Hamilton, Red Bull’un Mücadeleye Dönmesinden Mutlu

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Lewis Hamilton, sezonun 10. yarışı Macaristan GP’de Red Bull’un mücadeleye dönmesinden memnun olduğunu söyledi.

Renault motoruyla istediği gibi bir sezon geçiremeyen Red Bull, bugünkü antrenman seansında Hungaroring’de güçlü bir görüntü sergiledi. Red bull pilotları günü 2 ve 3. sıralarda tamamladılar.

Günü ilk sırada tamamlayan Hamilton “Onların mücadelede olması iyi. Ne kadar çok mücadele olursa o kadar iyidir. Red Bull bugün oldukça hızlı göründü.”

“Biz de şu anda oldukça iyi görünüyoruz. Aracımız bu hafta sonu iyi görünüyor.”

“Bugün inanılmaz sıcaktı ancak gerçekten eğlenceliydi. Bugünün ne kadar sıcak olduğunu size anlatamam. Saunadan daha sıcak hissediyordum. Herkes bu konuda sorun yaşadı. Kesinlikle kolay değildi ancak mücadeleci olduğunda seviyorum. Sadece bir seansta terleyerek 1 kilo kaybettiğimi düşünüyorum.” dedi.

Yeni start prosedürü için çalışıp çalışmadıklarının sorulması üzerine Hamilton “Hayır, henüz deneme yapmadık ancak geçen hafta simülatörde çalıştık. Ben iyi çalıştım, Nico çalışmadı. Her şeyi test ettim. Sorun yok gibi görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Red Bull’un Mücadeleye Dönmesinden Mutlu” için 2 yanıt

  1. Mücadele:)

  2. Ben iyi çalıştım, Nico çalışmadı.

    Rosberg Hamilton’un yaptığı çalışmanın 10 katını yapmamış mı? Şaşırdım 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir