Hulkenberg de Ferrari’nin Kapısını Çalıyor

yazar:

kategori:

2015 Le Mans 24 Saat Yarışı galibi Nico Hulkenberg, 2016 Formula 1 sezonu için Ferrari’nin kapısını çalmaya devam ettiğini söyledi.

Geçen hafta çıkan haberlerde Ferrari’nin 2016 sezonu için Kimi Raikkonen’in yerine Valtteri Bottas’la anlaştığı iddia edilse de bu iddialar yalanlandı.

La Gazzetta dello Sport’a göre Williams, Bottas’ı 2016’da serbest bırakmak için 18.5 milyon euro istiyor ve Ferrari buna pek sıcak bakmıyor.

Oskari Saari “Bildiğim kadarıyla Valtteri’nin Ferrari ile anlaşması yok. Anlaşma olabilir ancak İtalya’da çıkan iddia çok erkendi. Arka planda görüşmeler oluyor olabilir ancak başka pilotlar da olabilir.” dedi.

Bottas’ı destekleyen isimlerden birisi olan Toto Wolff “Ferrari ile anlaşma olma şansı % 50.” dedi.

Ferrari ile anılan bir diğer isim Hulkenberg de henüz bu mücadelesinden vazgeçmiş değil.

Hulkenberg “Önümüzdeki haftalarda her şey daha açık olacak. Doğal olarak ilgimi çeken bazı seçenekler var ve kimse Ferrari’ye hayır diyemez. Ve ben de onların kapısını çalıyorum.”

“Ulus faktörü benim lehime değil ancak bu beni tam olarak saf dışı bırakacak mı bilmiyorum. Her halükarda seçenekler var.”

“Benimle ilgilenen başka takımlar da var. Bekleyip görelim. Bakalım olaylar nasıl gelişecek. Kimi’ye ne olacak? Bottas ne yapacak? İlk şey olduğunda domino etkisi olacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Hulkenberg de Ferrari’nin Kapısını Çalıyor” için 8 yanıt

  1. Kesin olan bir şey varsa o da Raikkonen’in seneye Ferrari’de yarışamayacağı. Onun yerine kimin geleceği de Monza’dan sonra belli olur zaten.

  2. İki alman istemezük diyorlar Hulki boşver seni Button’un yerine alalım McLaren’e.

    1. aslında hulk mclarene gidip orda kral olabilir

    2. Güzel olurdu da, Mclaren’in yeterince çaylağı var zaten. Dışarıdan almak istemeyeceklerdir. Bottas Ferrari’ye geçerse Hülkenberg Williams’a dönebilir. Red Bull, Toro Rosso, Sauber, Lotus, Marussia, Mclaren, Mercedes dolu zaten. Geriye kim kaldı ki?

      1. Vandoorne ve Magnussen var evet. O zaman Williams olabilir.

      2. MuhammedAlonso avatarı
        MuhammedAlonso

        Haas ama çok düşük

        1. Haas merak konusu. Ama ben Sauber’den daha iyi olabileceklerine inanmıyorum.

  3. Hulk gelsinde ferrari de destekliyebileceğim bir pilot olsun bari

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir