Villeneuve ve Lotus?

yazar:

kategori:

Son haberlere göre adı bir çok takımla anılan Jacques Villeneuve, önümüzdeki günlerde Lotus F1 ile yarışacağını açıklayacak.

Sky Sports, açıklamanın noelden önce Lotus tarafından yapılacağını iddia etti ancak Villeneuve görüşmelerin devam ettiğini ve henüz sonuçlanan bir şey olmadığını söyledi.

Ancak Villeneuve, geri dönebileceğine ve görüşmelerin ciddiyetine inanmasa 2 oğlunu Kanada’da bırakıp Avrupa’ya gelmeyeceğini belirtti.

Villeneuve en son 2006 sezonunda BMW Sauber’de yarışmış ve sezon ortasında koltuğunu Robert Kubica’ya kaptırmıştı.


Yorumlar

  1. Luris ve Çelik güzel demiş.
    Ben başlarda bu iş olmaz diye bakıyordum ama galiba bu adam dönecek. Hoş da olacak.
    Vakti zamanında kendisini hiç sevmezdim fakat hep saygı duydum. Kendisi F1 tarihinde çokça olan 1 şampiyonluğu olan iyi pilotlardan biri.
    Michael dönse bile ben kıyaslamam, bir birine yakın araçlarda yarışamayacaklar galiba.
    Ben yaş maş demem böylelerini her zaman isterim. Tecrübe benim için her zaman çok önemlidir ve F1 'de 17-18 yaşında çocukları görmektense yaşlı kurtları görmeyi tercih ederim.
    Ben Bernie yerinde olsam hiç ticari kaygı gütmeden sadece dünyalılar için son 20 yılın şampiyon ve güzel pilotlarını F1 veya GP2 araçlarıyla bir organizasyonda toplardım.
    Bergerler, Alesiler, Irvinelar daha nice iyi pilotlar ve şampiyonları… Ne süper olurdu.

  2. dönsün bence, schumi de dönsün, 5 şampiyon birden yarışsın, biz de keyfini çıkaralım, raikkonen de kalsaydı keşke ya, 6 şampiyon pilot olurdu böylece, nerdeyse her 4 pilottan biri şampiyon sıfatına sahip olan bir grid görürdük

  3. Villeneuve son sezonlarında bütün takım arkadaşlarına geçilmiş, takımlara yarardan çok zarar getirmiştir. Dönmesin bence, Trulli+ genç bir pilot olsun Lotusta

  4. o zaman dönsün sumide gelirse tamam olurr

  5. spora hamilton gibi sansasyonel bir giriş yapan, ilk yılına williams ile damgasını vuran ancak şampiyon olamayan, 2. yılında hamilton gibi şampiyon olan ancak ardından bar takımına geçerek çöküşe geçen ve durdurulamayan bir sürücü 🙂

  6. sıkıldım bu adamın haberlerinden döncekse dönsün artık gerçi o zaman f1 seyretmiyodum nasıl bilmiyorum ama??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir