Surer “Hulkenberg, Bottas’tan Daha İyi Bir Seçim”

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotlarından Marc Surer, Ferrari’de Kimi Raikkonen’in yerine Valtteri Bottas’ın düşünülmesi konusuna temkinli yaklaşıyor.

Surer, Raikkonen’in geçmişteki hızını kaybettiğini düşünse de Sebastian Vettel için iyi bir iki numara olduğunu söyledi.

Surer “Kimi ideal iki numara. Politika yok ve her zaman adil. Ancak onun artık eski Kimi olmadığını düşünüyorum.” dedi.

Bottas söylentileri için Surer “Bana göre Bottas, Ferrari’nin 2 sene önce kurtulduğu Massa’dan bile yavaş. Bottas’ı alırlarsa geri adım atmış olurlar.”

“Bana göre en iyi seçim Nico Hulkenberg ancak Ferrari’nin iki Alman pilot istemediği izlenimini aldım.” dedi.

 


Yorumlar

“Surer “Hulkenberg, Bottas’tan Daha İyi Bir Seçim”” için 5 yanıt

  1. Kimi ideal iki numara. Bottas Massa ile aynı ayarda. Massa da zaten Kimi’den daha iyi veya daha kötü değildi. Hülkenberg’in hepsinden iyi olduğunu tahmin ediyoruz, bilmesek de. O zaman Hülkenberg Ferrari’nin işine yaramaz, Vettel’le mücadeleye girip şirketin kutsal kitabına karşı gelir. Vettel Vergne’i de istemez. Ne de olsa Ricciardo ile kafa kafaya gitmişti ve Vettel’in başını yakabilir.
    Tekrar yazmak gerekirse; Nasr, Gutierrez, Perez, sonra Bottas.

    1. Perez, 2014 İspanya gp’den sonra düzenli olarak ya Hulkenberg’in önünde yer aldı ya da ona yakın pozisyonlar elde etti. Bence hem Hulkenberg hem de Perez orta klasman pilotu, Massa gibi.

  2. zekeri sayin avatarı

    Hulkenbergin bottastan ustun oldugunu bilmeyen yok.Gel gorki ferrari vettele disli bi rakip istiyor mu.tum problem bu.fazla iyi pilot vetteli bozar.

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Ne olacak iki alman olunca ? Takımda zaten İtalyan yok ki !

  4. Bottas ferrariye gitmesi iyi olmaz zaten. bottasın daha pişmesi lazım Ferrari için.Hulk gelmesi daha iyi Ferrari için Hulk bot dan daha yetenekli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir