Resmi: Kimi Raikkonen Citroen'le WRC'de!

yazar:

kategori:

2007 Formula 1 şampiyonu, Citroen Junior’da 2. senesini geçirecek Sebastien Ogier’le birlikte yarışacak.

Raikkonen geçtiğimiz sezon Finlandiya Rallisi’nde S2000 aracı ile gösterdiği performansla herkesin dikkatini üzerine çekmişti ve uzun zamandan beri rallide mücadele etmek istediğini saklamadı.

Raikkonen “Kariyerimin belli bölümlerinde her zaman rallide, özellikle WRC’de mücadele etmek istedim.”

“Red Bull sayesinde serinin en iyi aracı olan Citroen C4’ü kullanabilceğim. Bu yeni ancak heyecan veren bir mücadele olacak.” dedi.

Raikkonen, Citroen Junior ile olan anlaşmanın 1 senelik olduğunu doğruladı ve bu, Finlandiyalı sürücünün 2011’de Red Bull’la Formula 1’e dönebileceği spekülasyonlarını güçlendiriyor.

Raikkonen ve Ogier, gelecek sene yapılacak 13 yarışın 12’sine katılacak.

 


Yorumlar

  1. sayın site yönetimi…wrc bölümünde yarış takvimi ve puan bölümü güncel değil. lütfen bu bölüme gereken ehemmiyeti gösteriniz…
    selamlar…

  2. WRC'ye olan merakımı arttırdı 😀 artık eurosport ve d-spor'da olucam, citroen-wrc sitesine girdim gezindim falan ilgimi çekti bir motorsporları serisi daha kazandım 😀 çok daha zor bi iş ve benimde saygımı kazandı F1'i bıraktığı için kızgın değilim gelecek sene yine dönebilir, F1'i de bırakmayacağım şimdilik tuttuğum pilotta Vettel 🙂

  3. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    senide harcadılar dostum senide…

  4. bobby fischer avatarı
    bobby fischer

    umarım başarılı olur.

  5. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    HÄKKINEN DE DÖNER Mİ SCHUMİ DÖNERSE EĞER? ne diyorsunuz bu konuda. benim isteğim o da dönsün. o zamanları görmedim ama videolardan falan izlediğime göre 98 99 2000 falan o SCHUMACHER-HÄKKINEN çekişmeleri bayağı güzelmiş ya. sizce böyle bi şey görebilir mi f1 bi daha?

  6. yaşar koçyiğit kardes davetin icin sagol ben alonsoyu iyi bir rakipken seviyorum o kirmizilari giyince ferrari kokpitine gecince fikrim tepetaklak degisiyor inan su an pistteki suruculer arasinda ferraride gormek istemedigim tek sahis alonso be onun kotu pilot oldugunu soylemiyorum asla ne olursa olsun alonso suan pistteki en iyi bir kac pilottan biri hatta 2 sampiyonlugu olan tek pilot ama soyledigim gibi ben onu iyi bir aracta rakipken seviyorum ferrarimde asla isterse 2 degil 12 kez sampiyon olsun sonuc ayni

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Kımı nın f1 den ayrılması benı elbette cok uzdu.6.7 yıldır tuttugum pılot artık yok.ancak wrc ye gecmesı benı uzmekten cok kendısıne olan saygımı bıraz daha artırdı.bır coklarına gore cok para ıstedı yada takım bulamadı yorumlarına kesınlıkle katılmıyorum.

    Kımı f1 de kalbur ustu bır kac pılottan bırıydı.konusmayan ıcıne lkapanık karekterı nedenıyle elestırılıyordu.olabılır.ama bu asla onun kotu pılot kotu ınsan para goz bırı oldugunu gostermez.ferrarı den de para yuzunden ayrılmadı mc laren ve Mercedes le de para yuzunden anlasmazlık olmadıgı gun gıbı ortada.o hep ıcındekı wrc askı nı dısa vurdu.f1 de yarısırken bıle belkı gıderım dıyor hatta bazı yarıslara bıle katılıyordu.bu onun tercıhı.belkıde cok sıkıldı ve bır f1 dunya sampıyonu olarak kendı cıtasını hedefını ılerıde bır wrc sampıyonu apoletı ıle katlayıp tarıhe gecmek ıstıyor olabılır.bu azmınden dolayı kendısını kutluyor hayatında basarılar dılıyorum.

    Ben f1 ı kımı bıraktı dıye bırakmam tabı.ama her zaman kulagım wrc de olacak basarılarına sevınıp basarısızlıgına uzulecegım.ama f1 herzaman benım ıcın bır motosıkletcı olmama ragmen moto gp den bıle dha heyecan verıcı benım ıcın.bu sebeple f1 den asla sogumam.bundan sonra herseyı bekelıp yasayarak gorecegız ve hıc bır takım ve pılot ıcın sımdıden ahkam kesemeyecegım.daha once kımıden sonra en begendıgım yarıs ıcı mantalıte olarak hamıltondu.semapatım devam edıyor ama buton un yaptıgı da benım gozumde cok buyuk bır kahramanlık ornegı.
    Ikısını cok sıkı takıp edıcegım artık

    Kımı gıttıgın yerde mutlu ve bararılı ol.gule gule buz adam

  8. zfr sende gel kardeş ne olursan ol gel.sende biliyorsun neresi oldğunu.tabiki alonsocuların yanı.

  9. M1CHAEL ustad ne yapayim bir an doldum ve tastim yediremiyorum rainin boyle gidisini biliyorum geri donmeyecek umursamaz olsada soguk olsada raiyi bir baska seviyorum goz bebegim ferrarime cuk oturmustu benim gozumde acayip yakisiyordu her seyi dusunmustumde rainin f1 de olmayacagini hic hesaplamamistim 2006 sonun da schuminin f1 i birakmasi yuzunden 1 kac ay kendime gelemedim inan cocuk gibi agladim kac kere yalan yok ama kimi sayesinde teselli oldum hele helede avusturalya yarisini kazanmasi sezona bir baska bakmama neden olmustu ve sonrasi sampiyonluk simdi rai hem ferrariden hemde f1 den gitti yine etraf toz duman yine nefes alamiyorum harbi zor bi durum ya ins schumi geri donerde acim hafifler yoksa cok sevdigim ugruna arkadaslarimi uzdugum uykusuz kaldigim derslerimi aksattigim babama yalan soyledigim kiz arkadasimi bile ektigim f1 e simdi bir tuhaf bakiyorum sanki 2010 ve sonrasi zevksiz gececekmis gibi geliyor bana gerci ferrarim orda duruyor massa da ferraride olmasada vettelide seviyor ve destekliyorum ama ne bileyim karmasik duygulara esirim su aralar bakalim ne olacak

  10. Yav zfr 'nin yazısı nedense beni düşündürdü, etkiledi, içimi bi accayip etti. Nedense o yazıda farklı birşeyler
    hissettim farklı şeyleri hatırladım. Hüzünlendim be yav. Birebir belki aynı olmasa da aynı şeyleri 2006'da
    ben de hissetmiştim hatta düşündüm de 94 'de yine öyle mi hissetmiştim diye ama değildi "çünki ben üstadların,
    kralların, lordların pistlerde ölümü göze almalarına, ölümü istemelerine hayrandım, başka şekilde olmasındansa
    pistlerde ölmek istemelerine hayrandım, öyle zanaatkarlar için isteğimde oydu", işte o yüzden 2006 ve Ferrari nedeniyle
    kendime bir hissiyat çıkardım herhalde. 06'da benim Ferrari yüzünden hissettiklerimi şimdi zfr gibiler hissediyor
    sanırım. Arada kalmıştık, yine arada kalanlar oldu.
    Neyse çok uzatmayalım. Bence yine bu makinelere aşk etmeye devam edin, bir şekilde alışırsınız ve keyif almak için
    halen bir çok neden var, bulunur…
    (Benimde Michael'a Luca'ya yaptıklarını yedirmediği için o gün başka yerde yarışmadığı için kafa göz giresim vardı.:D)

  11. Ertan Akkaş avatarı

    Umarım severek yarıştığın bir seride şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirirsin 🙂 F1'den gitmene çok kızıyorum ama seni oradada destekleriz.

  12. oggus lllts avatarı

    sensiz tadı kalmıcak ama …

  13. tanzer gültaş avatarı
    tanzer gültaş

    girid'teki en iyi 2 pilottan biriydi.(kimi-alonso)agresif sürüş yapan pilotları severim.en son montoya gittiğinde böyle üzülmüştüm.şumi dönsede kalite biraz yükselse. yoksa hızlı bir ferrariyle korkarım alonso açık ara yapar.acil bir dinazora daha ihtiyaç var.

  14. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Kimi taraftarı olmasamda kalitesine inandığım bir pilottu WRC de peter solberg ile beraber destekleyeceğim pilot olacak sonuçta f1'in evladı…

  15. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Kimi taraftarı olmasamda kalitesine inandığım bir pilottu WRC de peter solberg ile beraber destekleyeceğim pilot olacak sonuçta f1'in evladı…

  16. insanın kesinlikle sevdiği işi yapması en doğrusudur bunu istiyordu ve sonunda olduu resim süper ne güzel gülmüş

  17. mutlu olduğun yerde ol Kimi, yolun açık olsun..

  18. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    üzülmedim desem yalan olur üzüldüm ama Kimi'nin şu mutlu fotoğrafını görünce içimden bi ses üzülme diyor ama ben ne yazıkki o sese kulak veremiyorum Kimi umarım bi heyecanın peşinden gitmemiştir F1'de değil 1 sene 1 hafta içinde bile o kadar çok değişiklik oluyor Kimi'nin bunlardan uzak kalması onun için dezavantaj olacak ben Kimi'yi desteklemeye devam ediceğim ama F1'i de bırakmıcam hiçbi pilotu desteklemeden sadece seyir zevki için izlicem F1'in güzelliklerini.Kimi'nin yerini kimse dolduramaz benim için aynı Schumi taraftarları için Schumi'nin yerini kimsenin tutamayacağı gibi…Kimi Raikkonen 2010'da F1'de olmıcak 🙁

  19. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Belirsizliğin sona ermesine sevindim açıkçası.Fakat F1 e ilgim azalmadı dersem yalan olur.Sezon geneli ve son transfer olayları gösterdiki;yetenekten çok,milliyetçilik ve reklamcılık belirleyici olmaya başladı..

    Yazık;büyük bir yeteneği kaybettik..

    Neyse,tüm taraflar için hayırlısı olsun..

  20. hakan çolak avatarı

    adamın resmine bak ne kadar keyifli..illede ralli diyo..eğer başarılı olursa geri dönmez.bakarsınız gene garip olaylar olur bi bakmışız kimi mercedeste olmaz olmaz demeyin şansınızı deneyin:)))

  21. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    Rabb'im buz adamımızı kötü kazalardan esirgesin amin!

    YA ÜÇ-DÖRT MİLYON DOLAR AZ İSTESEYDİN DE ŞİMDİ BÖYLE Bİ YANDAN ŞAŞKIN Bİ YANDAN MUTLU AMA Bİ YANDAN ÜZÜNTÜLÜ OLMASAYDIM YA ÖF:::(((( :@ 🙁 :):) 🙁

    neyse artık bakacaz… yarışmaması daha kötü olurdu, hiç olmazsa yarışacak. 2011de dönmesini öyle bi istiyorum ki… 🙁

    SİTE YÖNETİMİNDEN Bİ İSTEĞİM VAR; wrc ile ilgili daha çok haber yayınlar mısınız artık bundan sonra??? 🙂 🙁

  22. Red Bull sayesinde serinin en iyi takımlarından birinde yarışacak.bu 2011 de f1 e geri dönme ihtimalini güçlü kılıyo. kimi ye ralli hayatında başarılar dilerim. 2010 da istanbulda ralli. izlemeye belki giderim buz adamı.

  23. maaşı ne kadar onu merak ettim cidden loeb ,n 2 katı mı alıcak

  24. Su WRC yi Takıp etmek zor olacak tv den ama bı yolunu bulacam hıc bı turk tvsı yayınlamıyo ama yabancı kanal ve sıtelerden ızleyecegım.

  25. Kimi Nereye Ben Oraya Artık F1 Bitmistir benim icin!!!

  26. zfr bosver arkadasım kaybeden f1 olacak ben sahsen raikkonen f1 e donene kadar ızlemıycem madem kımıyı bu kadar cok seven arkadaslar varsa benım gıbı onlarda f1 ızlemesın bır yıldızın f1 den kayısını ızledık adeta.

  27. su sarisin kismina bayıldım dogrusu.luris ,rosberg,button,nick,kovalinen ,schumi,vettel,hulkenberg, ve daha aklıma gelmeyenler bunlarda sarısın ne dersin sadece sarısın olmak yeterlimi;?

  28. KİMİ'yi tekrar takdir ettim. adam dedi "F1 de rekabetçi bir araç olmazsa kalmamın bir anlamı yok". helal sana KİMİ…

    WRC hayatı iyi veya kötü olur bilemeyiz ama ben başarılı olacağı kanatindeyim… ve doğru bir karar verdiğini düşünüyorum F1 eskisi gibi cazibesinin kaybettiğini düşünüyorum…

    Yolun açık olsun KİMİ… arkandayız seni seviyoruz bundan sonra WRC takip edicez…

  29. arkadaşlar üzülmenizin sebebini anlıyorum ancak Kimi daha Mclaren ile görüşürken aynı zamanda Redbulla da görüşüyordu (sitenin haberlerine bakabilirsiniz redbulla neden görüşüldüğü sorulduğunda içicek sponsorumuz sadece denilmişti)dolayısıyla Kimi Mclarenle anlaşılamaması durumundaki seçeneğini çoktan hazırlamıştı.Kimi WRC de ilk sezonunda ilk 5 de bitirse 2011de F1 geri dönmez ama başarısız olursa 2011de Redbullda olduğunu söyleyebiliriz.Çünkü F1 dünyasındaki herkes gibi oda kendini garantiye alarak hareket etti.Tıpkı Mercedesin hala 2.pilotunu açıklamaması gibi (Schumi olmazsa Renaultun kararına göre Kubica olmadı Heildfeld ):D

  30. sonofmedian  avatarı

    luris haklısın..sırf bu yüzden bu ülkeyi 5, 6 defa ziyaret ettim..kimi sevgisi de oradan geliyor..

  31. sonofmedian  avatarı

    zfr arkadaş!! seni iyi anlıyorum..belki hayata atı tarftan bakmak lazım.kimbilir eğer kimi WRC'de başarılı olursa, tarihe geçer…

  32. kimiyi tapma derecesinde sevenler var gerçekten, bunu da türkiyedeki genel olarak finlandiya sevgisine bağlıyorum, biz hertürlü sarışını severiz, çünkü aramızda sayıca çok azdırlar.. neyse efendim, msjın konusuna gelelim, wrc yarışlarının geniş özeti, wrc'nin yapıldığı haftasonu akşamları eurosport ekranlarında gösteriliyor, zaten önceden olduğu gibi bu sitede de ralli videolarını bulabileceğiz sanıyorum..

    kimi'nin wrc'de başarılı olacağını düşünüyorum, o bir dünya f1 şampiyonu, ve ne demişler, 'don't ever underestimate the heart of a champion' ya da onun gibi bişiydi işte

  33. Yuuuuhhhh be yuuuuhhhh ya site yoneticileri ve bu siteye yorum yazan tum f1 seven arkadaslar ozur diliyorum hepinizden bu yorumuma boyle basladigim icin bunu bu sekilde ifade ettigim icin ama bana kizmayin su an cok uzgunum size garip gelir ama kalbim iki degirmen tasinin arasinda kalmis bugday tanesi gibi sanki zaman gectikcede daha cok aciyor inanmiyorum ya son bir kac gundur siteye girmeye korkuyordum aman bir ters haber cikmasin aman olmasin diye ama korkunun acele faydasi yok iste korktugum oldu aslinda ne yalan soyleyeyim son bir kac gun asiri stres vardi ama umudum da vardi olmadi bu hic olmadi ne yapayim ben ya kendimi bildim bileli ferrariciyim ve schumiciyim ama kimiyide accayip sevdim sevmeseydim keske bu kadar acitmazdi gidisi ya suan yakinimda olsa valla hastanelik edene kadar doverdim kimiyi ya bune umursamazlik bu ne bezginlik ya boyle erken gidecektin daha neden geldin ya git f1 den gidenleri gorduk ne geri donebildiler nede gittikleri yerde bir sey yapamadilar sadece rezil oldular sende oyle olacaksin ferrarime ragmen ben yuregimi ikiye boldum yarissaydin 2010 kendi pilotlarim kadar seni destekleyip takip edecektim ya sirf sen varsin diye 2007 2008 ve 2009 da avrupadaki tum yarislara geldim sirf sen varsin diye bu sene basarisiz olmana ragmen herkes sana sirtini donerken ben hep bekledim sen spada fisikoyu gectin ben tribunde kac kisiyi yere yiktim sevincten haberin varmi o gun gec saate kadar spada durdum nasil oldu nasil becerdin diye uzun uzun piste baktim ama simdi bir bireysel f1 seven olarak oyle uzuktasin ki benden schumi ve ferrari sayasinde f1 i sevdim schumi gitti benden de bir seyler gitti sonra sen teselli oldun simdi sende gittin ulan sayende f1 den accayip sogdum tiksiniyorum ya onumde uzun bir zaman var durup dusunucegim yeni sezonda f1 i takip edip etmemeyi ilk bir kac yaris bakma istiyorum ilgimi cekmesse f1 den zevk alamassam bakmak istemiyorum uyuz oldum ya uyuuuuuuuuzzz

  34. F1'e olan ilgim bitmese de azaldı. Artık WRC'yi de F1'i takip ettiğim sıklıkta takip edeceğim. WRC Türk kanallarında yayınlanmıyor sanırım, bu konuda bilgisi olan var mı?

  35. ve schumi mercedeste.efsane geri döndü

  36. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    OH YAAA… RAHATLADIM BİRDEN.
    f1de hangi takımı veya pilotu destekleyeceğimi bilmiyorum ama artık wrc'yi ciddi ciddi elimden geldiği kadarınca takip edeceğim kesin. ko-pilot mu as pilot mu olacak, o konu hakkında da bi şey bilmiyorum ama onun varlığı yeter.

    Allah'ım 15 yaşındaki şu gencin duasını kabul et, Kimi'yi kötü kazalardan esirge ya Rabbim! Aaaaamiiiinnnn!!!

  37. hiç belli olmaz. önümüzdeki günlerde herşey olabilir. wrcde 13 yarış varmış katılır üç beştanesine f1 e devam edebilir. mercedes rosbergle yanına kim gelirse gelsin ki bana göre şumi gelmez başarılı olma şansı yok. yol yakınken herşey değişebilir.

  38. Ne diyelim yolu açık olsun. İlk senesinde beklentiler düşük olacağından kimse eleştirmez zaten rahat olacaktır WRC'de. Tek üzüldüğüm konu, f1 de kalmak isteyip kalamaması oldu. Raikkonen'in "Bu sene f1 i bırakıp wrc'ye geçiyorum" diye konuşup araya hiç mclaren'i sokmamasını dilerdim. bir f1 şampiyonu olarak kesin bir dille konuşup bıraktım deseydi çok daha iyi olurdu. böyle gitmesi sanki f1 de kalmak istedi de kimse onu istemedi gibi bir sanrı yarattı.

  39. bunuda buraya yazıyorum. kimi f1 de 2010 da mutlaka yarışacak. wrc de maskara olacak. pilotundan memnun olmayan bir takıma mutlaka geçecek. taş yerinde ağırdır. ammada gururlu adammışsın be kimi. neyse boyunun ölçüsünü al da tekrar gelirsin biz buradayız bekliyoruz.

  40. hayırlı uğurlu olsun demekten başka bir seçeneğimiz yok 🙂

  41. sonofmedian  avatarı

    şimdi bu habere üzüleyim mi, sevineyim mi? bilemiyorum…keşke F1'de kalsaydı ama yapacak birşey yok.WRC'yi zaten takip ediyordum ama F1'in başka bir havası vardı.Neyse artık Latvala'dan sonra 2. bir pilotum oldu WRC'de..Vettel'de artık F1'deki pilotum..tabiki kimi dönene kadar..

  42. Mercedes'e beklemek problem yaratmayacaktır. Bu bekleme periyodunda rekabetçi bir pilot kadrosu olmasa ve başarısız bir sezon geçirse bile. Mercedes sabırsız bir takım olsaydı kesinlikle çok önceden Formula 1'den çekilirdi.

  43. Go Kimi Go WRC.Kimi Rallide basarılı olmasada sonuna kadar desteklıycem.

  44. olsun bekleriz onu bir sene fazla zaman degil.donusun muhtesem olsun kimiiiii.go kimi go..

  45. Böyle saçmalık olur mu yaaa??? Mclaren Mercedes ne yapar. Ferrari yi anlıyorum tamam bi Alonso tutturdular da, Button ne ya Mclaren.Mercedes te Şumi(alman ve efsane olmasından) yi getirmeyeceksei bu ne iş Mercedes yahuuu. sen git raikkonen i, şampiyon pilotuyla anlaşma sağlayama. Bu işten en fazla Wrc karlı çıktı galiba.ben Wrc yi takip ediyordum ama raikkonen gitti diye daha da çok takip edecek değilim. Orada bu işin kralları var, raikkonen de F1 in krallarından…

  46. beklenen açıklama geldi belirsizlik bitti hayırlısı olsun umarım yeni girdiği bu mücadeleden keyif alır ve başarılı olur 🙂

  47. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    beklenen oldu,hayırlısı olsun… ancak bundan sonra kimi geri dönmek istesede takımların ona olacak desteğinden şüpheliyim… ve f1de bir sene kaybetmek özellikle teknolojik gelişme ve değişmelerin bu kadar hızlı olduğu senelerde,adaptasyon açısından sorun yaratacaktır…ben kiminin rekabetçi olacağını düşünüyorum ama açıkçası bir başarı beklemiyorum..
    bir de samet demirel; kimse laf atmamışken laf atıyorsun,sonra da Alonso taraftarlarından çekeriz diyorsun, merak etme o tarz taraftarla sana sıkıntı çıkarmaz ne de olsa aynı kefedesiniz,birbirinizi ağırlarsınız artık…saygısızlık yapıpta saygı bekleme sonrasında da lütfen!

  48. ecrin deniz avatarı

    sonunda beklenen açıklama geldi… hayırlı olsun…!

  49. nihayet belirsizlik sona erdi. kimi'ye yeni mücadelesinde başarılar diliyorum.

  50. Sonunda Gitti de kurtulduk Kimi Fanlarından bende kimiyi severim ama bazı arkadaşlar bir garip adama aşık mı oldular anlamıyorum ki Kimi ye dua edenler var hatim indirdi millet burda neyse kimi fanları gitti Alonso fanlarından çekeriz artık Umut

  51. alirai kılıç avatarı
    alirai kılıç

    kimi sayesinde wrc yi artık sıkı takibe alıyrom. bu açıdan iyi bence.

  52. hakan çolak avatarı

    belliydi.adamın f1den sıkıldığı belliydi.gitsin rallide yarışsın..dönüşü bana göre zor olacaktır.tamam redbulla dönebilir,ama zor rakiplerin önünde konsantre olması daha zor olacaktır.raikkonen gibi agresif bir sürücü bence f1de kalmalıydı.eğer kalsaydı çok renkli bir sezon bizi beklerdi.ama f1 tek pilota endeksli değil mutlaka bir yer dolduran çıkar

  53. açıkçası çok sevindim kendini bi denesin bakalım hayırlı olsun

  54. Hadi geçmiş olsun..

  55. bu arada 2010 wrc takviminde türkiye de yer alınıyor ve 18.04.2010 tarihinde istanbulda yapılacak. artık antalyadan istanbula aldılar.

  56. bu arada en çok sevdiği pist spa ile son yarış galibiyetini alarak veda etti.
    f1 için son güzel bir anı bırakmıştır kendisi için.

  57. kimiyi yarışı ve karakteri sayesinde sevdim. hakkinenden sonra yarışmasından en büyük keyif aldığım pilottu. dürüstçe söyleyeyim gitmesinden dolayı üzüldüm. gelecek sene geri dönmesi çok zor. o iş bitti artık. bu şekilde ayrılıp da sonraki sene döneceğim diyen pilotlar kendilerine takım bulamadılar ve f1 den soğudular. buna en yakın örnek ralf schumacher ve villenueve dir.
    eğer ralliyi canlı olarak veren bir kanal olursa izlerim ama f1 kadar onun orada yarışmasından keyif almam.
    kimi gitti diye f1 den soğuyacak değilim. f1 i bir hırs sporu olduğu için seviyorum. en agresif kim yarışırsa onu destekleyeceğim.
    bu bir spor ve keyif alınması gereken bir spor.
    kimi için üzgünüm bence yanlış davrandı.mercedes veya mclaren ile pek ala anlaşabilirdi. biraz insanın ayakları yere basmalı, o kadar burnu havada olmak pek iyi bir özellik değil.

    bu arada lütfen kimse birbirini kırmasın, fanatiklik derecesinde yorumlardan dolayı herkesin arası açılıyor.

  58. herşeye rağmen seni çok seviyorum biliyormusun? Apocan:)

  59. dikkat ederseniz ben size "siz" diye hitap ettim. her neyse sizle uğraşacak değilim. espiriyi anlayanlar zaten anlayacaktır.

  60. çokta sertmişsin be aslanım. sakin ol. ingilizcem çok iyi değildir. sumo güreşi olarak anladım haberi. herhalde bu espridir diye düşündüm. burada birkaç yorumdur şakalaşıyoruz bende ona karşılık bir espri yaptın zannettim. afedersin aman kovma beni lütfen:)

  61. vera sanırım ben sizi tanımıyorum siz de beni tanımıyorsunuz ama çok iyi tanıyor da olabilirsiniz. kimsenin kimseyi tiye aldığı falan yok. lütfen yorumuma görmek istediğiniz yorumu katarak çatmaya yer aramayın

  62. hahhaha 😀 bnde başka bir yerde kimi redbulll air racinge katılacakmış, yok kendi f1 takımını kurucakmış, kayak yapıcakmış tabi bunların hepsi redbull sponsorluğunda 😛 diye bi haber buldum medya artık haber yapmak için haber yapıyor 🙂 turun sanomattaki yorumla ılta sanomattaki ya haber yanlış çıkarsa korkusu sadece komik 🙂

  63. site yönetimi bile kimicileri tiiye alıyor. olsun bakalım. güllerim lal dokunmayın ağlarım..)

  64. BREAKING NEWS:

    After witnessing how much excitement Kimi Raikkonen's pushing incident has generated on internet forums, the Japanese Sumo (wrestling) Association has reportedly offered Raikkonen a lucrative contract for 2010. His management has confirmed there have been "talks", but also refuses to confirm that Kimi is moving to Sumo in 2010.

    🙂

  65. autosportun haberine göre akşama doğru açıklanması gerekiyordu ancak anlaşma imzalanmadı ve sessizlik hakim deniyor makalede :S

  66. Bugün ve son bir kaç gündür söylenenlere göre artık bu iş bence tamamlanmak üzere. Kimi artık Citroen'de. Artık soranlara duruma göre hayırlı olsun veya geçmiş olsun demeye başladım. Anladığım kadarıyla Mercedes ve Kimi tarafı arasında bir orta yol bulunamadı. Almanya tarafından da bu işin olacağına dair hiç bir şey gelmiyor malesef.
    Ne diyelim çok yakında açıklanır. Kalan sağlar bizimdir. Ülke'de canlı yayın yokken Kimi'yi izlemek isteyenler epey sıkıntı çekerler. Trt bu işi de alsa ülke adına iyi olurdu.
    Benim açımdan Kimi, Montoya ve Jacques gibi artık F1'de olmayacak ve geri dönüşü çok zor.

  67. Kimmppa bir de sen bak ben mi yanlış okudum.ılta sanomatta haberi yapan kişi kimi ile ilgili haberi sallamak zorunda kaldım diye bir ibare var.

  68. kimi soyle bir sart koşmuş olmasın:arada bir f1 de yarısanların yerine grip olan ,hasta olan ,boynu agrıyanın yerine f1 yarışma şartı koşuş olmasın. belki ondan tıkanmıştır:D

  69. yalnız turun sanomatta yapılan yorumlar çok ilginç bi yorumda umarım söylediklerini yutarlar demişler 🙂

  70. dur acele etme. olunca yazarsın:) unuturum ben onu o zaman hatırlatırsın.

  71. http://www.ts.fi/ bu sitede işte ana sayfada biraz asagı inin orda kimi ile ilgili haber var.ona tıkla

  72. sır:) iş olsun istersen bana msn ini verirsin oraya yazarım. bana göre kimi f1 den gitmeyecek. bu kadar seveni varken nereye gidiyor o serseri:))

  73. shakhir linki göndersene okuyalım bizde 🙂

  74. ha ha ha gulesim geliyor. şimdi baktım fin sitede hayal krıklıgı yasandı anlaşma olmadı.cumaya kaldı diye.var bunda bi iş sonra cıkacak oyun..

  75. aldığın haber ne vera iyi bişiyse sölede neşelenelim 😀

  76. bnde aynıyım sinir stress ama bu birazda kiminin suçu Mclarenle anlaşıcaktı ne olursa olsun 2011de redbull ne kadar rekabetçi olucak yeni lastiklerin değişmesi ve benzin ikmali olmamasına nasıl alışıcak red bulla gelebilicek mi orası bile tartışılır ama Wrcye giderse saygı duyarım takip ederim 🙂

  77. kemal sunalın çöpçüler kralı diye bir filmi var. sevdiği kızı(ayşen gruda) zorla kaçırmak için eve baskın yapıyor. kızın annesini süpürgesiyle yere indiriyor. kız bağırıyor ne yapıyorsun diye. kötü bir niyetim yok sadece şaapıcam kapıcı ismail söyledi:))) o hesap kötü bir niyetleri yok herhangi bir gelişme yok olunca bildireceğiz diyor gavur. bizde burada ızdırap içerisinde bekliyoruz. gerçi ben rahatım. haberimi almışım maçımı seyrediyorum buradada sevdiğim biryerdeyim.:)

    http://www.youtube.com/watch?v=XyrjU34Z6vE

    buda filmin o bölümü.:)))

  78. valla kimmppa suan hic bir sey dusunemiyorum inan ortalik toz duman ama yinede umudum var yani imzalar atilmadan hala bekliyorum son dakika golu icin ama ne yalan soyleyeyim stres diz boyu

  79. bnde google kullanarak ingilizceye çevirdim tam çevrilmemiş olabilir

  80. No contract for any direction is not signed or concluded. Multiplied by the contract as soon as it is ready, Kuvaja assured.

    But is it even possible that, to get things ready for today?

    – News will be once the contract is completed, Kuvaja reiterated.

    Could the answer be interpreted to mean that the news may still come in the day?

    – I can not say anything other than that done all the time duunia the front, and informed the Committee as soon as it is ready, Kuvaja continued.

    The British Autosport magazine that Räikkönen agreement sets out the "next few hours."

    MTV3 reported Räikkönen Citroën talks for the first time in a couple weeks ago. MTV3 on Monday, according to information received the contract has been completed.

    bu ingilizcesi ama bu sefer tam olarak çeviremedim bide sen deneyebilir misin 🙂

  81. kimpa ne yazıyor? google ın çeviriside bilmece gibi.

  82. zfr hani kimi F1de dewam edecekti 😉

  83. slm arkadaslar bakiyorum da bir kac girmedim yine ortalik toz duman olayin ortasinda yine kimi ve kimiciler var kimici arkadaslar artik kavgaya gerek yok birakip yeni sezonda neler olacak ona bakalim elestiri her zaman olacaktir elestiri olmassa demekki bir sey de yok burdan bazi arkadaslara hak veriyorum ama sununda bilinmesini isterim kendimce iyi bir ferrariciyim ben ne ferrarimden vazgecerim ne schumimden ne kimiden nede fenerbahcemden hak veren verir vermeyene eyvallah

  84. vera bu linke gir belki sorunun cevabı burdadır :)http://www.mtv3.fi/urheilu/ralli/uutiset.shtml/arkistot/ralli/2009/12/1010378

  85. benim anlamadığım madem kimi f1 i bırakıyor. mercedes neyi bekliyor? yoksa şuminin kapısında hadi dön diye gitarmı çalıyor? yoksa heidfeldin istediği çok parayı(!) indirmeyemi çalışıyor? bence mercedes kimiye kimide mercedese muhtaç(lafın gelişi).

  86. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    iki saat kadar önce Räikkönen'in wrc'ye gidebileceğine ihtimalim %99du. ama artık %100. bugün olmasa da ya yarın ya da en geç bu haftasonu mutlaka ama mutlaka açıklanacaktır.

  87. Umutbg
    Burak, söylediklerinin hepsi aynı şekilde bendede oluyor. Bu fanları yüzünden biz adamın kendisinden tiksinmeye başlıyoruz. Çok haklısın kardeşim. Siteye girer çıkarlar (-) yağdırırlar. İşleri güçleri bunlardır. Kimiye ufacık bir eleştiri yapana laf atarlar mantıklı konuştukları çogunluk olarak görülmemiştir. Çok şey var yani. Kimi gitti diye üzüldüm ama fanları gidiyor diye bayram yapıyorum inanın. O derece insanı bezdirdiniz artık.

    simdi sen boyle seyler yazdıgında sana karsı aynı hisleri beslemeye zorluyorsun insanları, onlar sana daha agır cevap yazıyor sonra da senin mide bulantın buyuyor, bu bir kısır dongu dostum, demek ki insanların kin ve nefret icin bahaneler yarattıgı bir ortamdayız,yazık

  88. burak bey ben gormedim oyle bir yorum, eger o tarz bir sey varsa sonuna kadar tepki gostermekte haklısınız. ben de kimi fanlarının asırı reaksiyon gosterdigini kabul ediyorum ozellikle damarlarına basılıyor. ama bu hicbir zaman mazeret degildir. tepki daha ince bir sekilde hakarete varmadan gosterilmelidir. diger taraftan bundan sikayet ederken aynısını da yapmamak lazım degil mi. ben de ferrari yoneticilerini agır elestirdim ama kimi yi gonderdikleri icin degil. bir takım herseyine karar verme yetkisine sahiptir ve olmalıdır da. benim kızdıgım ferrari nin kılıf bulma cabasınadır. siteye kimi nin soylemedigi seyler yazma, yok oyleydi boyleydi fabrikaya gitmezdi, bizi ziyaret etmezdi, data geri bildirimini saglıklı yapmazdı vs… adam gibi desinler biz boyle uygun gorduk eyvallah, netice itibariyle elbette takım ve pilot arasında sorun varsa bunda kimi nin de payı vardır bir sekilde. tatmin edememistir adamları. problem santander anlasması ve alonso transferi ni ferrari nin saglıklı acıklayamaması ve sucu kimi ye yıkarak ortamı rahatlatma cabasıdır.ama buradan fernando ferrari de yarısacak kapasiteye sahip degildir anlamı da cıkmasın lutfen. ancak motor sporlarında sponsor desteginin ne kadar onemli oldugu ortada. ferrari nin istedigini fernando veremez mi? tabi ki verebilir adamın yetenegi ortada, ancak daha fernando maranello ya gelmeden 2 surucu arasında baslayan polemikler de iyiye isaret degil acıkcası…
    netice olarak biz burada tartısıyoruz adamların umurunda bile degil, en azından kimi nin umurunda olmadıgı ortada.kendisinde buyuk bir tutku olmadıgını gostermis oldu. ralli de basarılar ama o yarısıyor diye de ralli seyredecek degilim….

  89. Burak, söylediklerinin hepsi aynı şekilde bendede oluyor. Bu fanları yüzünden biz adamın kendisinden tiksinmeye başlıyoruz. Çok haklısın kardeşim. Siteye girer çıkarlar (-) yağdırırlar. İşleri güçleri bunlardır. Kimiye ufacık bir eleştiri yapana laf atarlar mantıklı konuştukları çogunluk olarak görülmemiştir. Çok şey var yani. Kimi gitti diye üzüldüm ama fanları gidiyor diye bayram yapıyorum inanın. O derece insanı bezdirdiniz artık.

  90. burak bocek avatarı

    Mckimi,ben kimseye küfür falan etmedim.İleri gidip sivri dil kullandığım doğrudur.Ben ulu bilge de değilim.Ancak bu duyarlılığını kendi safındaki fanlarına yapıncada göster.Beni uyardığın gibi benim takımıma ve takımımın pilotuna,mühendisine hakaret edenler olduğunda da uyar ki bizde sizin gerçek taraftar olduğunuzu anlayalım.Bir haberde yorumalr silinmeden önce ağıza alınmayacak kelimeler ve hakaretler vardı.Tabi onları görüpte ses çıkarmıyorsan işine geleni görüyorsun demektir.Neyse daha fazla uzamak istemiyorum.

  91. Turun Sanomat
    Ilta Sanomat
    Mtv3

  92. MTV3 e Kuvaja Riku haberin doğru olmadığını söyledi henüz hiçbir takımla anlaşılmadığını sözleşme yaptıklarında duyurucaklarını söyledi ayrıca bu haber autosportta saat 13:32 çıktı ve birkaç saat çoktan geçti diyelimki haber doğru kimse kimseyi kırmasın biraz kendinizi karşınızdakinin yerine koyup öyle yazmayı deneyin :)Kimi giderse üzülürüm ama sonuçta bunda birazda Kiminin tercihi söz konusu Kimi Mclarene ralli sponsor meselelerini diretmemeliydi şimdi bu sözlerden sonra tepki alırım nasıl taraftarsın sen diye ancak ben İstanbulpark a 2005ten beri gidiyorum ve yurtdışındaki yarışlarada gitttim Kimi ile bizzat tanıştım dolayısıyla kimse kimsenin taraftarlığını sorgulamamalı bekleyip görelim neler olucak 🙂

  93. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    ya haydi buz adamım ya… bundan yedi sekiz gün önce f1den gittiğine üzülüyordum. gerçi hâlâ öyleyim de, ama bi yandan da senin için de benim için de ve benim gibi seni seven hayranların için de yeni bir macera olur. ha, formula1de sen dönene kadar kimi veya kimleri tutarım bilinmez ama senin yerin bi başka be…
    yalnız bi de canlı takip edemeyecem o var. ama sonuçta senden haberdar olacam ya…

    bu arada arkadaşlar, haber aldığınız bu Fin siteler nereler söyleyebilir mi bi bileniniz?

  94. bütün yorumları okuyorum. site yönetimide öyle başlıklar atıyorki kimiyi seven arkadaşların yüreği ağzına geliyor. neticede kesinleşmiş birşey yok. fakat üzüldüğüm birşey var neredeyse çok yorumun yapıldığı her haberde kavga var kırıcı sözler var. gündelik sıkıntıları göremediğimiz insanlara karşı yorumun beline vura vura aşmaya çalışıyoruz. sonucunda sakinleşeceğimiz yerde sinirimiz artıyor. kimseye öğüt verme haddinde değilim. fakat çok kalp kırılıyor. kimiyi çok sevenlerden dolayı kimiye karşı bir kin oluşmuş. adam gitsinde buralardan ne olursa olsun diye kalbinden geçiren çok arkadaşımız var. ne kazanırız bence hiçbirşey ne kayberderiz bence çokşey. çıkartın f1 den alonsoyu hamiltonu kaç tane heyecan içersinde yarış seyrettirecbilecek pilot var. sayı sınırlı bence. böyle adamları f1 in kaybetmesi her geçen gün heyecanını kaybeden bir sürü ne olduğu belli olmayan oyunların döndüğü f1 e ciddi zarar. hayırlısı olsun. ne diyelim ama bence kimi f1 den kopmayacak.

  95. Sitenize özel WRC Bölümü acılsa güzel olurdu.turkıyede WRC Sitesi Hıc yok Haberlerı takıp etme sansımız cok az oluyo o yuzden

  96. bence basarılı olma sansı filan yok!! sen gideceksin f1 den ralli nin alt klasmanına. aptallıgına doymasın derim baska da 1 sey demem. abdullah a da katılıyorum ralinin izleyicisinin filan artacagı da yok. seneye donmesi de pek olası degil, demir tavında dovulur,
    ama anlamadıgım bazılarının kızgınlıktan hop oturup hop kalkması saga sola satasıp durması, insanlar cevap verince de karsılık olarak kufre varan seviyesi dusuk entry ler girmeleri. kendilerini ulu bilge veya her seyi biliyor sanmalarından olsa gerek…

  97. Basarılı olurmu bılınmez ama ben 2011 de f1 e gerı doncegını zannetmıyorum o kadar kolay olamaz.

  98. kimi iceman avatarı

    hadı hayırlısı artık WRC izleyeceğiz kimi sayesınde

  99. abdullah celik'in yazdiklarinin ozellikle son kismina katiliyorum. s2000 ile loeb un kullandigi citroen i kullanmak kesinlikle ayni olamaz. daha once de yazzmistim bunu bir haberde. o sinita iyi olabilir ancak genel olarak motorsporlarinda kesin bir kural olmasa bile, motor hacimleri yukseldikce ve tabi gucleri, viraj hizlari ve maksimum hizlar arttikca kontrol etmeniz gereken guc, kontrol falan daha da zorlasiyor.

    sadece bu parametrelere-degiskenlere baglamak pek dogru olmaz mesela ama ornek vermek gerekirse 2007de supersportta acik ara sampiyon olan kenan sofuoglu 2008de superbike ta pek bir basari gosterememisti acikcasi.

  100. abdullah kardeşim haklısın bi şey beklememek lazım ama tabi ki merak ta etmiyor değiliz nasıl performans gösterecek sizden de ricam kimi haberlerini çabucak vermeniz

  101. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    ralliyi izlemeyeli çok oldu

    Subaru,Mitsubishi,Skoda,Seat,Peugeot,Hyundai,Suzuki gibi birçok takım gitti son 10 yılda ayrıca Makkinen,Sainz aramızda olmayan Burns ve Mcrae 🙂

    Bunlar gittikten sonra WRC'nin hiç bi zevki yok

  102. ya arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum. sayende wrc izleyicisi artar diyorsunuz ama bunun o spora katkısı tıpkı f1e olduğu gibi kısa süreli olur ve bunun canlı yayını olmadığı için eminim bir süre sonra ralliyi izlemeyi sadece videolardan sürdüreceksiniz.

    bunun dışında ralli ve f1 farklı sporlar. her ikisi de kendi çapında iyi bilinen sporlar. sizler ralliyi takip etmiyor olabilirsiniz ancak sanmayınki ralli oladar vasat ya da küçük bir spor.

    raiye hayırlı olsun diyelim, çok istediği wrcye geçiyor tam zamanlı. performans olarak mı? toprak yollarda belki daha iyi olur ancak asfaltda daha zorlanacağını tahmin ediyorum. bunun dışında geçen seneki s2000 aracı nispeten çok daha yavaş araçtı. bakalım wrc aracı ile performansı ve odaklanması nasıl olacak. yıllarca wrc üstüne çalışan sürücüler bile bir çok hata yapıyorsa raikkonenin yapması çok kötü karşılanmaz ve beklentilerinizi çok yüksek tutmayın bence.

  103. yahu hayirli olsun demisim, daha ne? illaki "yuru be kimi, ilk sezonunda kesin sampiyon olacaksin." diyip siirler mi yazmam lazim savunmak icin? birak allasen. futbol izleyicisi/taraftari degilim ben. motorsporlari bu degil.

    daha fazla tartismayacagim. sizin gibi bazi arkadaslar yuzunden millet rai den soguyor.. neyse diledigini dusunebilirsin.

  104. ne kusuru kardeş burda herkes neyin ne olduğunu biliyor korkma bi kerede savun şu kimiyi bi şey olmaz

  105. adamım benım her zaman arkandayız sayende wrc sporu daha cok tanınacak daha cok takıp edılecek sen bi spor elçisisin:D

  106. kusura bakma. senin gibi de koru korune bagli olamam. hem kara karsina kara gozune degil yarisciligini sevdim ben.

    ayrica benim taraftarligimi, objektifligimi vs. sorgulamak da sana dusmez 🙂

  107. ya katafak kaya sen ne sıkı taraftarısın allah aşkına

  108. valla egri oturalim dogru konusalim. burak bocek hakli. ben kendimi en siki taraftarlarindan zannediyordum ancak bazi arkadaslar kor olmus fanatiklikten. biraz objektliflik lutfen.

    hele alakasiz haberlere siirler yazmalar falan. sogumakta hakli hani.

  109. bende ..yanlız ben hiç bir pilota kötü laf etmem yorumda bulunmam çünkü fanları var üzülmesin aynını sizden beklerdim

  110. biz devamlı burdayız ensenizde

  111. burak bocek avatarı

    ya bi git mc rai misin ne zımbırtısın ya senle uğraşamam hadi öptüm:)

  112. nerden bildin ahlak zabıtası olduğumu sen ilk başta kendine gelecen kafan kıyak herhalde kendince bi şeyler kuruyosun kendinle dalga geç

  113. sakin ol burak, sıkma canını. duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim gibi bir laf vardı. bu işler aslansınla kaplansınla olmuyor(muş) görüldüğü gibi, ya da beş para etmez, yaramaz gibi laflarla.. varsın kötü konuşan kötü konuşsun, iyi konuşan da iyi. gidenler de, kalanlar da belli gridde.

  114. Tolga Soydan avatarı

    bende kimiyi ilk günden beri takip ediyorum sıkı taraftarıyım ama bazı kimicileri biliyosun fanatiklik yapanlar var onlara herkes sinir oluyo ama sonuçta kimiyle dalga geçer gibi oluyo.uzatmayalım

  115. burak bocek avatarı

    kim kime çuvallanıyor kardeşim.sazan gibi her yazdıgıma atlıyorsun.başka bir işe yaramıyorsun.ahlak zabıtası mısın sen

  116. ayrıca bu site senin babanın malı değil çuvallama

  117. sen böyle yazmaya devam ettikçe milletle dalga geçtikçe cevabı gelir

  118. burak bocek avatarı

    Neden mi böyle oldum Tolga cevabı basit.Sen belki iyi bir taraftarısın onun ben ilk geldiği gündne son ayrıldğı güne kadar destekledim onu ve severdim.Başka arkadaşlarda biliyor farklı platformlarda.Ayrıca mc-rai bir daha bana durmadan cevap atıp durma.Ne yapacağımı,nasıl yqazacağımı hatırlatıp durma tmm mı kardeşim.Beğenmiyorsan şiakyet edersin yada eksi atarsın.Siz öyle diyorsunuz ya.2 de bir babam gibi bana emir verme understood budy?Haddini bileceksin.Sorunun cevabını tamamlayayım Tolga.Olay burdaki bir sürü bozuk ağızlı ve kimseye en ufak saygısı olmayan Kimi fanlarından kaynaklanıor.Sürekli onun kötü yarışlarından tut,takımdan ayrılmasına kadar herşey için başkasını suçlayan,aşağılayan bir tutum içerisinde oldukları için.Ve bir kişiyi ilahlaştırdıkları için artık nefret ettirmeyi başardılar.Bu kadar Kimi gitti umarım fanlarınında çoğundan kurtuluruz.Artık sinirden deliriyorum yani bazı yorumları okuyunca.Mesela inci bir kez Ferrari veya Massa için tek kelime iyi laf etti mi acaba.Siz etmiyorsanız bende etmem o zaman katlanırsınız.Herkes önce saygılı olucak başkasına sevmiyorsada

  119. Kimi samimi davranarak tek secenegim Mclaren dedi, Mclaren bunu kullanip bedavaya yaristirmak istedi, Kimi`de bu terbiyesizlige F1`den ayrilarak cevap veriyor, gelecekte F1`e geri donmesini asla istemiyorum, istemiyorum ki F1 nasil bir karizmayi nasil bir markayi kaybettigini anlasin. Zamaninda Schumi`yi kaybettiler simdi agzinin icine bakiyorlar, simdi Kimi`yi kaybettiler gelecekte onun da agzinin icine bakacaklar, daha cok bakarlar.. Bu Grid`de 2 ust sinif pilot vardi, biri Rai digeri Alo, gerisi alt klasman, kim ne derse desin bu boyle..

  120. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    2011 de Red Bull'a dönerse ne olacak ki? Ferrari,Mclaren,Mercedes gibi takımlar varken Red Bull'un bu sezonki gibi öne çıkacağını hiç zannetmiyorum.2011 de Rai Red Bull'a F1'e dönerse de bence en iyi ihtimalle pilotlar sıralamasında 4-5 falan olur daha iyisi olmaz.Onun için en iyisi MClaren yada Mercedes takımlarından biri ile anlaşmaktı fakat onu da yapmadı.

  121. Tolga Soydan avatarı

    cidden burak sen kimiyi seven bi insandın.yani yorumlarını okuduğum zaman.niye böyle bi yorum yaptın anlamadım belki biz yanlış anladık

  122. burak burası kafa bulma yeri değil kendine gel heyy

  123. hayirlisi olsun bakalim.

  124. burak bocek avatarı

    yok yok mercedesle anlaşmış.daha kimi f1de belli değil henüz herşey bitmedi:)inancınızı koruyun arkadaşlar

  125. Tolga Soydan avatarı

    2011 de vettelin takım arkadaşı olacağı yazıyor.

  126. üzüldüm ama içimdeki f1 tutkusunu sarsamazzz bekledim mclaren e geçecek olmadı mercedesi deniycek ama o kendi yolunu çizdi bizede saygıyla izlemek düşüyor

  127. inci incili avatarı

    yeni bir seri, yeni bir heycan süper olacak. kimi içinde wrc içinde.

  128. hayırlı olsun diyelim f1 den sıkıldığı söylüyorduu zaten

  129. evet bu sefer kesin bende okudum. fin sitelerinde.resmi anlaşma birazdan cıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir