Hem CitRoén kazanacak.Seneye de sözLeşmesi Biten VETTEL'in yerine RED BULL koltuğuna Raikkonen oturtuLacak.Tabi Raikkonen RaLLy'de başarılı olursa F1'e geçmek bile istemeyebilir..Yani durum özeti = ARAPSAÇI :S:S:S

  11. Mansur nasıl bu kadar emin olabiliyorsun anlayamıyorum umarım haklısındır ama bnce Kimi WRCye geçicek 🙁

  12. kimi f1 den bir yere gitmiyor…

  13. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Hirvonén haklı olabılır.Yani Sadece O RaLLy sporu için yıllarca eğitim alıp gelmiş olanlar vaR.Bi hevesle geLip o Koltuga otuRmak ilk anda başarı getirmeyebilir.
    Senin yerin Burası –> Formula 1 dünyası Kimi…
    Üzme bizi ya bırak Rally'i artık..

    Kimi'nin RaLLy beceRisi dé oRtada..
    izLéyin..
    http://www.youtube.com/watch?v=PzoMd8OnDR0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir