F1 Pilotlarının Geçiş Töreni Daha da Geliştirilecek

yazar:

kategori:

Dün yapılan toplantının ardından FIA, takımların 2010’da sporu daha da güçlendirmek için Sportif Çalışmalar üzerinde çalışmaya karar verdiklerini açıkladı.

Auto Motor Und Sport, geliştirilecek olan alanlardan birisinin yarışlardan önce yapılan Formula 1 pilotları geçiş töreni olduğunu söyledi.

Bazı yarışlarda sürücüler farklı arabalarla geçiş törenine katılırken, genelde bir tırın üzerinde topluca selamlara oluyor.

Mercedes GP CEO’su Nick Fry “Hepimiz pilot geçiş töreninin geliştirilebileceğini biliyoruz.”

“Sürücülerin birbirleriyle konuştukları tır üzerinde olmaları muhtemelen en iyi sunum değil. Bu konu üzerinde çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. organizasyon eksikligi cok fazla. ben ilk ve de simdilik son defa 2008de gittim. o zamanlar imza olayi falan da yoktu. tum serilerin tum seanslarini izledim ve evime dondum. bu yani. boyle olursa motor sesleri disinda yerinde izlemekten zevk alamazsin ki. kaldi ki ben cok kelepir bir fiyata bilet bulmustum. o kadar para verenlerin vay haline.

    diyecegim odur ki, araclara ve pilotlara fazlasiyla yaklasmak istiyor taraftarlar. haklilar mi? sonuna kadar.

  2. fotoğraf utanç verici resmen. tribün bomboş.

  3. alptuğ bektaş avatarı
    alptuğ bektaş

    Çok iyi olur. Zaten tırda çok hızlı gidiyor. Görevli arkadaşlar yakından zor seçebiliyor, uzaktaki seyirciler ne yapsın ?

  4. bence japonyadaki gibi renkli bir organizasyon düçünülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir