Boullier: Pilotlarımızın Geleceği Önceliğimiz Değil

yazar:

kategori:

McLaren’den Eric Boullier, Jenson Button’ın takımdan ayrılacağı söylentileri altında gelecek sezonki pilot kadroları hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Son söylentilere göre McLaren Jenson Button ile yollarını ayırarak Kevin Magnussen veya Stoffel Vandoorne ikilisinden birisiyle yarışacak.

Ancak Button’ın McLaren ile 2016 yılı için opsiyonu bulunuyor.

Bununla birlikte Bottas’ın Ferrari’ye geçmesi halinde Button’ın Williams’a geçebileceği söylentileri de yer alıyor.

Macaristan GP’sinin ardından soruları yanıtlayan Eric Boullier “Pilot kadromuz şuan için önceliğimiz değil. Geliştirmemiz gereken bir paket ve yapmamız gereken çok fazla iş var. Zamanı geldiğinde elbette ki bu konuyu görüşeceğiz. Ancak şuan için böyle bir planımız yok” dedi.

Temmuz ayında konuşan Ron Dennis 2016 için Button ve Alonso’nun McLaren ile kontratlarının bulunduğunu dile getirmişti.

 


Yorumlar

“Boullier: Pilotlarımızın Geleceği Önceliğimiz Değil” için 6 yanıt

  1. Bunlar Button’u postalayacak gibi. Alonso’nun maliyetini zaten Honda karşılıyor onda sorun yok. Button yerine düşük ücretle çalışacak bir pilot getirecekler herhalde yerine (haberdeki isimler). Button Williams’a geçerse onun için de en hayırlısı olur. Felipe ile çok iyi ikili olabilirler.

    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Neden çok mu fakir Mclaren ?

      1. Kendi takımınla falan karıştırdın herhalde ? Herkes bütçesini düşünmek zorunda. Button yerine K Mag ve ya Vandoorne çok daha ucuza gelir ve belki de araçtan aynı performansı çıkarırlar. Başka bir takım olsa Bottas’ı mı alır yoksa yaşlanmış ve maliyetli olan Kimi’yi mi ?

        1. Akılı olan Kimi’yi alır, Lotus’a yaptığı reklamı istediğin kadar para ver yapamazsın, gittiği takımın havasını değiştirip havaya sokabilir, hatta öyle havaya sokarki takım şampiyonluk potasına bile girebilir Kimi’nin performansıyla.

          1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
            [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

            +1

  2. Zaten birinin kontratı garanti demek ki Buton için konuşmuş. Ayrıca geçen sene pilotlarına çektirdikleri işkenceye bu sene de devam edecekler galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir