Video: Ham Metalden Ferrari'ye

yazar:

kategori:
1. Bölüm



2. Bölüm


3. Bölüm



Yorumlar

  1. Merve Schumacher avatarı
    Merve Schumacher

    1 sene önce kadar F430 için oLan beLgeseLi izLemi$tim biLdiiniz nefesimi tutup izLedim bitince hayranLıktan bayıLdm yok böyLe bi$ey…

  2. padokman asgari ücret artı sigorta artı yemek artı 599 gtb ile servis imkanı..))

  3. Motoru tek başına birleştiren arkadaş ne kadar maaş alıyordur acaba 🙂

  4. kolay değil böyle dünyaca ü**ü marka olmak. beğendim.

  5. Süper bir paylaşım. Romeo ve Juliet'in adına ve yaptıkları işe bayıldım 🙂

  6. Formula 1 ile ilgili pek çok belgesel mevcut, aynı şekilde onları da eklerseniz sevinirim.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bir kaç ay önce bu belgeseli bilgisayarıma indirip izledikten sonra Ferrari'ye olan sevgim 1000 kat daha arttı. 1000 bile yetmez belki rakamlarla anlatamam 🙂 valla adamlar alın teriyle iş yapıyorlar. üretimde sadece robotlara bağlı değiller. hemde çevreciler. atıkları değerlendiriyorlar. eskimiş ve kontrollerden geçemeyen metaller, su bazlı boyaları mesela. onlarca ürettikleri motorlarında el yapımı olmasına rağmen 50 parçasından sadece birinde sorun oluyormuş. bu da her motorda olmuyordur tabi. helal adamlara valla ya. Umut bu videoyuda senin sayende izlemiştim sağol kardeşim.

  8. eskidemen = eskimeden 🙂

  9. Abdullah güzel düşünmüş. Bu belgesel çok eskidemen görmüş oldu ziyaretçilerinizde. Bende bu tip belgeselleri indiririm yıllardır. Ferrari'nin bunun gibi bir iki belgeseli daha var onlarıda koyabilirsiniz. Ayrıca F1 tarihi ile ilgili de belgeseller var kısa ve özel konulara dair ama altyazı konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.
    BMW motorlu Mclaren F1 supersport car'ın da kısa bir belgeseli var üretim aşamaları ile ilgili onuda koyabilirsiniz.

  10. bu belgesel kıvamında ki videoyu 10 defa izlemişimdir daha önce bir orkestranın şahane uyumuyla ortaya şıkan şaheser misali … 280 bin avro edermi izleyin ve karar verin kesinlikle sonuna kadar hak ediyor.ferrai fabrikasındaki en ilgi çekci kısım bence motor bölümünün üstü açık olması ve dogal agaçların fabrika içersinde yetiştirilip gereken nemi saglanması anlatmakla bitmez gerçekten mükemeliyetçilik işte buna denir.çalışanların deyimi yolda bir ferrari gördüklerinde gurur duyuyoruz ne kadar gurur duysalar az gerçekten o duygu tahmin edebiliyorum bende yolda nezaman bi mercedes travego otobüs görsem kendimle gurur duyuyorum :))))

  11. video hiç görünmüyor bende neden olabilir?

  12. Yukarıdaki belgeselin ana fikri Ferrari 559 GTB'nin üretim süreci, değil mi? McLaren da benzer ana fikirde bir video hazırlayabilir. Formula 1 aracı hazırlarken çeşitli evrelerini çeker, sezon bittikten sonra da yayımlar. Veya MP4-12C'de de benzer bir şey yapılabilir. Ferrari'nin şimdiki yaptığı video için bir "binek araç" üreticisi olmak gerekmiyor diye düşünüyorum. İlla da binek olsun, Ferrari'nin yaptığının "aynısı" olsun diyorsan haklısın. Bence sen ne dediğimi anlamalısın.

  13. Farkındaysan yukarıdaki belgesel gibi bir belgeselden bahsediyorum. Eurosporttaki Williams programında Williamsın binek aracı mı gösteriliyor ? Söylediklerimi daha dikkatli okursan daha kolay anlaşabiliriz.

  14. Ama şunu anlayamadım, neden McLaren böyle bir video çekemez diyorsun ve de bunun "marka" olmak ile alakası ne? Zaten McLaren (yarış takımı), "McLaren Group" adı altında başlı başına bir şirkete bağlı. Williams'ın Eurosport'ta, belgeselimsi programı yapılıyorsa bir o kadar McLaren da yapabilir.

  15. Mükemmel bir belgesel

  16. Tamamda Vega Nitro Mclaren bir Ferrari, BMW, Mercedes, Honda veya Renault gibi bir marka değil. Sana şunu söyleyebilirim Mclaren marka olma yolunda ilerleyen bir F1 garaj takımı. Marka yolunda ilerleme kaydettiklerinide yeni araçlarında herşeyi kendilernin sağlamasından anlayabiliriz. Ama şuan bir marka degil.

  17. benm bilgisayarda HD si var çok güzel bir belgesel olmuş 🙂

  18. gözümü kırpmadan izledim. harikaydı teşekkürler

  19. Hoş ve bilgilendirici videolar. 🙂

    Neden olmasın umutbg? McLaren F1 bir Formula 1 aracı değil ki 😀

  20. Mercedes'in olabilirde Mclarenin böyle videosunun olacağını sanmam. Bildiginiz gibi Mclaren bir marka değil. Formula 1 garaj takımı.

  21. Teşekkürler güzel bir paylaşım (:

  22. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Harika Bir Paylasım Cok Tesekkürler TRF1..Ayni Sekilde Mclaren'in Da Boyle Bir Videousunu Bekliyoruz 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir