Vandoorne “McLaren’in Bana F1 Garantisi Yok”

yazar:

kategori:

Stoffel Vandoorne, bu sene GP2 şampiyonluğunu kazansa bile gelecek sene Formula 1 gridinde olacağının garantisi olmadığını ve McLaren’in de kendisine böyle bir garanti vermediğini söyledi.

Şu anda GP2 şampiyonasında lider durumda olan Vandoorne’nin en yakın rakibi Alexander Rossi ile 65 puan farkı var.

Vandoorne “Formula 1 her zaman rekabetçi bir spor oldu, bunu herkes biliyor ve her zaman alt serilerde çok iyi iş çıkarıp F1’e giremeyen pilotlar oldu.”

“Şu anda durumun benzer olduğunu biliyoruz. Bu sene şampiyon olsam bile gelecek sene F1’de olmamın garantisi yok.”

“Kesinlikle elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve bunun için sıkı zorluyorum. Umarım gelecek sene F1’de olabilirim.” dedi.

GP2’deki formunun kendisine yardımcı olup olmayacağı konusunda Vandoorne “Eveti olmalı. Şu anda yapabileceğim başka bir şey yok.”

“Araca her bindiğimde, her sıralamada ve her yarışta mümkün olan en iyi işi başarmaya çalışıyorum.”

“Bu şekilde devam edersem gelecek için en iyi pozisyonda olurum.”

“Kesinlikle F1’e hazır olduğumu düşünüyorum. Geçen seneden beri McLaren ile testler yapıyorum. Testler çok iyi geçiyor.”

“GP2’de ikinci senemdeyim ve o da iyi geçiyor.”

“Avusturya’da F1 aracı sürdüm. Harikaydı. Sabah yağmur yağdı ancak öğleden sonra sorun yaşamadık. Formula 1’e hazır olduğumu hissediyorum.”

“Ron ve Eric ile sık sık görüşüyorum ve bana sürekli olarak bu sene GP2’de şampiyonluğun odak noktam olması gerektiğini söylüyorlar.”

“Şu anda kendimi kanıtlayabileceğim yer burası. Şu anda benim için en önemli şey bu şampiyonluğu kazanmak.”

“Tabi ki gelecek sene F1’de olmak istiyorum. Çocukluğumdan beri bunun için çalışıyorum ancak şu anda hedefim GP2.”

“McLaren ile anlaşmam var ve şu anda benden istenen işe odaklanmış durumdayım.” dedi.

 


Yorumlar

“Vandoorne “McLaren’in Bana F1 Garantisi Yok”” için 3 yanıt

  1. Button’un yerine geçmeleri zor. Adam formunu hala koruyor. Tek sıkıntı aldığı ücret ama o kadar da olsun yani dünya şampiyonu adam.

  2. maalesef f1 özel bir yeteneği görme şansından mahrum ediliyor;taki magnussen mc larende yarışmaya başladığından beri onun yerinde vandoorne olmalıydı.ama mc laren neyi düşündü bilmek zor;magnussen desen sponsor etkisi vandoorne kadar yada daha azvandoorne magnusseni 4 e katlayabilecek çok yetenekli bir pilot.yazık olmasın bu pilota.en azından önümüzdeki sezon hatta geç kalındı en kötü bu sezon mc laren in süründüğü bir sezon tecrübe kazanabilirdi mc larende mutlaka yarışmalı mc laren tulumu altında.milliyetçilik de bir yere kadar şlla takımda bir ingiliz olmalımı la !

  3. O değil bu çocuğa da yazık olacak. Force India’da bari bir yer bulsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir