Britanya GP İle Kriz Yorumları Şimdilik Durakladı

yazar:

kategori:

Britanya GP’nin galibiyet mücadelesine, yakın mücadeleye, değişken hava şartlarına ve dolu tribünlere sahip olmasıyla Formula 1’in üstündeki olumsuz havanın şimdilik uzaklaştığı söyleniyor.

Britanya’da yine Mercedes pilotları ilk iki sırada yer aldılar ancak Williams’ın yarışa renk katması, değişken hava şartlarını getirdiği heyecanla birlikte Silverstone’da 140 bin taraftarın olması spordaki kriz söylentilerini şimdilik durdurdu.

Toto Wolff “Kriz bitti mi? Bazen bu tür şeyler tam zamanında olur. Burada çok büyük kalabalıklar vardı ve heyecanlı bir yarış olması için tüm gereksinimle vardı.”

“Ok gibi fırlayan ve geçemediğimiz Williamslar vardı. Ardından doğru çağrıları yapmamız gerekti. Doğru zamanda en sonunda yağmur geldi ve doğru isim kazandı.”

“Her zaman yarısı boş tribünler karşısında yarıştığımız düşüncesini kabul etmiyorum. Montreal gibi her zaman dolu olan yarışlar oluyor.”

“Melbourne doluydu ve Avusturya’nın çok dar bir bölgede olduğunu hesaba katarsak orada 55 bin kişi vardı.”

“Televizyondan izleyenler bazı önemli ülkelerde son yarışlarda artışta ancak bu tarih oldu. Artık önemi yok.”

“Sürekli olarak nasıl iyileşebileceğimiz üzerinde çalışmalı, eleştirmenleri bunun harika bir spor olduğu konusunda ikna etmeliyiz. Ve Silverstone’da bunu yaptık.” dedi.

Christian Horner “Sonuçlara bakmazsak yarış harikaydı. Her şeyden biraz vardı. Williams’ın iyi start alması olaya farklı bir boyut kazandırdı. 4 araç kopup gittiler.”

“Harika kalabalık vardı. Bu kadar fazla kalabalığın olması Britanyalı bir şampiyonumuzun olması. Ve Lewis açıkçası çok iyi iş çıkarıyor.” dedi.

Claire Williams “Sadece bugün değil, spor için harika bir hafta sonu oldu. Tüm hafta sonu harikaydı.”

“Britanyalılar F1 için devasa tutkulular. Yarışa gittiğimizde tribünlerin dolu olduğunu görmek harika. Atmosfer harikaydı ve Silverstone’da her zaman böyle ortam oluyor. Bunun her pistte olmasını sağlamalıyız.”

“2016-2017 için düşünülenler, tüm kurallar yarış hafta sonunu harika ve taraftarlar için çekici yapmalı. Bu değişiklikler üzerinde çalışmamız için zamanımız var. Onlarla sporu yeniden canlandırabiliriz.”

“F1’in olağanüstü bir spor olduğunu hatırlamalıyız ve bu hafta sonu onu kanıtladı.” dedi.

 


Yorumlar

“Britanya GP İle Kriz Yorumları Şimdilik Durakladı” için 6 yanıt

  1. Demek ki güzel yarışlar da oluyormuş.

  2. Bir yarışta kriz biter mi hiç?

  3. Toto Wolff “Kriz bitti mi? Bazen bu tür şeyler tam zamanında olur. Burada çok büyük kalabalıklar vardı ve heyecanlı bir yarış olması için tüm gereksinimle vardı.

    Komik……Britanya’da her sene 100.000 üzerinde seyirci olur zaten insanlar kriz olsun olmasın, McLaren kötü olsun olmasın her zaman yarışa büyük bir ilgi gösteriyolar.
    Hatta yarıştan bir hafta öncesinden gelip pistin yakınına kamp kuruyolar.

  4. “Ok gibi fırlayan ve geçmediğimiz Williamslar vardı.”

    Doğrusu bu olacak sanırım. Sizin geçemeyeceğiniz araç yok. Sadece Monako’da geçemezsiniz o da pist koşullarından dolayı.

  5. Williams’lar iyi start almasa, yağmur yağmasa görürdüm heyecanlı hafta sonunuzu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir