Mercedes GP, Noelden Önce Sürprizi Açıklama Sözü Vermiyor

yazar:

kategori:

Brawn GP’yi satın alarak 2010’dan itibaren Formula 1’de takım olarak mücadele edecek olan Mercedes, ilk pilotunu Nico Rosberg olarak açıkladı ancak 2. pilot konusunda henüz bir netlik yok.

Takımın adı uzun zamandan beri Michael Schumacher ile anılıyor ancak Nick Heidfeld’in de önde gelen olasılıklardan birisi olduğu biliniyor.

DPA’ya konuşan Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug “Zamana ihtiyacımız var ve bugün size hediyenin noelden önce açılacağı sözünü veremem.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Ben açıkcası Mercedes' in Schumi' yi beklediğini düşünüyorum.Boyun rahatsızlığı nedeniyle rahat olmayan Schumi' nin bu kadar yoğun çalışmasının altında bu birliktelik amaçlanıyor olabilir.Dönerse ve döndüğü araç bir Mercedes olursa çok daha güzel olur.Ve tekrar söylüyorum Schumi=Ferrari demek değildir.Umarım gelecek bize..

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Mercedes-Benz dostum sana saygılarımı sunarım.

  3. eğer mercedes şumi birde yanına kimi yi alabilseydi sansasyon olurdu. yapabileceği en iyi reklamı yapardı. gridin en popüler takımı olurdu. zaten kendisi sıradışı bir marka mükemmel olurdu. ama şuminin geri dönmesi bir muamma. nick heidfeld ve rosbergle devam edebilirler. şu an rahat olduklarını zannetmiyorum.

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    can bundy (spa2000) sana katılıyorum dostum..Konu Schumi ise beklemeye değer..

  5. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Herşey Schumacher'in yeni aldığı boyun kaslarını güçlendiren cihazın vereceği sonuçlara kalmış gibi.

    Schumacher hala hazır değil ve de Mercedes hazır olabilmesi için ona süre tanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir