2015 Macaristan GP Tahminleri – Bu Haftanın Ödülü Ortombo’dan!

2015 TRF1.net Tahmin Oyunu yarışmasında bu hafta sonunun galibini özel bir hediye bekliyor.

Normalde sezon sonunda tahmin oyununu ilk 3 sırada tamamlayan üyelerimize sürpriz hediyeler yolluyorduk. Ancak bu hafta sonunun galibi özel bir hediye kazanacak. Oyun severler için direksiyon, joystick ve kulaklık gibi bir çok ürünü bünyesinde barındıran Ortombo Macaristan GP tahmin oyunumuz için sponsor oldu.

Ortombo‘nun sponsorluğunda Macaristan GP tahminlerinde en fazla puanı toplayarak birinci olan üyemiz Sony PS4 ve PS3 için hazırlanmış Thrustmaster Y300P PS4 Kulaklık kazanacak.

Thrustmaster Y300P PS4 Kulaklık kazanmak için Macaristan GP tahminlerine katılmayı unutmayın.

MACARİSTAN GP TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

     Ortombo
Teknoloji Eğlence ve Oyun
www.ortombo.com

Yorumlar

“2015 Macaristan GP Tahminleri – Bu Haftanın Ödülü Ortombo’dan!” için 12 yanıt

  1. ben tahmin yapamıyorum çevrim içi olmama rağmen you must be logged in hatası alıyorum.

  2. mustafagemici avatarı
    mustafagemici

    Umarım gerçekten ihtiyacı olan biri ödülü alır, ayrıca ben de Abdullah Çelik dostuma teşekkür ederim bu işe gönül veren bizler gibi kendisi de oldukça emek veriyor, onun sayesinde birçok konuyu ve tutkunu olduğumuz F1 i daha zevkle takip ediyoruz. Elimizden geldiğince ve bütçemizin elverdiğince bizde destek olmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Umarım katılım çok olur ve çekişmeli bir yarışma olur.
    Herkese bol şans

  3. Kimi_in_Rai avatarı

    İlk önce Yapmış olduğunuz hizmetden ve hediyeden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.
    Bakıyorumda benim için şu hediye falan yani öylede önemli bir şey değil ama üyeleride düşünmek şunları görmek çok ama çok hoş.
    Teklifte bulunanlara ve sunanlara,hepinize çok teşekkürler.
    Sevgi ve Saygılarımla….

  4. iyi çalışma ama keşke bunun yerine ne bilim başka bir ürün olabilirdi.ps3 olabilir.yada f1 tshirtü yada ne bilim şapka ayakkabı olabilir.her zaman onaylamam sonuçta bireyim ben.bazende eleştirmek gerekir.ortombodan daha cömert hediyeler bekliyoruz.

    1. kendileri bir işe girişmişler ve bu konuda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar bence. Bu konuda eleştirmek gibi bir lüksümüz nasıl olur onu anlamış değilim. Sonuçta Puma değiller, Sony değiller ya da kıyafet gibi Formula 1 ürünleri satan bir firma değiller…

      1. keşke olsa bende onu diyorum.o zaman canla başla yarışırız burada.nasıl çanak okey bağımlısı olurya klavye başında f1 fanlarıda aynı şekilde buranın sevdalısı olur.yani itici bir güç lazım.insanları üye yapıcı takip ettirici birşeye sevketmek gerek.bizim insanımızı tanırsın.yeterki bedave olsun. yosunu bile yağmalar :)))

        1. haa ortombo desteğinden dolayıda teşekkür ederim.keşke bu şekilde forumlara destek olunsa.ülkemizde okadar sporcu harcanıp gitti.hepsi sponsorluk olmayışından. sponsor kültürünü aşılmak gerek aksi takdirde tutunmak zor oluyor.saygılar.

  5. Sakın kimse tahmin oyunu oynamasın, sadece ben oynucam 🙂

  6. OtonomAktor avatarı

    Vay işler kızışıyor 🙂 her hafta tahminlerim çok uzak kalıyor bu hafta öyle olmaz umarım 😀 yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler.

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    aynı kişi 20-30 farklı üyelikten tahmin yaparsa nolucak

  8. Umarım bu hafta sonu şansımız yaver gider. 🙂

  9. Böyle bir teklifte bulunan @mustafagemici‘ye ve Ortombo‘ya teşekkürlerimi iletiyorum 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir