Hamilton, Mclaren-Mercedes Ayrılığından Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Mercedes-Benz, Woking kökenki takıma motor sağlamaya devam edecek ancak artık maddi destek vermeyecek ve kendi takımını çalıştıracak.

Bu gelişme hakkında endişe edip etmediğinin sorulması üzerine Hamilton “Hayır bizim için endişeli bir durum yok çünkü 2015’e kadar Mercedes’ten motor almaya devam edeceğiz.”

“Ve Mclaren ile Mercedes arasındaki ilişki hâlâ çok iyi; ancak ben yine de sadece bizim motor almamızı umardım.”

“Mercedes kesinlikle Formula 1’deki en iyi motora sahip.”

“Yıllar içerisinde benim Mercedes ile olan ilişkim daha da yakınlaştı ve onlar için iyi dileklerimi sunuyorum. Diğer üreticiler çekilirken Mercedes’in bu şekilde devam etmesi Formula 1 için harika haber.” dedi.

Hamilton’ın Mclaren ile olan anlaşması 2012 sonuna kadar devam edecek.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    toyotalar pite girmeyip yağmur lastiklerini takmayarak, kimin şampiyonluk şansını ayakta tuttu? kim kime yardım etmiş? gülmeden önce birde bu açıdan bak bakalım :))

  2. Birincisi bir McLaren taraftarı (favori pilotumun da Alonso olduğunu biliyorsunuzdur) olarak Hamilton'un 2008 şampiyonluğunun Glock sayesinde gelmediğini düşünüyorum. Çünkü Toyota'nın o kararı kendi hatasıydı ve bunda Hamilton'un bir suçu yok. Toyota'nın yağmurlu zeminde daha önce de yanlış kararları vardı zaten. Hamilton sorunsuz ve istikrarlı bir sezonunda şampiyonluğunu hakkı ile aldı. Ne yazık ki Massa başarılı ama çeşitli yarışlarda da istikrarsızdı (Mesela 2008 İngiltere). Abdullah Çelik'in düşüncelerine katılıyorum. Ortada "Alonso" kelimesi geçmiyorken neden Alonso hakkında yazılar yazılmakta. Bunu yapan anti-Alonso'cular da olsa, Alonso'cular da olsa yanlıştır.

    Hamilton, Mercedes hakkında olumlu şeyler söylemiş. Olumlu dileklerini belli etmiş. Nurettin Dovan arkadaşımın dediği gibi 2 takımımız var ve Hamilton'un açıklamaları biz taraftarları da mutlu etti.

  3. efendimayin  avatarı

    Sonuçta motor aynı kalacak bencede endişeli bir durum yok.

  4. kim yaparsa yapsın buna karşı çıkacam. bir ara bazı kimi taraftarları bunu yapıyordu şimdi ise bazı fernando taraftarları. haberin içerisinde alonsoya dair en ufak bir içerik yok ancak nasıl oluyorsa tutup bunu hemen alonsoya bağlayacak kadar hayalgüçleri geniş mi desem yoksa o zamanda dediğim bu kavgadan mı beslenmeye çalışıyorlar bilmiyorum. spor sevilir, takım ya da pilot taraftarı olunur ama böyle bir taraftarlık modeli olamaz zannımca.

    muhtemelen bu haberin yorumları eksik kalmaz, internetim olmayacağı için herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

  5. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    hamilton Alonsoyu yendi tartışmasına hiç bulaşmadan (çünkü sıktı artık bu tartışma iki tarafta fikrini değiştirmemekte ısrarlı)sevgili alonso taraftarlarına seslenmek istiyorum. arkadaşlar madem Alonsoya laf edilmesini istemiyorsunuz,niye durduk yere laf atıyorsunuz… ortada bazı açık durumlar olabilir ama niye ortaya laf atıp birbirine katmaya çalışıyorsunuz… sonra da yok efendim Alonsoya laf ediyorlar,hakları olmamalarına rağmen sizin zihniyetinizde olanlarda abuk subuk laflar eder tabi… kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapmayın lütfen! habere gelirsek; bence mclaren yine zirveye oynayacaktır ancak mercedes motorundan eski verimi alabilirler mi bilmiyorum.niye durduk yere mercedes mclaren'e aynı performanslı motoru versin ki? bence bu sene olmasada seneye mclaren kendi motorunu üretme yoluna dönecektir diye düşünüyorum…

  6. Alonso yu aynı aracı kullanarak yendi hemde ilk senesinde niye endişelensinki. Ayrılık içinde endişelenmiyor McLaren Mercedes yokkende vardı F1 de!

  7. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Glock sayesinde şampiyon olan Hamiltonu mu? Çok gülüyorum buna.

  8. Hala bazılarımız Hamilton u hazmedememiş gibi duruyor..

  9. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Asıl FERRARİ-FERNANDO birlikteliğinden endişelendiğindendir. Yoksa geçen ay durup dururken neden Alonsoya laf atıp tartışmaya çekmeye çalışacaktı ki.

  10. Mercedes herkese motor verince bu motorun avantajı Mclaren açısından kayboldu.Ancak ayrılık olsa bile iki takımda birbirine saygılı ve Hamilton ister Mclarende olsun ister Mercedesde onu tutacağım.2 takımımız var sonucta.Mclaren aracında Mercedes yazısı olacakmı merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir