Williams Macaristan’da Zor Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Williams takımı, sıradaki yarış Macaristan’ın kendileri için zorlu geçmesini beklediğini açıkladı.

Silverstone’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken takım, Monaco’ya benzer olan Macaristan GP öncesi temkinli. Monaco’da Williams pilotları sıralamalarda ilk 10’da yer alamamış ve puan kazanamamışlardı.

Claire Williams “Monaco’dan sonra aracın zayıf yönlerini ve bunlara sebep olan şeyleri bulmak için çok fazla analiz yaptık.”

“Mühendislerimiz o zayıflıkları çözmek için sıkı çalışıyorlar bu yüzden bekleyip görelim.  Zor olacak ancak Silverstone da takvimdeki en zorlu yarışlardan birisi olmasına rağmen orada lider gittik.” dedi.

Valtteri Bottas “Budapeşte tabi ki bizim için biraz daha zorlu olacak. Ancak yine de orada iyi pozisyonlar için mücadele edebiliriz.”

“Araçtaki yere basma gücünü iyileştirdik. Bu Budapeşte’de yardımcı olabilir ancak yine de neler olacağını bilmek zor. Sürekli olarak ilerliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Williams Macaristan’da Zor Bir Yarış Bekliyor” için 2 yanıt

  1. Macaristan çok acayip bir pist. Yere basma gücü bile Monako kadar etkili değil, çoğu viraj yavaş ve daha çok mekanik tutuşa önem veriyor. Düzlük desen hiç yok. Yanlış mı düşünüyorum?

    Williams mekanik tutuşta da, yere basmada da iyi değil.

    1. ismail fatih alkan avatarı
      ismail fatih alkan

      Doğru söze ne hacet…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir