TRF1.net 2009 Yılın Enleri Anketine Siz de Katılın

yazar:

kategori:

Bu sene ilkini düzenlediğimiz “Yılın En’leri Anketi”ni bundan sonra geleneksel olarak her yıl düzenlemeyi amaçlıyoruz.

Formula 1 2009 Sezonu ile ilgili yılın pilotu, yılın adamı, yılın geçişi gibi sorular sizin cevaplarınızı bekliyor.

Anket 1 Ocak 2010 tarihine kadar devam edecek ve ardından sizin cevaplarınızla belirlenen yılın enleri açıklanacak.

 

Yılın Enleri Anketinin yanı sıra TRF1.net için hayati önem taşıyan 2 anketimiz daha var.

Değerleri TRF1.net üyeleri.

Biliyorsunuz ki TRF1.net için spora gönül vermiş bir grup insan hiç bir beklentisi olmadan gönüllülük esası ile 2006 senesinden beri Türkiye’deki Formula 1 ilgisine destek vermek için çalışıyor.

Ancak hayat şartları mevcut arkadaşlarımızın TRF1.net’e aynen destek olabilmesini engellemekte. İş, okul ve vatani görev nedenleriyle bazı arkadaşlarımız bir süre siteden uzak kalacak veya yardım edecek zamanları azalacak.

TRF1.net’in sürekliliğini koruması, şimdiye kadar verilen hizmeti aksatmaması için siz değerli üyelerimizden destek beklemekteyiz.

Takımımıza katılacak gönüllük esasına göre ama sorumluluğu hissedecek sadık arkadaşlar arıyoruz. Destek olmak isteyen arkadaşlar lütfen TRF1.net’e destek olun anketini doldursunlar.

Bir diğer anket ise TRF1.net Ziyaretçi Profili Anketi. Bu anket ile ziyaretçilerimizin eğilimlerini ve bizden beklentilerini öğrenmeyi amaçlıyoruz. Bu sayede sizin beklentilerinize odaklanıp daha iyi, doğru reklam stratejileri ile daha güçlü hizmet vermeyi umuyoruz.

 

Yılın Enleri Anketine gitmek için tıklayınız

TRF1.net Ziyaretçi Profili Anketine gitmek için tıklayınız

TRF1.net’e Destek Olun Anketine gitmek için tıklayınız


Yorumlar

  1. bence az zaman ayırıp anketi dolduralım arkadaşlar, sesimiz duyulsun diye uğraşıyoruz.

    destek anketini dolduran ve yardımcı olabileceğini düşünen dostlarımıza da en kısa zaman içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Şahsen teşekkür ederim.

    Bu arada muhtemelen yarından itibaren 6 ay boyunca aranızda olmayacağım. artısını ya da eksisini kader gösterecek. kendinize ve siteye iyi bakın. şimdiden hepinize iyi ve umduğunuz gibi bir sezon geçirmeniz dileğinde bulunuyorum 🙂

    Ankara – Mamak 🙂

  2. ecrin deniz avatarı

    en komiği bence pilotlar arasındaki derece muhabbetiydi. birbirlerine derecelerini sormaları,merakları,şaşkınlıkları… güzeldi yani:)

  3. harika bir anketti ilginç olayları hatırlamak güzeldi dondurmam gaymak kazanır kesin 😉 ama ben oyu felipeye verdim çünkü panik halinde robla arasında geçen konuşma harikaydı

    felipe massa: i need a white visor, please, i need a white visor, i do not see anything!
    rob smedly: felipe, baby, stay cool, we are bringin you a new white visor, stay cool, we are in really good position, ok? (saol luris konuşmayı yazdığın için)

    Ayrıca Brezilyada Kaza Yapan Trulli ve Sutilin Günlerce Süren Münakaşası , Alguersuarinin Abu Dhabi de Yanlışlıkla Redbull Pitine Girmesi , Macaristan GP Sıralama Turlarının Sonunda Telemetri Sisteminin Bozulması ve Pilotlar Arasında ki Derece Muhabbetleri dolayısıyla hepsi birbirinden komikti ama yeni söylüyorum dondurmam gaymak kazanır 😉

  4. Birde öneriler ile ilgili daha sonra aklıma geldi. İstatistikler ile ilgili çalışma yapılabilir. Güzel istatistik siteleri var oradaki tablolar türkçeye çevrilerek veya aynen bir yerde görüntülenebilirse hoş olur.
    Hem pilotları karşılaştırmak isteyenlere de güzel bir kıyas noktası olurdu. 🙂

  5. Çok güzel düşünmüşsünüz. Böyle kapsamlı anketlerin yapılmasını diliyordum. Sezon başlamadan böyle anket dileğim olacaktı ama siz zaten düşünmüşsünüz. Gerçekten görünce çok sevindim.

    Benim daha önceden de izleyici yaş ve F1'e başlama zamanı ile ilgili anket talebim vardı. Türkiyedeki bu durumu çok merak ediyordum açıkçası. Yaş aralığı ne durumda ve özellikle hangi yılda izlenmeye başlandığı, ülke çapında bir değerlendirme yapamıyacam ama önemli bir veri olurdu sanırım. Yaşı eklemişsiniz ama keşke ne zaman başlandığını da sorsaydınız 🙂

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    super anket soruları ama ne bılım her sorunun altında bırden fazla secenek ısaretlenebılmesı bıraz tuhaf.en se 1 secenek olmalı.ıkı kısı yada takım yada olay en olmamaz kı.

  7. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    3 sene önce google da f1 haberleri için site arıyodum yani bilgi edineceğim biyer bikac sayda dolastım ve sonunda bi site buldm trf1 gercekten cok teşükkür ediorm iiki varsın trf1.

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    güzel anket teşekkürler
    sonuçları merakla bekliyorum 🙂

  9. İlginç ve güzel hazırlanmış bir anketti. Özellikle yarıştaki ilginç olayları hatırlayınca iyice güldüm.

    Aslında kazananlara TRF1 ailesi olarak sembolik bir "ödül" gönderilebilir.

  10. güzel bi anketti. sonuçlarını merak ediyorum

  11. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    süper olmuş , teşekkürler ;))))))))

  12. Anket Cok harıkaydı ınsan cevaplarken zevk alıyodu tesekkurler TRF1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir