2015 NASCAR Sprint Cup New Hampshire – Kyle Busch Tam Gaz

yazar:

kategori:

Kyle Busch, sezonun 19. yarışı New Hampshire’da yapılan “5 Hour Energy 301” de bu sezonki 3. zaferini kazandı.

Daytona’daki kaza nedeniyle 4 ay pistlerden uzak kalan Joe Gibbs Racing sürücüsü ; Sonoma’da başlayıp Daytona’da ara verdiği zaferlere Kentucky’nin ardından 4. sıradan başladığı ve son güvenlik aracından sonra liderliği bırakmadığı New Hampshire’da da devam ederek Chase sıralamasında 2. sıraya yükseldi.

Brad Keselowski, 100 tur ile en çok lider giden isim olmasına ve son turlarda Kyle Busch ile arayı kapatmasına rağmen 1 sn farkla 2. olurken 3. sırayı Keselowski’nin temasıyla liderliği kaybeden Kevin Harvick elde etti.

İlk 10’da 9 Chase pilotunun yer aldığı yarışta Joey Logano 4., Dale Earnhardt Jr. 5., Matt Kenseth 6., poleden başlayan Carl Edwards 7., Chase sıralamasında olmayıp ilk 10’da yer almayı başaran tek isim olan Austin Dillon 8., Jeff Gordon 9., Kurt Busch 10. sırada finiş gördü.

7 kez güvenlik aracının girdiği yarışın en büyük olayı Brian Scott’ın alev alan aracı oldu. Neyse ki Scott araçtan zamanında çıkmayı başardı.

19 yarış sonunda 4 galibiyetli Jimmie Johnson’ı 3 galibiyetli Kyle Busch’un takip etmeye başladığı Chase sıralamasında onları 2’şer galibiyetli Dale Earnhardt Jr. ve Kurt Busch takip ediyor.

Serinin 20. yarışı Crown Royal Presents the Jeff Kyle 400 at the Brickyard, 26 Temmuz’da Indianapolis Motor Speedway’de koşulacak.

1
2
3
4


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir