Hamilton, Kıyafeti Nedeniyle Wimbledon Finalini İzleyemedi

Formula 1 Şampiyonu Lewis Hamilton, dün gerçekleştirilen Wimbledon finalini kıyafeti nedeniyle izleyemedi.

Dün Novak Djokovic’in Roger Federer’i yendiği final maçında Hamilton, Royal Box kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmediği için tribünlerde yer alamadı.

Kurallara göre seyircilerin bu maçı izleyebilmesi için ceket, kravat ve resmi ayakkabı giymesi gerekiyor. Hamilton ise bu etkinliğe çiçekli bir gömlek ve şapka ile gitti. Ceket ve kravatı yoktu.

Hamilton’un sözcüsü “Kıyafet konusundaki yanlış bir anlaşılma nedeniyle Lewis erkekler finalini kaçırdığı için çok üzgün.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Kıyafeti Nedeniyle Wimbledon Finalini İzleyemedi” için 24 yanıt

  1. Şuna anlam veremiyorum. Her şeyde ülkemizi eleştiriyoruz. Ülkemizdeki F1 topluluğunu eleştiriyoruz. Yapılan yorumlar nedeniyle kişileri eleştiriyoruz…

    burada wimbledon ya da Hamilton’un kıyafetiyle ilgili yapılan çok benzerleri bu kültürlerin oluştuğu yabancı ülkelerde de oluyor.

  2. Wimbledon 100 yıllık bir kültürdür, Tenis’in mabedidir ve bu turnuvada neredeyse her şey geleneğe dönüşmüş şeylerdir Hamilton’ın da kendini bundan aykırı sanması karakterini göstermiştir umarım. Yurdum apaçisi de hemen başlamış aptal final aptal final diye alttaki arkadaş @tifoalo‘nun da dediği gibi sonra bunlara sorsan f1 Türkiye’de niye gelişmiyor derler. Gerçekten yazık.

  3. Tamamen saçmalık. Futbolda şampiyonlar ligi finaline istersen formayla istersen smokinle istersen de çıplak gidebiliyorsun. Basketbolda da böyle Voleybolda da böyle. Böyle saçma bir iş olmaz.

  4. Yapılan yorumlardan sonra ülkemizde tenisinde futboldan başka diğer sporlarla aynı kaderi paylaştığını görüyorum.Hani buradaki sözüm ona yorumcular iş F1 e geldiğinde ülkemizde neden gelişmediğini söyleyenler kültürün oluşamadığını söyleyenler iki yüzlülükle davranmaktan gocunmamışlar.Birisi aptal final demiş birisi saçmalık demiş.Her işin bir raconu vardır ve tenisin raconu da budur takım elbiseyi giyeceksin arkadaş bu işin şekli bu yani.Neyse siz daha neden F1 kültürünün oluşmadığını söyleyip sağa sola suç atmaya devam edin ama hata çok uzakta değil benden söylemesi.

  5. Ergun plak 🙂

  6. OtonomAktor avatarı

    İyi maçtı yazık olmuş. Ama böyle bir yerde istediğini giyer saçma bir kuralmış.

  7. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Bir finali izlemek için neden takım elbise giymek zorunlu ki? Nereden tutarsan tut saçmalık.

    Ama Hamilton’ın çiçekli gömlek giymesine koptum. 😀

  8. Adam Wimbledon finaline tepki olarak doğmus hahahahhaa çicekli gömlek nedir ya 😀

  9. Ben olsam ben de giymezdim. İyi yapmış. Aptal bir final için neden takım elbise giymek gereksin ki?

  10. Paraya kıyıp da birisinden alamadın mı bir ceketle kravat 😀 Ulan komedisin ya. Bence maçı izleyemediğine değil, bu rezilliğe üzülsün Hamilton. Resmen rezillik.

  11. Pharrel_1 Hami_2 bu işlerde…

    Benimde buna benzer bi gömleğim vardı kayboldu… 😀

  12. Oğlum bu ne kıyafet boyle ve ınsan arabasında hazır kıyafetı bıle olması lazım da barı gıdıp satın alsaymıs parasımı yokkı

  13. Muammer UYAR avatarı

    Apaçi ya 🙂 🙂

  14. Dün Novak Djokovic’in Roger Federer’i yendiği final maçında Hamilton, Royal Box kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmediği için tribünlerde yer alamadı.

    Sabah sabah iyi güldüm. :D:D

  15. Adamlar jilet gibiydi. Özellikle bütün turnuva boyunca Beckham. Sporcular bile bembeyaz giyinir bu turnuvada inadına mı böyle gitmiş yoksa bilmeden mi.

      1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
        [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

        Bence bilmiyor 😀

        1. Royal Box yani Kraliyet bölümü gibi bir şey oraya girmek öyle çiçekli böcekli gömleklerle olmaz. Bari normal seyircilerin arasına alsalarmış 😀

          1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
            [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

            Bir şey dicem şimdi didem ordan bana çıkışcak.Kraliyet davetlileri arasın da hamiltona ingiltere zengini şarlatan gibi gelmiş demişler hahha 😀

            1. Onu okumadım diyip aradan çekiliyor ve seni @didem e havale ediyorum 😀

              1. Bianchi’yi düşününce bu haber o kadar boş ki 🙁

    1. Daha önce bu tip turnuvalara gittigini hatırlamıyorum.O yüzden kıyafet kuralını bilmeden gitmiştir muhtemelen.

      1. Ne diyim bari hemen kıyafet hazırlatıp biraz geç katılsaydı. Sporcuların dikkati dağılmasın diye giriş çıkışlar yasaklanıyor maç başlayınca ama kraliyet ailesinin davetlisi olduğu için ara verdiklerinde hemen sokabilirlerdi.
        Hayır maç o kadar güzeldi ki canlı gerçekten tenis seviyorsa yazık olmuş canlı izlemek çok ayrı keyif vermiştir oradakilere.

  16. “Kurallara göre seyircilerin bu maçı izleyebilmesi için ceket, kravat ve resmi ayakkabı giymesi gerekiyor. Hamilton ise bu etkinliğe çiçekli bir gömlek ve şapka ile gitti.”

    Kahkaha attım. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir