Fry "Schumacher F1 İçin İyi Olur"

yazar:

kategori:

Monaco’daki Motor Sporları Forumu’nda konuşan Fry “Michael ya da bir başka eski şampiyon olsun, spora geri dönerse bu ilginç bir gelişme olur.”

“40-41 yaşındaki birisi 24 yaşındaki sürücülere karşı mücadele edebilir mi? Farklı sporlarda insanlar o yaşlarda da başarabileceklerini kanıtladılar ve bu sporumuz için etkileyici bir şey olur.”

“Michael ya da Jacques olması sorun değil ya da bir başka gün Mika Hakkinen’in de şapkasını çıkarabileceğini söyleyebilirim.” dedi.

Fry, 2010 pilot diziliminde Nico Rosberg’in yanında kimin olacağının 2010’un ilk günleri öncesinde olmayacağını söyledi.

Fry ayrıca Mercedes’in tamamen Almanlardan oluşan ekip kurmak istediği haberlerini de kabul etmedi.

Fry “Ulusun bu beklemeyle alakası yok. Mercedes önceliğini açıkladı ve bu bir Alman sürücü olmasıydı. Nico ile bunu başardık.”

“Başlangıçtan beri bu çok zor olmadı. Şu ana kadar bu konuyu çözümlemek iyi olurdu ancak ulusun verilen karar ile bir alakası olmayacak.” dedi.

Fry son olarak 2010 sezonunda 2 deneyimli sürücüyle yarışacaklarını, deneyimli sürücü yarıştırmanın önemini 2009’da gösterdiğini söyledi.


Yorumlar

  1. alptuğ bektaş avatarı
    alptuğ bektaş

    İlaç gibi pilot 🙂

  2. Bora müdürüm…
    sende açıyon ağzını kimi kapıyon kimi…yoksa kimiye içten içten bir sempatin varda cemi cümleye madara olmama adına açıklayamıyormusun? ben ortaokulda bir kızı sevmiştim. ilanı aşkta edemiyorum sürekli sinirden ağlatana kadar kızla uğraşıp dururdum. seninki o hesap. biz dıştan sen içten sevmeye devam. 🙂

  3. Bora yeter artık ya 🙂 çaresizlik içinde değiliz tam tersi dönmesin istiyoruz-um, gençlerin yarışmasını görmek istiyorum,sende de nasıl bir yara açtıysa 🙂 herşeyi Kimi'den açmaya başladın travma geçirdiğimiz falan yok gayet iyiyiz 🙂 aş artık.

  4. İnşallah Schumi Dönern diyoruz ve başka bir şey demiyoruz

  5. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Nasıl bir çaresizlik içindesiniz anlayamadım gitti.. Hakkinen den medet uman ve hatta döneceğini düşünen birileri var demek ki..

    Kiminin gitmesi sizde nasıl bir travma yarattıysa artık, eğer sizin heyecan anlayışınız buysa gidin bisiklet binin kardeşim veya ne bileyim hasta ziyaretlerine gidin. İnanın bana bu adamların F1 de yarışması ile arasında bir fark yok.

  6. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    umarım F1'de Schumacher için iyi olur 3 yıl sonra dönüp kötü bir araçla karşılarşırsa olmaz insanlar onun eski etkileyici sürüşünü kaybettiğini düşünmemeli Mercedes'le F1'de dönerse ona griddeki en iyi araçlardan birini verebilirler umarım

  7. Mercedes Benz,bırakın herkes kendi düşümcelirini yazsın insanların düşüncelerine pranga vurmak kimseye bişey kazandırmaz,ayrıca hakinen i sevmesi veya sevmemesi kimseye hakaraet yaptığı anlamına gelmez.

  8. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Yani Mika Hakkinen' i kirletmesin..

  9. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Sayın Abdullah Çelik,

    Bora Subaşı gibi zırvalanmasına lütfen müsade etmeyiniz..Mika Hakkinen adını ağzına alarak kirletmesin lütfen..

  10. Nick Fry da Schumi açılımı yapacak herhalde,önce nabız yoklama sonra icraat,gelecek tepkilere göre pozisyon alacak gibi,ama peşin söylim Schumi'nin ismi bile f1 e heyecan gtirimeye yetiyor umarım olur.

  11. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Sayın Abdullah Çelik :))

    Yazdıklarımı bir şaka olarak anlayın lütfen.. 7 senedir hiç bir başarısı olmayan birinin F1 e dönme ihtimalinin zayıf olduğunu anlatmaya çalıştım

  12. büyük yanlışın var Bora Subaşı.

    hakkinen dtm'de geçen sezon yarışmadı, en son 2008de yarıştı ve şampiyonluğu yok burada.

  13. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Hakinen olacağını sanmam.. DTM de harika yarışlar çıkarıyor ve sanırım bu senede şampiyon oldu. Her sene olduğu gibi..

    Gül gibi DTM varken gelmez F1'e .. Kesmez yani..

  14. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Mika Hakinnen diyip aklımıza belkiyi getirtmeyin.

    dönerse deliririm, aklımı kaçırırım.

  15. Ahmet  Keleş avatarı

    Schumi'nin gelmesi F1'in canlılığı açısından iyi olur Schumi'nin yarışacağı duyurulduğunda Spa'da bilet satışları tavan yapmıştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir