Menajer: "Alguersuari'nin Olmaması Şaşırtıcı"

yazar:

kategori:

Toro Rosso, Sebastien Buemi’nin gelecek sezon için yerinde kalacağını, Alguersuari’nin anlaşmasının ise henüz sonuçlanmadığını belirtmişti.

Bununla birlikte geçen hafta İspanyol basına konuşan Alguersuari, 2010 için anlaşmanın bir kaç ay önce imzalandığını söylemişti.

Buna rağmen FIA’nın yayınladığı listede Buemi bulunurken, takım arkadaşı hanesinde sadece TBA (daha sonra duyurulacak) yazıyordu.

AP haber ajansına konuşan Alguersuari’nin menajer takımı: “Jaime’nin anlaşması imzalandı ve gelecek sezon için yenilendi. Yani bu haber çok şaşırtıcı”

“Konuştuğumuz gibi Jaime, gelecek sezon için Avusturya’da Red Bull takımı ile fiziksel ve psikolojik egzersizler yapıyor”


Yorumlar

  1. arkadaşlar bu adam daha 19 yaşında " 19 " çogumuz daha 19 yaşımızda araba sürmemişizdir ancak adadm f1 aracı sürüyor ve gayette iyiydi geçen sene bu sene daha iyi işler çıkaracagından eminim XD

  2. bence alguersuari'nin olmaması değil, olması daha şaşırtıcı olur.. hak ettiğini hiç sanmıyorum kamui'yi gördükten sonra. birisi boşa koltuk işgal eder, diğeri kolunda altın bilezik varken mecburi suşi dükkanının yolunu tutar. adalete bak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir