Brown, Button'u Çabalarından Dolayı Övdü

yazar:

kategori:

Autosport Ödül Töreninin şeref misafiri olan Brown “Çok fazla gururlandığımız ve sezon başında onun olmayacağını iddia edenlere karşı başaran bir dünya şampiyonumuz var: Jenson, tüm ülke seninle gurur duyuyor.”

“Sen Britanya sporunun harika bir elçisisin.” dedi.

Brown ayrıca Silverstone’un da takvimde kalacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Brown “1950’de ilk Formula 1 yarışını yapan ve önümüzdeki 17 yıl da sahiplik yapacak olan Silverstone’u açıkladığımız aynı günde burada olmak önemli bir öncelik.”

“Bu başarıya ve bu açıklamaya katkıda bulunan herkesin övgüyü hak ettiğine inanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. İngilizler ellerindeki çoğu otomobil firmasını kaybettikleri için (bkz: Rover, Lotus, Jaguar, Land Rover) Formula 1'e daha sıkı tutunmaya başladılar. Zaten her zaman pilotlarını fazlasıyla desteklemişlerdi. Jenson Button'dan da çok şey beklenmekteydi kariyerinin en başında bile. Bu yüzden Gordon Brown'ın sözleri yerinde olmuş. Button için ise gurur verici olsa gerek.

    Ayrıca Damon Hill hala çok karizmatik biri bunu da belirtmem gerekecek.

  2. çok önce başlamışlar bu işlere. bizim babalar veya dedeler kahvelerde nargilenin beline vurup gıybeti dedikoduyu kaptan köşkünde ağırlarken bunlar o ilk arabalarla o yarışlarda can veriyorlardı. bir gün gelir bizde bu kupaları alırız inanıyorum. çile çekmek lazım ter dökmek lazım. kolay gelmiyor kolayda gitmiyor. çalışmak gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir