Alonso “Bizim İçin Küçük Bir Hediye Oldu”

Fernando Alonso, Macaristan yarışında 5. olmasının ardından şaşkın olduğunu ve böyle bir sonuç beklemedikleri için kendileri için küçük bir hediye olduğunu söyledi.

Bol olay, kaza ve cezanın olduğu yarışta sorunlardan uzakta duran Alonso 5. olarak bu sene 2. kez puan kazandı ve takıma en iyi sonucunu kazandırdı.

Alonso “Bizim için ufak bir hediye oldu çünkü asla 5. olmayı beklemiyorduk. Ancak yarışın bazı bölümleri çok karışıktı ve bizim için bazı fırsatlar ortaya çıktı. Biz de bunlardan maksimumu çıkardık.”

“Mümkün olan her şeyi aldık ve yaz tatiline iyi bir sonuçlar girmemiz iyi oldu.”

“Aracın geliştiğini biliyoruz. Daha rekabetçi oluyoruz ancak her zaman puan kazanmak güzel olur.”

“Sadece ben ve Jenson için değil takımdaki herkes için zor bir sezon oluyor. Yavaş yavaş rekabetçiliğimiz ve dayanıklılığımız artacak. Performansımız artacak. Şu anda asıl hedefimiz olan 2016’ya iyi bir şekilde hazırlanmak için sezonun ikinci yarısında iyi olmamız lazım.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso “Bizim İçin Küçük Bir Hediye Oldu”” için 16 yanıt

  1. Bence yarışı tamamlamak puan almaktan daha sevindirici.Antrenmanlarda veya sıralamalarda ortaya çıkan arızaların yarışta da çıkmaması daha da sevindirici.

    Bir noktaya değinmek isterim.Bakın bu Alonso haberine Kimi fanı hiçbir arkadaş yorum yazmamış aslında anormal bir durum ama neyse.Hal böyle olunca ortalık da karışmamış.Dolayısıyla kimse de adminlere başlık veya başka bir konuda serzenişte bulunmamış.Sıkıntılar genelde bazı Kimi fanlarının başlıkltan veya resimden bişeyler çıkarıp olayı Singapura bağlamalarıyla meydana çıkıyor bu da Alonso fanlarını kızdırmaktadır.Sonra devreye adminler girip isyan ediyor.Ertesi gün haberi şöyle bir taradığın zaman neler neler görüyorsun.Alonso haberinde Tayyip Erdoğan’a saldıranı mı ararsın , Alonso’nun akıl hastası olduğunu mu yazanı ararsın , Singapur 08 i mi arasın yani ne ararsan var.Alonso haberinden beslenen o kadar kişi var ki adminler bile olumlu olumsuz etkileniyor.

    1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

      Ya allahını seversen biz ne yapalım alonsoyu neyinden beslenelim yemek mi bu ? Adamlar sezon başından beri raikonene sallıyorlar.Bizimkiler de yazınca mı beslenmiş oluyorlar ? Torku kontrol edemeyen raikonen diyip bunu iddia edip savunmak bazılarının alonso akıl hastası demesinden daha da akıl hastası bi durum..

      1. Neden bu kadar fanboysun nedeeen

  2. Mc.honda çok güçlü donecek yaz tatilinden bundan sonra bu gibi yerlerde çok gorecez alonso yu

  3. NesetAydın avatarı

    Bugün çok ekstra işler oldu cezalar kazalar falan yani aldığımız puan açıkcası birazda şans..Evet araçta gelişme var ama yeterli değil..Sadece Sauber’i geçmişiz gibi gözüküyor ve Lotus’un hemen arkasındayız..

    Eğer Spa’da puan hedefleniyorsa inanılmaz güncellemeler falan getirilmeli özellikle motorda büyük bir gelişim olmalı hızlı bir pist ve max hızımızın düşük olmasını da göz önünde bulundurursak işimiz bi hayli zor görünüyor..

    Sezon sonu hedefimizde 7-10. sıralar arası olmalı çünkü Mercedes-Ferrari ilk 4 sırayı garantiledi diğer 4 sıra Williams RedBull takımlarında gözüküyor..Bizim Toro Rosso ve Lotus’u ekarte etmemiz lazım öncelikli olarak

  4. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    ALO 5. olmuş … ALLAHU EKBER 😀

  5. Silverstone’de siftah yapmıştı, bu puanlar da iyi moral olmuştur. Ama Spa ve Monza’da işi zor.

  6. suan ligtv2 de yarışın tekrarı var

  7. OtonomAktor avatarı

    Performansın harikaydı alo. Bu puanlar umut olacak bizim için.

  8. Kaotik yarislarda boyle seyler olur.Honda tek yarisini burda kazanmisti.

  9. Çok iyi moral oldu bu puanlar. Yaz tatilinde takımın güç ünitesi üzerinde çalışması lazım.

  10. Sonuç performansimizdan çok öte.

    Ama yinede umut var.Toro rossolar çok uzakta değillerdi.

    Muhtemelen motor yüzünden tam df da kullanamıyoruz.Motor guclenince performansımız beklenenden daha fazla artabilir.

  11. Ali MclarenF1 avatarı
    Ali MclarenF1

    Tebrikler. Unutulmaz yariw oldu F1. Icinde. Mclaren icinde

  12. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Adam ferrari tarihin Sıralamalar ve Yarışlarda en çok 5. Olma rekorunu kırdı bu yarışta da 5. Oldu ama çok değerli bir 5.lik Silverstone da puan alabileceğimizi burada 6.oluruz demiştim şimdi güzel bir güncellemenin ardından ve tabiki şans yardımıyla Monza ‘da podyum bekliyorum. Sen yaparsın Alonso ?

  13. Daha ne yapacaksın be kral. Sen elinden gelenin en iyisini yaptın. Bundan sonra duzenli olarak puan alacagiz insallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir