Rosberg Macaristan’da Hamilton’a Odaklanmış

yazar:

kategori:

Nico Rosberg artık yarışlarda sadece Lewis Hamilton’la birbirlerine odaklandıkları ve diğer rakipleriyle ilgilenmedikleri yönündeki fikirlere katılmıyor ve sadece birbirlerine odaklanmanın kendilerini daha dalgın yaptığı görüşüne karşı çıkıyor.

Macaristan’da Lewis Hamilton altıncı, Nico Rosberg sekizinci olurken, yarışı Ferrari pilotu Sebastian Vettel kazanmıştı.

Rosberg, artık Hamilton’la birlikte hep kendi yarışlarına odaklandıkları, çevresindekilerin ne yaptıklarıyla ilgilenmedikleri hatırlatıldığında, “Bunun bir tehlikesi olduğunu sanmıyorum, hayır. Biz daima rakiplerimizin farkındayız ama doğal olarak ikimiz de zafer mücadelesi veriyoruz. Bu nedenle (Macaristan’da) odak noktam Lewis üzerindeydi. Ama hayır, sadece oraya odaklanmak dalgınlık açısından bir tehlike değildi. Aracımız hala müthiş.” diye cevap veriyor.

Şu anda pilotlar klasmanında Mercedes pilotlarının arasında 21 puan yer alırken, Ferrari pilotu Sebastian Vettel de lider Hamilton’un 42 puan uzağında.

Patron Toto Wolff, “Dikkatli olmamız gerekiyor. Sürücüler klasmanında 42 puan öndeyiz fakat kötü bir gün geçirdiğinizde ve puan alamadığınızda işlerin ne kadar çabuk değiştiğini görebilirsiniz. Buum! Hemen geriye düşersiniz. Bizim zihniyetimiz bu yönde, ne durumda olduğumuz konusunda her zaman şüpheci yaklaşırız ve bunun doğrulamasını da son yarışta gördük.” diyor.


Yorumlar

“Rosberg Macaristan’da Hamilton’a Odaklanmış” için 2 yanıt

  1. bakalım spa da startta destek olmadan da nasıl kalkıs yapacaklar

    1. Pilotaj tekrar one cikacak iste ne guzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir