Bianchi, İlk Formula 1 Testinden Memnun

yazar:

kategori:

Ferrari ile uzun vadeli anlaşma imzalayan Formula 3 Euro Seris Şampiyonu Bianchi, dün 5. bugün ise 9. olmasının ardından performansından memnun olduğunu söyledi.

Bianchi “Bugün çok fazla yakıta sahiptik, gelecek sezon için çalıştık bu nedenle hızlı değildik. Ancak benim görevim oydu çünkü takım öyle istedi.”

“İyi iş çıkardığımızı düşünüyorum çünkü hatasız ve sorunsuz çok fazla tur attık. Bugünü 113 tur ile tamamladık. Bu çok iyi ve ben çok mutluyum.”

“En önemlisi ise Formula 1 aracını kullanmayı öğrenmekti çünkü F1 ile F3 hatta GP2 aracı arasında çok büyük fark var. Burada sadece nasıl kullanacağımı ve takımda nasıl çalışacağımı öğrenmek için varım.” dedi.

Bianchi ayrıca araca alışmak için daha fazla test olmasının iyi olabileceğini söyledi.

Bianchi “Benim için 3 gün yeterli değil. Ve gelecek sene yarışacak olan Nico Hulkenberg’e bakın, kesinlikle onun için de yeterli değil. Sezona hazırlanmak için daha fazla test yapmak daha iyi ancak bu en azından herkes için aynı.” dedi.

Yarın Ferrari kokpitine İtalya F3 Şampiyonası’nda ilk 3 sırayı elde eden Daniel Zampieri, Marco Zipoli ve Pablo Sanchez ödül olarak oturacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir