Williams’ta Yeni Ön Kanadı Sadece Bottas Kullanacak

yazar:

kategori:

Williams’ın Macaristan’a getirdiği yeni ön kanadı sadece Valtteri Bottas kullanacak.

Formula 1’de çoğu takım sezon içerisindeki güncellemeleri sadece tek bir araca getiriyor ve takımın diğer pilotu eski parçalar ile yarışıyor.

Williams bu kapsamda Macaristan GP’sine yeni bir ön kanat ile geldi ve bu ön kanadı sadece Valtteri Bottas kullanacak.

Turun Sonomat’a konuşan Bottas “Yeni güncelleme sadece bir araç için getirildiyse, bu puan sıralamasında daha üstte yer alan pilotun aracında kullanılır” dedi.

Ve Bottas puan durumunda takım arkadaşının sadece 3 puan önünde yer alıyor.


Yorumlar

“Williams’ta Yeni Ön Kanadı Sadece Bottas Kullanacak” için 10 yanıt

  1. başından bu yana bottas kehaneti elinde patlayan bir kaç taraftarın aklınca bir şey yok havası vermeye çalışması komik kaçıyor.
    bu arkadaşlar (aslında sadece bir kişi de ayıp olması hadi), 2008’de babalar gibi şampiyona mücadelesi verip, finişi geçtiği anda şampiyon olan, ancak rakibi finişi geçtiğinde şampiyonluğu kaybetmesi nedeniyle, f1 tarihinde en gerçek mücadeleyi yaşamış ve aynı anda hem şampiyon olup hem şampiyonluğu kaybederek tek örnek olmuştur. daha yakın bir mücadele gören duyan varsa beri çıksın. amma velakin, bu arkadaşımızda massa hazımsızlığı o kadar ileri boyuta ulaşmış olmalı ki, geçen yarışta 27 saniye fark attığı bottas’a bakmak yerine massa’nın 2008 mücadelesi için “güya şampiyona mücadelesi veren” diye giriş yapmış ve içindeki hazımsızlığı maalesef ki bastıramayarak komik duruma düşmüştür. bunda başında beri bottas’ın massa’yı “ezeceğini, silkeleyeceğini vs.” iddia edip de bir türlü nail olamamış olmanın verdiği sıkıntıyı da göz önünde bulundurmak lazım besbelli.
    ayrıca puanlarda önde olan pilota güncel paketin verilmesi konusu bugün gözümüze girmişken, bunu haklı görenler, ilginçtir ki geçen hafta massa’nın yer vermemesine de kızan tayfanın içindeler. bir zahmet bu ikiyüzlülüğün sebebini de öğrenirsek memnun olacağım. önde olanın pastayı kapması mı haklılık, massa’nın bunu bildiği halde yerini bottas’a bırakmaması mı saçmalık? massa neden yerini vermeliydi, puanlarda geride kalsın da güncellemeyi kaptırsın diye mi?
    esas konuşulması gerekn şu olmalıydı, takıma da sorulması gereken.
    iki yarış arasında tam 3 hafta olmasına rağmen, ki bu yarışların birinin fabrikanın dibinde, diğerinin de uçuşla birkaç saatlik mesafede olduğu gerçekken, bu 3 haftada nerenizle meşguldünüz de bir ön kanat daha yapamadınız?
    ama iyi oldu güncellemenin nasıl alındığının belli olması. bu saaten sonra pistte daha saldırgan bir felipe ve daha çok telsizden zırlayan bir bottas göreceğiz demek ki. eh, herhalde artık “ama takımın iyiliği için vs. “zırvalıklarıyla pilotların birbirine yer vermesini isteyen bir takım taraftarların bundan böyle bunu söylemeye yüzü kalmaz sanırım. ekmek aslanın ağzında, güncelleme puanın midesinde olduğuna göre. görelim kim kaç okka kaç arşın.

    1. Uzaktan uzaktan isim vermeden yazacağına doğrudan adımı verebilir, hatta yorumumun altına katılmadığını yazabilirdin. Geçenlerde de Williams Twitter’dan Bottas’ı destekliyor dediğinde Bottas için atılmış 1, Massa için 6-7 tweet görmüştüm. Halbuki dediğini doğru kabul edip ‘harbiden öyle mi, adam dikkat etmiş olmalı’ düşüncesiyle bakmıştım. Uzatmaya gerek yok, pilotlar hakkındaki görüşlerim belli, açık sebep görmeden de değişecek değil. Massa’nın kişiliğini vs çok seviyoruz. Haa, beni takım emircilerin arasına koymuşsun ama git bak bakalım o habere ne yazmışım 😉

    2. Tek haklı gören benim bottas a verilmesine ve bencede öyle olmalı. Massa nın yer vermemesine yorum bile yaptığımı hatırlamıyorum .

  2. Birkaç Massa taraftarının yarattığı havaya aldanmamak lazım. Bottas en az Massa kadar temiz birisi bence. Sadece soğuk. O da Finli olduğundan tabi.

  3. Aslında birazda önyargı var bizlerde bottas a karşı yoksa önde olan pilotun yeni parçaları kullanması normal Ha olurda Massa yine tokatlarsa bottas ı burda ozaman Ferrari biraz daha düşünür.

  4. ? böyle demeç mi verilir

    bottas iyice gözümden düşmeye başladı ya

  5. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

    Kafası mı iyi bu adamın.Sen kesinlikle yakışmıyorsun ferrariye.Bu adamı alsınlar bak ne krizler yaşanıyor ferrari de.

  6. Massa yarışta önünde olur. geçen senede eski paketle yarışmıştı massa ama önünde olmuştu. ama bu ön kanat meselesi adaletli değil. BOTTAS demeç verdiğine göre bu durum çok hoşuna gitmiş. kendini pazarlamak için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

    1. İyice sinir olmaya başladım Bottasa

      1. aynen gözden düşmeye başladı. bakıyorum massa sıralamada önde 6-3 mü neydi. yarıştada çok daha iyi iş çıkartıyor. geçen sene oldugu gibi massa şansız. çok gerilerden başladğı yarışlar oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir