Ferrari, Bianchi ile Uzun Vadeli Anlaşma İmzaladı

yazar:

kategori:

20 yaşındaki Fransız pilota takım içinde belli bir görev verilmedi ama bu haftaki Jerez testi sonrasında test ve yedek pilot olabilir.

Biachi’nin menajeri Nicolas Todt: “Kısa süre önce tamamlanan bu uzun vadeli anlaşmayı imzaladığımız için mutluyuz”

“Şu anda (Bianchi’nin) görevi belli değil ama şimdiden itibaren Ferrari’nin emri altında. Açıkçası Ferrari ile ilk sürüşü bu genç pilotlar testinde oluyor”

Felipe Massa ve Fernando Alonso’nun yanı sıra Giancarlo Fisichalle, Luca Badoer ve Marc Gene ile anlaşması bulunan Ferrari 2010 için henüz test ve yedek pilotunu açıklamadı.

Gelecek sene GP2’de ART takımı ile yarışacak olan Bianchi: “Daha mutlu olamazdım. Neler hissettiğimi anlatması zor ama çok özel bir şey”

“Bunun daha yolun başı olduğunu biliyorum, Formula 1’e gidecek daha çok uzun bir yol var, farkındayım”


Yorumlar

  1. sanki ferraride;torpil yapmışlar massa öyle kalmış,yahu koskoca takım bir manajer yüzünden mi massa kalıyor,rahat bırakın adamı …

  2. Yalniz Ferrari Monti`nin dedigi gibi futbol takimi gibi oldu, Bu kadar pilotla takim kurup Italya liginde oynamaya baslarlarsa sasirmayacagim 🙂

  3. menecere dikkat nicolas todt. massanın meneceri. 2007 kimi 1. massa 2. 2008 kimi out massa in. 2009 kimi şut massa gol.

  4. Remzi Ersoy avatarı

    gerçekten bu habere çok sevindim.ferrari biachi yi bi nevi pilotluğa doğru eğitecek.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Ferrari bu sene ilk defa güzel ve geleceğe yatırım yapmış 🙂

  6. Kariyerine bakarsak parlak sayılabilecek bir kariyere sahip. Ferrari'nin taze bir kana yani genç bir pilota ihtiyacı olduğu düşünülürse güzel bir seçim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir