Lauda "Jenson Değerli Bir Şampiyon"

yazar:

kategori:

İlk 7 yarışın 6’sını kazanan ve sene sonunda şampiyon olan button, sezonun geri kalan yarışlarında zayıf sonuçlar kazanması ve ancak 2 kere podyuma çıkması nedeniyle bazı çevreler tarafından eleştirilerin odak noktası oldu.

Ancak Lauda, Britanyalı sürücünün Formula 1 tarihinin 60. şampiyonu olmayı hak ettiğini söyledi.

Lauda “Değerli ya da değersiz şampiyon konusu yanlış bir yaklaşım.”

“İyi bir sezon geçirdi. Çok güçlü başladı ve ardından zor zamanlarda puan kaybederken bile liderliğini sürdürdü ve lider kaldı.”

“Evet, 60. Formula 1 şampiyonu değerli bir şampiyon.” dedi.


Yorumlar

  1. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Yoksa Kovalaineni beğenmeyip gönderen takımın Buttonla ne işi olabilir ki

  2. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Kalleş MClarenin kalleşlikten başka birşeye kafası çalışmıyo zaten. Bir Levisleri var. adam zaten baskıya da alışırsa en iyi pilotlardan biri. Daha onu yüceltmek için ayaklarının altına kimi sereceklerini şaşırıyorlar. 2007 de çifte şampiyonun üstüne çıkarmaya çalıştılar, Şimdi de güya son şampiyonu levis ezecek, şampiyonlar şampiyonu ilan edecekler sonra. İyi pilotların böyle oyunlara ihtiyacı yok.

  3. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Lewisi geçse Şuminin gözünde bile Şumi gibi olur da force india f1 in efsane takımı olursa Button Lewisi geçer ancak.

  4. efendimayin  avatarı

    Bu sene lewisi yenerse o zaman benim gözümde michael gibi olur.

  5. alonso bence bu sene button un pilotajı daha çok öne çıkıcak çünkü yakıt ihmali yok ve lastklere nazik davranmak çok önemli button un yumuşak sürüş stili ona çok büyk avantaj sağlıcağını düşünüyorum tabi tek turda lastk ısıtma sorunu yaşamaması da lazım her şeyi gelcek sezon görücez

  6. Formula Bir kardes anlayamadim neden alinganlik yapmisim ki

  7. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Button pilotajı değerli bir pilot değil bence, insanlığı ayrı mesele.
    VETTEL konusunda da FORMULA BİR arkadaşıma katılıyorum. Gerçekten çok acemi, yolun başında. Pek çok pilot onun gibi büyük başarılarla f1 e geliyor, ama azı yıldız pilot olarak kalabiliyor. Çok hızlı olmanın yanında istikrarlı ve az hatayla sürmeyi bilmek te çok önemli. Hatta sürmek dışında, daha çok konuda gelişimin ne kadar gerekli olduğunu RAİKKONEN-ALONSO meselesinde hepimiz gördük. Kendini ispatlamak için daha birkaç sezon izlememiz gerekiyor. Medyanın onu neden Hamiltona karşı bu kadar desteklediğini biliyoruz. Kendisi Alman ve Şuminin yerini Alman bir pilotla doldurmak istiyorlar. Vettel kötü demiyorum, yanlışta anlaşılmasın yine. Sadece zaman gerekli. Şu an bence tam inip çıktığı, yalpaladığı döneminde.

  8. Formula Bir avatarı

    Özür dileyecek bir şey yok arkadaşım. Burda tartışıyoruz. Elbette herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok.Bana kalırsa sen biraz alınganlık yapmışsın 😉

  9. ben dusuncemi yazdim arkadaslar herkes herseyi sevecek diye bir kaide yok ltf bozulmayalim cevabini 2010 alicaz ben yanilirsam ozur dilerim burda ama hic sanmiyorum yanilacagimida hade bakalim

  10. Buttun ın bu yıl iyi bir araçla neler yaptığını gördük bi çok pilotun iyi araçlarla neleri yapamadığınıda gördük

  11. Formula Bir avatarı

    Bence vettel'i bu kadar gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar.Daha çok acemi. Bu yıl nasıl hatalar yaptığını gördük. Bana göre şu an sadece en iyi 3 pilot var raikkonen alonso hamilton…Gerisi ancak iyi araçlarda kendilerini gösterebilecek pilotlardır. (gerçi raikkonen de artık yok ondan dolayı sadece 2 desek daha doğru olur.)

  12. bazı kimiciler button mclaren koltuğuna geçti diye mutlu değil sanırım.2010da anlaşılacak birşey yok hamiltona yenilse bile değerli şampiyon olacak..

  13. 2010 daha iyi anlasilacak ne kadar degerli bir sampiyon oldugu hamilton sinek gibi ezecek buttonu kim ne derse desin egri oturup dogru konusmak lazim suan f1 de yarisan 1 kac pilot ancak hamiltonla ayni aracta rekabet edebilir rai massa alonso ve vettel gerisi hikaye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir