Webber: "Motivasyonum Hiç Olmadığı Kadar Yüksek"

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot, bu sene ilk Formula 1 yarışını kazandı ve pilotlar sıralamasında seneyi 4. olarak tamamladı.

2009 senesinde Webber, Almanya ve Brezilya’da olmak üzere 2 yarışta damalı bayrağı en önde geçti.

8 senedir Formula 1’de yarışan Red Bull pilotu, 2010 senesinde de bir başka güçlü sezona odaklandı.

Webber: “Motivasyonum çok yüksek, bu da kilit nokta.” Motivasyonunuz düşükse hayatta kalamazsınız. Bu insanlar, Formula 1’de şimdiye kadar çalıştığım en iyi ve en keyifli grup”

“Saçma işler yapmak ile ciddiyet içinde kaybolmak arasında inanılmaz derece bir dengeye sahipler ve hâlâ çok rekabetçiler. Adrian Newey’ler, Rob Marshall’lar, Christian Horner’ler ve Dietrich Mateschitz’ler. Kendim için çıkıp iyi sonuçlar elde etmek için motive durumdayım”

“İyi sonuçlar aldığım sürece uzun yıllar devam edebilirim. İyi bir sene geçirdik ve umarım gelecek sene de aynısını yapabilirim.”

Takım arkadaşı Vettel tarafından geride bırakılmasına rağmen Webber, performansından memnun kaldığını belirtti.

Webber: “Kişisel olarak çok iyi bir sezon oldu. Aynı donanıma sahip adamla her zaman kıyaslamalar olacaktır. Sonuç olarak mutlu olunacak bir sene geçirdim”

“Daha iyi işler çıkarmak isterdim ama daha kötüsü de olabilirdi. Her zaman ne veriliyorsa almak istersiniz. İnanıyorum ki bu sene, ne hakettiğimse onu aldım ve n konuda gelişebileceğim üzerine yoğunlaşmam gerekiyor.”


Yorumlar

  1. Webber bu sefer uzun bir açıklama yapmış. İşin ilginci sert de konuşmamış ama ana fikri belli. Motivasyonunun yüksek olduğunu da, hayatından memnun olduğunu da. Kanımca başarılı olmak için gerekli şartlardan bazıları da bunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir