Verstappen "F1'in Schumacher'in Dönüşüne İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

1994’te Schumacher’in takım arkadaşı olan Verstappen “Michael Schumacher’in Mercedes ile Formula 1’e dönmesi inanılmaz değil.”

“Bu hâlâ büyük bir spekülasyon ancak Ross Brawn’ın Beneton ve Ferrari yıllarında onun her zaman arkasında olduğu bir sır değil. Dahası Mercedes patronu Norbert Haug ve Schumacher iyi arkadaşlar. Eğer Schumacher dönerse bu Formula 1 için iyi olur ve ekstradan izleyen sayısı artar.”

“Formula 1, Honda, Toyota ve BMW’nin ayrılmasının ardından onun ilgisini çok iyi kullanabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. Kolombiyalılar Brezilya'ya sırf Montoya'yı izlemek için geliyorlardı zaten. Bir nevi kendi evinde yarışıyordu Montoya, Brezilya'da giderken.

  2. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    valla sevgili katafalk ben de bu adamın ismi gectiginde pek güzel şeyler söylemem,arkadasına selam söle:PP
    ben orda mnontoya nın yerinde olsam doverdim bunu..
    f1 kariyerinin yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3. yarısıydı,start finishten geçerken schuminin 0.3 saniye arkasındaydı ama inanılmaz bir geç frenajla çaylak bir adam schumiyi resmen çimlere yollamıstı temiz bir atakla:DD efsane geçişlerdenddir bana göre son 10 yıldaki..
    ee sonra da böyle aptalca bir hareketle kacan galibiyet,unutulcak adam değil bu vesselam:DD montoya da o ara nasıl bir sakinlik vardıysa araçtan inip tribunlere el sallıyordu,brezilyanın kralıydı bee:PP
    sevgili mert belki unutmayanlar takip edenler vardı,biraz saygı duyman gerekiyor bana göre..
    iyi bayramlar..

  3. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    el_fano _Alonso ,
    Son 4-5 sezonunu izledim diyorsun ama sanırım iyi izleyemedin;aracın dört tekerleği kayarken,kusursuz kontrol eden bir pilottan bahsediyoruz.Aracın maksimum u+0,5 sn ile süren bir pilottan bahsediyoruz…

    Tamam,gereğinden fazla abartmamak lazım,katılıyorum;ama konu schumi ise,bence arkadaşlar abartmamışlar :))))

    Herkesin kurban bayramını kutlarım bu arada,selamlar,,

  4. vega_nitro, arada lafi geciyordu bi arkadasim montoya yi tutuyordu, her ismini duydugunda basiyordu kufuru 🙂

  5. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    UMUTBG MASSATHEBEST KEMAL ŞENGÜL

    UMUTBG sen önce okuduğunu bi doğru anla, Piquet i en kötü örnek olduğu için yazdım, ve oradan Şumiyle Piqueti kıyaslamak anlamını sen çıkarmışsın. Şumi Ferrarideyken bize reno yetiyordu, şimdi tam tersi, ne korku salmasından söz ediyorsun. Ayrıca ALONSO taraftarı olanlar ŞUMİ hakkında fikirlerini söyleyemezler mi? yasak mı? ayrıca Şumi nin iyi bir pilot olup olmadığını da tartışmıyorum. Çok severim kendisini de pilotajını da, AMA ARTIK ESKİ ŞUMİ OLAMAZ diyorum. Olur diye mi düşünmek zorundayım? Böyle saçmalık var mı ya?

    MASSATHEBEST ben Şuminin son 4.5 sezonunun tamamını izledim. Nasıl, ne kadar kazandığını da, nasıl ne kadar kaybettiğini de epeyce hatırlıyorum. Ama siz Şumi taraftarları bu adam sanki insan değil miş, etten kemikten yaratılmamış gibi, yok ölüsü yeter miş, yok yaşlanmaz mış saçma sapan tabulara kapılmışsınız. Bunu yapmakta da özgürsünüz ama, sizin gibi düşünmeyeleri yerden yere vurmaya çalışıyorsunuz.
    NE DİYEYİM ARTIK NE DÜŞÜNMEM GEREKTİĞİNİ SİZ SÖYLEYİN, BENDE ÖYLE DÜŞÜNEYİM BARİ.

    neyse, yine de herkesin mübarek bayramını kutluyorum.

  6. mert merter avatarı

    bos laf bunlar su anda kimi,montoya,summi yok F1 de belki kimi kala bilir ama diyerlerini unutduk bile :)) F1 Hala devam ediyor tüm hizi ve heycaniyla,gidenlerin arkasindan aglamak sizlanmak hayiflanmak bos gelecege bakmali,
    simdi daha baska isimler var lewis,vettel,alonso,massa button rosberg vs vs

  7. Montoya 1. giderken Verstappen'e tur bindirirken, hedefi olmuştu kendisinin. 🙂

  8. yalniz breziya gp'sinde ne bindirmis zamaninda montoya ya be 🙂

  9. Joss "The Boss" konuşmuş. Severim Verstappen i Arrows ve Minardi de yarışmıştı kariyerinin sonlarında. 2001 Malezya unutulmazlarındandır bir de 2003 te Minardi ile sıralama turunda aldığı birincilik var tabii.

  10. schumi'nin herhangi bir yarışını izledin mi çok merak ediyorum. sanki komşunun kedisinden bahsediyorsun. schumi hakkında bir bilgin yoksa, hiç ortamı germe, güzel güzel öğrenmeye çalış el_fano_alonso. yok schumi'yi iyi bilirim yarışlarını izledim dersen de, o zaman senin kasıtlı çekememezlik yaptığın açıkça ortaya çıkıyor.

    hiç olmazsa google'a bir michael schumacher yaz, başın dönsün, aklın gitsin arkadaşım..

  11. arkadaşlar bu sitede bazı arkadaşların yaptığı yorumlara çok sert cevaplar veriliyor. neden birbirimizi bu kadar kırmaya üzmeye küçük düşürmeye çalışıyoruz anlamıyorum. herkesin bir şahsi fikri vardır bu fikirlerin herkesçe mutabık fikirler olması buranın heyecanını anlamını bitirir. bir defa her yazanı insan olarak değerlendirip ona göre hareket etmeliyiz. sevdiğimiz takım ve pilotlar aralarında çok uyumlumu ki burada aynı şey olsun. sonra kavga çıkıyor site yönetimide rahatsız oluyor yorumları siliyor veya komple iptal ediyor. bence diye lafa başlayıp herkes kaba kırıcı hakaret içermeyecek şekilde istediğini söyleyebilmeli diye düşünüyorum. kalp kolay kırılıyorda fakat zor tamir oluyor. bu haberle alakalı şahsi fikrim şumi yapacağını yapmış tatlı bir emeklilik yaşıyor bundan sonra f1 e dönüpte başarılı olması çok zor. tekrar geldi fakat başarılı olamadı çoluğa çocuğa geçildi dedirtmez kendine. bu ihtimalde kesinlikle zayıf değil. herşeyin bir zamanı var. ben şahsım adına bir olay yaşadım belli bir yaştan sonra halı sahalara dönüp kendimden çok genç arkadaşlarla mücadele etmeye çalıştım. hırsım sol dizime mal oldu. sağımdan atılıp solumdan geçildiğimemi yanayım sakatlandığımamı yanayım eşimden yediğim fırçalaramı yanayım çocukların kıs kıs gülmelerinemi yanayım. insanoğluyuz hata yaparız vesselam…herkese hayırlı bayramlar dilerim…

  12. KEMAL SENGUL avatarı

    kesinlikle katlıyorum Umutbg sabahtan beri laf anlatamadım

  13. ''el_fano _Alonso''

    Bak artık saçmaladığın yeter ! Susuyoruz susuyoruz ama bir yere kadar. Senin amacın nedir kendi işine baksana sen git Alonsonu düşün sanane Schumacherden hayırdır bir korkumu saldı bir kaç gündür Schumacher dönecek haberleri altında saldırılar vs. Tutuştunuz sanırım. Ayrıca sen gelipte Piquetle Schumacheri nasıl kıyaslayabilirsin arkadaşım ? Schumacherin iyi bir pilot olup olmadıgını tartışacak kadar idoit bir yapıyada sahipsen artık bir şey söyleyemem senin için.

  14. KEMAL SENGUL avatarı

    sonucta pilotların hangisi hızlıysa ortaya cıkıyor

  15. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Şampiyonlar yarışındaki araçta f1 gibi 5G kuvvete mi maruz kalıyo pilotlar?

  16. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    piquet in menajeri de Piquet en iyi pilotlardan diyor. kim benim pilotum kötü der ki wili weber desin.

  17. KEMAL SENGUL avatarı

    ya kardeşim gecen şampiyonlar yaırsında aynı arbada schumacher vettelden daha hızlıydı.ama vettel 20 myasında schumacher 40 neden yeniyor?schumacher asla sıradan bir pilot olamaz.sonuncu olmaz.hızlı bir otomobilde verirlerse herkezin karsına 20lik delikanlı gibi cıkar

  18. KEMAL SENGUL avatarı

    schumacheri will vebber senden iyi tanıyor ve diuor schumacher galibiyet savaşıu verebilir ee ozmn baska söze gerek yok.

  19. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    kardeşim bu adam 30 yaşında mı?
    Biz onu 2006 da ki hala şampiyonluğa oynayan adam olarak biliyoruz, kabul ediyoruz. Gelip şimdi Hamiltonun, Alonso nun, Massanın gerisinde sıradan pilotlar gibi sadece puan kovalasa daha mı iyi olacak?

  20. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Schumacher konusunda Ferrari taraftarlarını anlayışla karşılamak lazım.

    herkesin malumudur, bir futbolcu hangi takımda jübilesini yapacağını açıklarsa o takıma aidiyetini beyan etmiş olur.

    ferrari taraftarların korkusu Schumacher'in kalıcı olarak f1'e veda edeceği takımın MERCEDES olabilmesidir.

    Bir Hakkinen taraftarı olarak onu ferrari tulumları içerisinde görseydim, aklımı kaçırabilirdim. sanırım bunun gibi birşey.

  21. KEMAL SENGUL avatarı

    arkdaşlar bizim aklmıza hep ferrariyle geldi.dünyada Honda, Toyota ve BMW'yi tutan taaraftarların 2-3 katı schumacher taraftarı var nere değeri düşüyor birkez daga degeri artar.

  22. allah allah, degeri dusecekmis. bak sen…

  23. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Bu Schumacher in değerini düşürmekten başka hiçbir işe yaramaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir