Hulkenberg'in Testlerden Sonra Boynu Ağrımaya Başladı

yazar:

kategori:

2010’da Williams ile yarışacak olan Genç Alman, daha önce yarışmaması sayesinde geçtiğimiz hafta yapılan testlere katılabilmişti.

Bild’e konuşan Hulkenberg testlerin sonucunda boynunun ağrıdığını ve Formula 1 aracında maruz kalınan kuvvetler ile başka hiçbir serinin karşılaştırılamayacağını söyledi.

Hem Michael Schumacher’in hem de Nico Hulkenberg’in menajerliğini yapan Willi Weber ise, eski şampiyonun eski boyun kası geliştirme makinesini Hulkenberg’e vermişti.


Yorumlar

  1. soner küpücü. yanlış hatırlıyorsun. kimi sauberle testlere çıkmıştı. boyun kasları dayanamadığından dört turdan fazla atamamıştı. fakat bu kadar deneyimsiz bir adamın(kimi) dereceleri peter sauberi çok etkilemişti. ve hemen takıma koymuştu kendisini. fakat deneyimsiz olduğundan dolayı fia süper lisans verme konusunda zorluk çıkarmıştı. mosleyin muhalefetine rağmen peter sauber süper lisansı alıp kimiyi 2001 senesinde sauberde yarıştırmıştı. kimi avusturalyada ilk yarışta altıncı olup kendisine hiç şans tanımayıp birkaç yarış sonra kovulacağını düşünen kendisi hakkında mega bomba saberin elinde patlayacak denilen kişileri sükütu hayale uğratmıştı. aynı sene alonsoda minardide yarışmaya başlamıştı. fakat o hiç puan alamamıştı. kimi kazandığı ilk parayı annesine ve babasına evlerinin tadilatında kullanması için vermişti. ilk yarış öncesi bakmışlar kimi ortada yok uyuyor bir kenarda uyandırmışlar yarış başlıyor diye. o zamanda bir elinde cımbız bir elinde ayna umrundamı dünya misali umarsız bir adammış kimi. şimdide umrunda bile olmadan bu kadar hayranını ortada bırakıp gitti buralardan. boynu ağrıyasıca:) haber ne yazmış ben ne yazıyorum yine daldım gittim eskilere…normaldir yani boyunun ağırması bu gencin normaldir normal. geçer biraz masaj yaptırsın sevgilisi filan varsa bengay veya lasonil kullanarak geçer. herkesin boynu ağırabilir. her derdin devası var. ölüm hariç. onuda lokman hekim bulmuş ama bir köprüden geçerken azrail karşısına çıkıp elinden almış ve kendisine unutturulmuş. yani…

  2. Hulki naptin ya, hic calismadin mi? Kimi`den sonra seni tutarim diyodum, bole hemen su koyverceksen bastan bilelim 🙂

  3. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Hatırlıyorum da Kimi de Minardi ile ilk teste çıktığında boyun kaslarının hazır olmaması yüzünden sadece 4 tur atabilmiş ve etkileyici bir derece elde edememişti. Nico ve diğerlerinin durumunda abartılacak
    birşey yok bence.

  4. ne çabuk ağrıda ya daha bismillah desin

  5. Hulkenberg'in ve testlere katılan diğer pilotların kendilerini kondisyon olarak geliştirmesi lazım. Tabi bu pilotlara takımların destek olması da gerek kondisyon geliştirme taktikleri bakımından.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir