"Pilot Seçimi, Renault'un Satışında Yol Gösteriyor"

yazar:

kategori:

Aralık ayındaki haberlerde, Renault’un Formula 1’den takım olarak çekilip sadece motor tedarikçisi rolü üstleneceği yer alıyordu.

Motorsport Aktuell, risk sermayesi şirketi Mangrove’nin kurucu ortaklarından Gerard Lopez’i, potansiyel alıcı olarak gösterdi.

Bazı uzmanlar, son zamanlarda A1GP ve SuperligFormula’da yarışan Hollanda doğumlu Çin pilot Ho-Pin Tung’un, Renault ile Jerez’de çalışacağını duyduyklarında şaşırmıştı.

26 yaşındaki pilot yaptığı açıklamada kendisinin spor menajerlik şirketi Gravity tarafından yönlendirildiğini belirtti.

Tung: “Bugün, Formula 1’in eşiğinde olduğumuzu söyleebileceğimiz bir noktaya geldik.”

Motorsport Aktuell, Mangrove’den Gerard Lopez’in, Gravitiy ile ilişkili olduğunu da belitti ve bu, Tung’un Renault ile teste çıkmasını açıklayabilir.


Yorumlar

  1. Çinli pilot Ho-Pin Tung SuperligFormula'da Galatasarayın pilotu değil miydi?

  2. Renault Formula 1'den ayrılırsa tamamen ayrılmayacak. Motor desteği vermeye devam edecekler takıma. Motorun da ad alternatifi çok. (Renault, Supertec, Mecachrome. Renault fabrika takımı, kökünü aldığı Benetton takımı tarzı bir oluşuma bölünecek doğal olarak.

  3. inş ayrılmazlar bazı arkadaşlar renault u sevmeselerde sevmemelerinin nedeninide bilmiyorum ama umarın ayrılmazlarr renault kendini f1 e adamış bir firma 2002-2009 un renault f1 i harici bunun 77 li yıllarıdaa var köklü bir geçmişi var renaulr un.Ben halen renault dan bişeyler bekliyorum daha yapacakaları çok şey var ferrari mercedes bunlara karşı dur arkadaş daha ben burdayımm bu konseyde bende varım demesini bekliyorum sonuna kadar Renault f1 team

  4. Renault lütfen ayrılma daha dün bu konuda konuşuyorduk F1 takımlar listesi açıklandığında F1 i F1 yapan sayılı takım vardır ve bu takımların F1de kalması için çaba harcanmalıydı şimdi elde kalana bir bak Ferrari Mclaren nerde Toyota BMW Honda … Eğer geçen sene Hondaya yardım edilseydi yada takım sahibleri sporu spor için yapıpta para için yapmasaydı şimdi hayal ettikleri şampiyonluğa ulaşmışlardı 🙁 Manor Lotus USF1 ve Campos Meta bu takımların kaçının sezonu tamamlayacağı kesin :S Gerçekte bu ayrılıklar, Formula 1 deki ekonomik sıkıntılardan çok sporu yönetenlerin üreticileri istememesinden kaynaklanıyor! Renault ayrılmamalı yada şöyle belirteyim F1 prestijli bir markasını kaybetmeyi göze almamalıdır bedeli ne olursa olsun 🙁

  5. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Yapma bunu RENO Canımızı sıkma. Senin gidişin yada satışın BMW, TOYOTA gibi olmaz. Sen sportif alt yapınla, bağımsız takımını, beşinci sezonda şampiyonluğa ulaştırmış bir takımsın. Senin daha çok söyleyecek sözün, yapacak sürprizin var. Bağımsız fabrika takımı olarak kal. Önümüzdeki yıl yeni kurallarla bir sürpriz bekliyorum senden.

  6. busene redbull ve brown hariç saman patosu gibi olmayan bir araba gösterde görelim sanki diğerleri çok iyidii ferrarisi mercosu

  7. Allah aşkına şu arabaya bakın,saman patosuna benziyor,eğer böyle hantal bir araba üreteceklerse bıraksınlar daha iyi.

  8. Renault şaşırma sabrımızı taşırma :@ yeter artık ya açıklayın bitsin su belrsızlk :@

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir