Raikkonen, 2011'de de Ralliye Devam Edebilir

yazar:

kategori:

Raikkonen’in Citroen Junior takım patronu Olivier Quesnel, Raikkonen’in şimdilik 1 senelik anlaşmaya sahip olduğunu doğruladı.

Ancak Hebdo’ya konuşan Quesnel “İlk sezonda imkansızı istemiyoruz ancak eğer gelişim devam eder ve doğru seviyeye yükselirse o zaman 2011’de ana takıma geçebilir.” dedi.

Quesnel, Raikkonen’in WRC’de tam sezon mücadeleden keyif almazsa 2011’de Formula 1’e dönebileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. TRF1 den nasıl takip edebiliriz? canlı olarak imkan varmı? veya canlı yayınlayan bir uydu kanalı varmı?

  2. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Dsporda var sanırım. Eurosportun anlaşması bitmiş MotorsTV de yayınlanacak artık. Canlı yayın olmuyor günün özetini gece seyredebilirsiniz. Bazı yarışlarda canlı yayın denemeside olabilir ama kısıtlı olacaktır. TRF1.net den de takip edilebilir tabii ki.

  3. D smart Digitürkte Eurosport kanalından takip edebilirsin ama canlı olarak yayınlanmıyor sanırım :S onun için yurtdışındaki diğer kanallardan takip etmemiz gerekiyor 🙂 araştırmak lazım =)

  4. wallah inş kimi için işler iyi gider ama bir ana önce f1 e dönmesini istiyorum

    ha bide size bi sorum olacak wrc yarışlarını nereden takip edebiliriz bilen varsa lütfen yazsın
    şimdiden saol…

  5. açıklamalar için teşekkür ederim.

  6. Osman ERENER avatarı

    ooof çorba etmişsin adam wrc de abdullah ın dediği gibi citroenin 2. takımıyla yarışacak.yani otomobil kalitesi citroen 1. aracıyla eşdeğer 😉

  7. Bu arada soruna yine tam cevap vermemişim. Evet Kimi Loeb ile aynı seride yarışacak ama farklı bir takımda.

  8. Formula 1 üzerinden anlatırsam daha kolay anlaşılabilir. Genç bir GP2 sürücüsü şampiyon olur bu. Ertesi sene F1 takımı Torro Rosso bu pilotu kapar ve geliştirir 1 sezon. Ardından bu pilot Red Bull pilotu olur F1 kariyerinin 2. senesinde.

    Şimdi bu anlattığım olayda GP2 kelimesini sil "JWRC" yap, F1'i "WRC" yap, Torro Rosso'yu sil, "Citroën Junior Team" yap, "Red Bull"'u sil "Citroën World Rally Team" yap.

  9. Abdullah çelik ve vega nitro iki farklı cevap verdiniz(eğer benim sorumu cevaplandırdınızsa). redbull ve toro rosso f1de yarışan iki takım. mesela raikkonen loeb le aynı seride mi yarışacak yoksa gp 2 ayrı f1 ayrı gibimi olacak biraz açarsanız sevinirim.

  10. acaba sitemizde wrc tanıyalım gibi bir sayfa varmı ?

  11. Eğer başarılı bir gelişim gösreririse gerdi dönmeyeceğini biliyorduk zaten 😛 Umarım başarılı olur ana takıma geçer 😀 sıkılıcağını zannetmiyorum çünkü bilmediği birçok şeyi öğrenerek yarışlara çıkıcak her yarışta yeni şeyler öğrenicek.F1den sıkılmasının nedenide buydu zaten rekabetçi bir araç yoksa altınızda elinden geldiğinide yapmaya çalışsan sıkılırsın (tabi Kiminin takım içi yaşadıklarıda soğumasına sebep olabilir) umarım yeni girdiği bu mücadeleden keyif alır ve başarılı olur 🙂

  12. WRC'nin GP2'si, JWRC oluyor. S1600 araçlar ile… Bu seride şampiyon olanların bazıları da WRC koltuğu ile ödüllendiriliyor. Sebastien Ogier, Dani Sordo gibi pilotlar örnek olabilir bunlara.

  13. ana takımda da yarışmıyor. ne manaya geliyor bu. junior ne demek? wrc nin gp 2 si mi oluyor yoksa?

  14. en iyisi olur kimi için inş. bu teknik sorunları ben de çok merak ediyorum. en başta lastik patlaması. pilotlar kendileri değiştiriyorlar. hadi lastik değiştirmesi çok zor değil de ya diğer teknik sorunlar?

  15. inci incili avatarı

    edebilir değil edecektir. 1 senelik anlaşmayı f1 için değil rallide daha iyi bir koltuk için yaptığını düşünüyorum. fin sürücülerden oluşan bir ford takımı varki 2 sezondur aradıklarını bulamuyorlar. seçenek çok.

  16. Tommi Makinen, Kimi'ye olan desteğini kendi yarış okulundan bir aracı ona vererek belli etmişti zaten. Eğer Kimi kendini geliştirebilirse Citroen çok güzel bir şov takımı kuracak 2011 için. En son şov takımını yine Citroen kurmuştu, Colin McRae, Carlos Sainz, Sebastien Loeb olarak…

  17. sonofmedian  avatarı

    Kimi için herşey çok güzel de benim aklımı kurcalayan bişey var o da arabada çıkan bazı teknik sorunlar oluyor ve bunları hızlıca halledip yoluna devam etmelisin.Örneğin patlayan lastiklerini bildiğim kadarıyla pilotlar değiştiriyor..Bu durumda kimi'yi düşünmek bile istemiyorum.bu tembel adam kıçını bile kaldırmaz koltukatan:))..bu arada Kimi'nin co-pilotu kaj lindström olacakmış, efsane şampiyon Tommi makinen'in co-pilotu….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir