Vettel: Ferrari Kriz Yaşamıyor

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Alman pilotu Sebastian Vettel, söylenenlerin aksine karşın Ferrari’de kriz olmadığı görüşünde.

İtalyan takım sezona oldukça hızlı başlayıp Malezya GP’sini kazanmasına rağmen son yarışlarda Williams’ın gerisinde kalmaya başlamıştı.

Hatta son yapılan açıklamalarda Ferrari’nin bu yıl gelişmediği, McLaren ve Red Bull’un gerilemesiyle ön plana çıktığı savunuldu.

Ancak Ferrari’nin son dönem performansı hakkında konuşan Vettel, takımın büyük bir gelişim kaydettiği görüşünde.

Vettel “Defalarca podyuma çıkarak oldukça tutarlı olduğumuzu gösterdik. Mercedes ile mücadele etmenin oldukça zor olduğu açık, ancak sabırlı olmak gerekiyor”

“Kaydettiğimiz gelişimin büyüklüğü dışarıdan farketmek zor olsa da perde arkasında inanılmaz bir gelişim kaydettik”

“Bu büyük bir proje ve oldukça umut verici durumda. Gelecek sezon için bana güven veriyor. Takım içindeki herkes mutlu ve elde ettiklerimizden gurur duyuyoruz”

“Diğer tüm takımlar ile karşılaştırıldığında Ferrari ileriye doğru büyük bir adım attı. Bunu takdir etmenin neden bu kadar zor olduğunu bilmiyorum”

“Kriz belirtisi yok ve doğru kararlar veriyoruz. Silverstone’daki podyum bunu bize gösteriyor” dedi.


Yorumlar

“Vettel: Ferrari Kriz Yaşamıyor” için 3 yanıt

  1. Vettel takıma bu sene katıldı ama ”bu yıl inanılmaz geliştik” diyor. Geçen seneki durumu bilmediği halde ne ile kıyaslayarak geliştiklerini söylüyor ki? Adamlar redbull ile mclaren gerilediği için önce çıktınız diyorlar, Vettel ”her yarış podyuma çıktık” diyor-e zaten o podyumların sebebinin onların gerilemesi yüzünden. Garip bir savunma olmuş.
    Diğer taraftan kriz olduğuna veya ferrarinin gelişimde geride kaldığına pek katılmıyorum. Kriz var denecek kadar bir fikir sahibi olmak için biraz daha zaman gerekiyor.

    1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

      Nasıl gerilediler ? Motoru geliştiremediler deseniz daha iyi olmaz mi artik bu site de ferrari gelişmedi diyen gözüne perde inmiş sayili kişilerdensin 🙂

      1. Eğer biraz daha sabır gösterip 2. paragrafı okusaydın ferrarinin gelişimde geride kaldığına inanmadığımı görebilirdin. Gelişimde geride kalmamak demek gelişim göstermek demek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir